Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #165 Dátum: 07 júl 24, 19:00:35 » |
|
Ennek az Ichimaru-nak annyira sunyi képe van...remélem Ichiro kicsinálja, hmm >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #166 Dátum: 07 júl 24, 19:20:00 » |
|
Azaz egyik kedvencem és ha valaki nekem a kedvencem akkor... nem hiszem hogy.., szal nezd tovabb és rajössz hogy Gin tök kiraly meg ho Ichigo nem tudja öt elverni, söt eddig még a mangaban se verte meg öt senki bar nem is probaltak .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #167 Dátum: 07 júl 28, 07:15:38 » |
|
Most tartok a filler részeknél, elég uncsik =.= Gin nekem először nagyon fura volt, de egész jó karakter (ha nem lenne olyan kacsa szája, akkor még szerintem nem is nézne ki rosszul )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #168 Dátum: 07 júl 29, 16:26:28 » |
|
Ugye nem veszítek sokat, ha kihagyom az összes bountos filler részt? A 110estől folytatom, elvileg onnan már a manga alapján mennek tovább.
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #169 Dátum: 07 júl 29, 16:48:34 » |
|
Csak nem látot Hitsugayat harcolni más ellen...ez már önmagában megéri a várakozást Ja és mellesleg Ichigo ott idézi meg először a bankaiját a való világban...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #170 Dátum: 07 júl 29, 17:33:24 » |
|
De azok ritka csak ien marhasagok , Ichigonak semmi gondja nics a Bankaial a valo vilagban ha a mangat is ovlasnad tudnad , hoho, el is felejtettem megnezni az uj mangareszt .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Count Adyn
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #171 Dátum: 07 júl 29, 18:58:08 » |
|
Azt nemtudjátok meddig fognak még marhulni a fillerekkel? :-X
|
|
|
Naplózva
|
"Un vero cavaliere non lascia mai una signora"
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #172 Dátum: 07 júl 29, 19:01:48 » |
|
Asszem még 2 rész vagy vmi iesmi . De nem tuti hogy jol emlexem ami biztos ho mar nem sok van belöle .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #173 Dátum: 07 júl 30, 22:54:14 » |
|
Öccsém valaki nezte mar a 285-ös mangat ?? Ahh nem igaz ho ezt a részt is igy hagyjak abba mar nan kivancsiva tettek ho mi lesz Grimmjowal meg Ichigoval, de szerintem Grimmjow at fog allni vagy kipurcan . Az utobbinak nem örülnek me neznek egy Ulquiorra vs Grimmjow fight-ot ;D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #174 Dátum: 07 júl 31, 15:22:15 » |
|
Nah, animeben most kezdődtek el az Arrancar részek, nagyon kíváncsivá tettek, nosaz, nézem is Vááááá...Ichigo apja...Ichigo apja...ez nem lehet...VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 31, 17:15:11 írta Ritka »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #175 Dátum: 07 júl 31, 18:00:13 » |
|
Ichigo apjával kapcsolatos részt éppen most néztem meg...majdnem leestem a székről, annyira meglepett XDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #176 Dátum: 07 júl 31, 18:34:54 » |
|
Az nagon durva...én kiszaladok a világból. Na ez nagy fordulat volt...nem is fordulat....te jó ég...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #177 Dátum: 07 júl 31, 18:37:39 » |
|
Heh, énis az utóbbi napokban néztem azt a részt amiben Ichigo apja nagyot alakít De sajna nem lepett meg, mert wikipedián véletlenül elolvastam egy rövid epizódleírást amiben benne volt ez a spoiler is.... de attól még király rész volt.
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #178 Dátum: 07 júl 31, 18:40:44 » |
|
Engem teljesen váratlanul ért...fel is kiáltottam, hogy "Mi?!" mire anyám benézett, nem értette, hogy mi a bajom...te jó ég...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #179 Dátum: 07 júl 31, 19:45:00 » |
|
Na ne en ezt mar 1-2 honapja leirtam és szerintem az a wikipedia az inkabb itt volt es en voltam de nyóc , ja es nyugi nem fog azutan szerepelni 1 jodarabig me azota nem is szerepelt , de garantalom ho mostantol mar nan durva reszek lesznek annyit mondok ho most ichigo gyenge Grimmjow come ja és ho training na ezekböl szedjetek ki mik lesznek xD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|