balkovics33
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2490 Dátum: 09 márc 09, 10:30:08 » |
|
Ritka: Ez egy nagyon jó fanart De nem hiszem, hogy ennyire vad lenne majd a hollow 2 szintje, bár ki tudja Én még mindig tartom, hogy közel hasonló lesz, mint a beslőénje
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2491 Dátum: 09 márc 09, 11:07:51 » |
|
A 2. szinten inkább úgy fog elméletileg kinézni. ahogy a Vaziardok gyakorló pályáján kinézett, amikor átváltotott hollowwá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2492 Dátum: 09 márc 09, 16:29:22 » |
|
Már nem is azért, de ott azért nézett úgy ki, ahogy, mert péppé verték. És a hollow így regenerálta magát...de alapjáraton ki tudja hogy nézett volna ki...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
SALVO
Gennin
Nem elérhető
(YOU'LL GET PWNED!!)
|
|
« Válasz #2493 Dátum: 09 márc 09, 16:36:10 » |
|
Tudtommal azért nézett ki úgy a vaizardoknál, mert hollowwá alakult miközben a saját világában harcolt a hollowja ellen. Nem pedig mert péppé verték. vagy most én értettem itt félre vmit?
|
|
|
Naplózva
|
RAWR!! Én nem félek a haláltól, csak nem szeretnék ott lenni, amikor megjön.
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2494 Dátum: 09 márc 09, 16:38:01 » |
|
Én arra alapoztam a feltevésem (emlékek ), hogy Kensei megvágta és akkor regenerálódott ily formán...de persze lehet, hogy ütés/vágás nélkül is végbement volna a folyamat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2495 Dátum: 09 márc 09, 17:48:33 » |
|
Mindenki úgy beszél erről a lvl 2-ről mintha tény lenne xD aztán lehet semmi ilyen nem lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2496 Dátum: 09 márc 09, 17:52:40 » |
|
Persze, jópofa dolog itt fantáziálgatni Aztán természetesen lehet, hogy semmi nem lesz belőle...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2497 Dátum: 09 márc 09, 20:09:44 » |
|
Szerintem sokféleképp lehet kalkulálni, mik fognak történni. Ichi és Ulqui harcában is bármi lehet, bár erősen kétlem, hogy Hime segítene neki. Ott van még pár kapitány és hadnagy is, Renji és Rukia pedig tuti nem hagyják, hogy Ichi-t végleg bedarálják. Karakurában meg ugye mennek harcolni a Vaizardok, gondolom, Urahara és Yoruichi sem marad ki a balhéból. Talán Isshin papa is besegít. Én annyira a kapitányokat sem féltem, bár akármi megtörténhet.Reménykedem, talán Kubo sensei lesz annyira leleményes, hogy a folytatás ne sorozatos közhelyekből álljon. Amúgy még van egy nagy tippem, bár lehet, hülyeség. Igaz, hogy Karakura város most Rukongai része, és a lakói alszanak, de mi van, ha Tatsukiék (miután meglátták, hova indulnak Ichiék) kifaggatták Uraharát és kiharcolták, hogy valami módon segíthessenek a harcban? Elvégre nekik is elkezdett nőni a lélekenergiájuk, stb. No, mindegy, majd kiderül, remélem Matsumotot és Hinamorit sikerül helyrehozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2498 Dátum: 09 márc 09, 20:28:52 » |
|
Persze, jópofa dolog itt fantáziálgatni Aztán természetesen lehet, hogy semmi nem lesz belőle... Az is igaz! De előttem még nem tiszta, hogy honnan jön a Ichigo féle 2. hollow szint... Legutóbb csak írtam egy teórát... Hisz ha valaki még jobban hollowvá válik, akkor még jobban úgy néz ki mint egy hollow! És Ichigo mikor volt leginkább hollow kinézetű? Akkor amit legutóbb írtam... De az is igaz hogy ezen a szinten soha nem győzi le Uliqurrát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2499 Dátum: 09 márc 09, 20:52:31 » |
|
hát a mostani rész nagyon jó volt benne volt a kedvencem is Hisagi Spoiler:szerintem aki meg támadta 9 osztagot at Tousen volt mert az ő ban-kaija olyan mint az a fekete burok vagy pedig a Bountok a felelösek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #2500 Dátum: 09 márc 09, 20:55:20 » |
|
A Bountók filler karakterek, a mangában semmi nyomuk nem volt. És igen, Tousen az.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
SALVO
Gennin
Nem elérhető
(YOU'LL GET PWNED!!)
|
|
« Válasz #2501 Dátum: 09 márc 09, 22:08:35 » |
|
Én arra alapoztam a feltevésem (emlékek ), hogy Kensei megvágta és akkor regenerálódott ily formán...de persze lehet, hogy ütés/vágás nélkül is végbement volna a folyamat Igen, amikor megvágta gyorsan regenerálódott, ez úgy tom egy hollow képesség, Kensei még rá is kérdezett: "High Speed Regeneration?! " Ez nem függ össze az átalakulásával.
|
|
|
Naplózva
|
RAWR!! Én nem félek a haláltól, csak nem szeretnék ott lenni, amikor megjön.
|
|
|
balkovics33
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2502 Dátum: 09 márc 10, 12:33:57 » |
|
Szerintem várható, hogy valamilyen formában fejlődni fog Ichigo. Kicsit unalmas lenne, ha jönne megint egy kapitány vagy Grim cic és levernék Uli. . Beszélgetősebb részek fognak következni, közben pedig Ichigo elvégez egy gyorstalpalós hollow 2-es okj. képzést . Meg amúgy is olyan régen láthattuk a belső énjét. Persze ezek részbe vágyak, de írjatok mást, ki hogy képzeli a folytatást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Belnir
Chuunin
Nem elérhető
Nem félek a haláltól, akkor mitől féljek?
|
|
« Válasz #2503 Dátum: 09 márc 10, 14:27:50 » |
|
167 rész után vannak fillerek?? közszi előre is
|
|
|
Naplózva
|
éljen az aszimmetrikus internet
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2504 Dátum: 09 márc 10, 15:05:32 » |
|
Igen azt hiszem vannak...
Az animben pedig egyéertelmű, hogy Tousen Bankaiat látjuk hiszen mint tudjuk a szövetségese.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|