24 nov 05, 06:00:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 171 172 [173] 174 175 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742518 alkalommal)
0 Felhasználó és 114 vendég van a témában
kryboy
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2580 Dátum: 09 márc 16, 22:37:14 »

Én teljesen biztos vagyok benne ahogy korábban is megírtam hogy, Aizen tud a 2. szintröl! Véleményem szerint nincs előtte titok!

2 álásom van még ezzel kapcsolatban!

1.-hiába Ulqi 2-es szintje nem haladja meg az ereje a 3-as számu espadá-ét és ezért 4-es espada

2.-vagy pedig annak ellenére hogy tudja, és meghaladja akár Halibel erejét  Ulqi 2.-es szintje direkt maradt a 4-es számu, végülis minden ügyet rá bíz + lehet azé hagyta ott Ulqi-t ott Hueco-ban mert tudta kapitányok+roykák ide vagy oda nem ellenfelei Ulqinak!
Naplózva
CoLa
Gennin
*

« Válasz #2581 Dátum: 09 márc 17, 12:21:24 »

ez logikusan hangzik,

azon gondolkodom, h Ichigoval az utolsó képen mi történt? ő ismeglépte a 2 ik szintet vizard formája miatt? vagy megint átvette az uralmat a hollow tudatalattija? v mi történt?
Naplózva

Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2582 Dátum: 09 márc 17, 14:36:15 »

Jó kérdés ..  arra a formára hasonlít mikor átalakult hollowá a vizard edzésnél Gondolkozik

Nem tom most  shurosaki ( hollow kurosaki , így becézik azszem angol forumokon) átveszi az írányítást, de ha meg is tenné , neki sztem kishi ichigo negatívja ként ábrázolná mint ahogyan mi is látjuk , és nem úgy amivé most átváltozik... mert űgye minnél emberibb alakja van a hollownak annál erősebb, és hát ő az.
Naplózva
Belnir
Chuunin
*

Nem félek a haláltól, akkor mitől féljek?

« Válasz #2583 Dátum: 09 márc 17, 19:19:44 »

legyen valaki olyan szíves hogy leírja a 164 után meddig vannak fillerek
és honnan szeditek le a mangát, éss magyarul?
köszi előre is...
Naplózva

éljen az aszimmetrikus internet Nevet
katsuyu-chan
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2584 Dátum: 09 márc 17, 19:46:16 »

Fillerek a 164. rész után:
168-189. rész és a 204-205. részek.  Nevet Epizódszám szerint én sem tudtam pontosan, angol fórumon találtam meg az infót, az uccsó két filler rész meg nemrég volt.  Mosolyog
A mangáról küldök pü-t.
Naplózva
balkovics33
Chuunin
*

« Válasz #2585 Dátum: 09 márc 18, 16:30:42 »

Nem hiszem el, Kubu nagyon nyújtani fogja ezt a 2 szintet. Alig lehet valamit kivenni így 1 hét után is. Technikai KO
De találtam valamit ami közelebb vezet a megoldáshoz:http:
//www.onemanga.com/Bleach/289/02-03/
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #2586 Dátum: 09 márc 18, 16:48:52 »

Manga Spoiler!
http://anime-and-manga.info/wp-content/uploads/2009/03/bleach3501.jpg
Ez megelehetősen érdekes egy kép,és látszik rajta a kettes szint,legalábbis véleményme szerint.....
Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #2587 Dátum: 09 márc 18, 17:30:43 »

Aztarohadtélet...ez azért furcsa egy kicsit...hogy is mondjam...ennél robosztusabbra számítottam ^^ Mindenesetre most már tűkön ülve várom a pénteket...
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #2588 Dátum: 09 márc 18, 17:54:03 »

Na ez tényleg nemsemmi, de egyelőre nem látszik túl tápnak ez az Ichigo második szint, bár úgy tűnik, hogy valami nagy robbanás után van ez a kép amiből én arra következtetek, hogy Ulqui Ceroja most már nem hatja meg különösebben.

Mindenesetre én is várom nagyon a pénteket. Nevet 

Egyébként ha még emlékeztek Ichigo most pontosan úgy néz ki, mint ahogy anno a Vasto Lorde-t jellemezték.  Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 18, 17:55:39 írta Csibe19 » Naplózva

katsuyu-chan
Chuunin
*

« Válasz #2589 Dátum: 09 márc 18, 18:00:44 »

Jó lenne, ha már tényleg történne valami. Talán ez a rész már nem csak Hime Kurosaki-kunozásából fog állni.  Technikai KO
Javítsatok ki, ha tévedek, de jól látom, hogy Ichi a bal kezében egy másik illető végtagját szorongatja?!?  Ohh My God
Csak nem Ulqui-hoz tartozik?
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2590 Dátum: 09 márc 18, 18:02:19 »

Na ez hatalmas Nevet Ichigo érdekes lett. Nagyon várom már a pénteket, most már kíváncsi vagyok mi lesz.
Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #2591 Dátum: 09 márc 18, 18:05:40 »

Javítsatok ki, ha tévedek, de jól látom, hogy Ichi a bal kezében egy másik illető végtagját szorongatja?!?  Ohh My God
Csak nem Ulqui-hoz tartozik?

szerintem is Uli keze az...szal a Ceronak nagyon úgy néz ki, hogy lőttek Nevet
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #2592 Dátum: 09 márc 18, 18:15:07 »

Jah igen, az valahogy elkerülte a figyelmemet, de ha tényleg csak úgy lenyeste Ulqui kacsóját, akkor baromi erős és gyors lehet, viszont nem egészen értem, hogy voltaképpen most mi ő, mert ha hollow lenne akkor nem lenne Zanpakutoja, márpedíg a Tensa Zangetsu még ott virít a kezében, de viszont Vaizard sem lehet, mert azoknak nincs második szintjük, legalábbis eddig nem láttunk, arra utaló jelet, hogy lenne.  Gondolkozik
Naplózva

Zoll-sama
Kezdő Jounin
*

Gépállat

« Válasz #2593 Dátum: 09 márc 18, 18:19:14 »

Ichigo a második szinten átment szentimentálisba, mert ideáig, csak ő meg Uliquiorra jutott el ideáig. Első lépésként kezet fogtak és Ichigot ez annyira meghatotta, hogy meg akarta őrizni ennek a meleg, baráti kézfogásnak az emlékét. Ezt látjuk a képen. Nevet
Naplózva

Gondolkodni ér!      Jön még kutyára rasengan!      NHFK Tag      Gépállat                        
katsuyu-chan
Chuunin
*

« Válasz #2594 Dátum: 09 márc 18, 18:20:40 »

Nagy eséllyel az övé, mert Ishida mintha jobban lenne. Meg Ichi minek szorongatná kedvenc Quincy-nk kacsóját.  Technikai KO
Legalábbis a kép bal felső sarkában az ő feje látható, ahogy - gondolom - tátott szájjal figyeli Ichit.  Nevet
Lehet Hime rendbetette a kezét, bár ez nem száz, őt ismerve fél karral is talpra áll.

Szerintem Hichi turbózta fel Ichi power-jét, bár rejtély, miként. De ha mondjuk egy bankai-nak is lehet végső formája, akkor talán a vaizardok erejének is. Lesznek itt még érdekes dolgok... Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 171 172 [173] 174 175 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins