24 nov 17, 00:40:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1754887 alkalommal)
0 Felhasználó és 32 vendég van a témában
Dei
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #165 Dátum: 07 júl 24, 19:00:35 »

Ennek az Ichimaru-nak annyira sunyi képe van...remélem Ichiro kicsinálja, hmm >Nevet
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #166 Dátum: 07 júl 24, 19:20:00 »

Azaz egyik kedvencem és ha valaki nekem a kedvencem akkor... nem hiszem hogy.., szal nezd tovabb és rajössz hogy Gin tök kiraly meg ho Ichigo nem tudja öt elverni, söt eddig még a mangaban se verte meg öt senki bar nem is probaltak Mosolyog.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Arisa
Akadémiai tanár
*

« Válasz #167 Dátum: 07 júl 28, 07:15:38 »

Most tartok a filler részeknél, elég uncsik =.=
Gin nekem először nagyon fura volt, de egész jó karakter (ha nem lenne olyan kacsa szája, akkor még szerintem nem is nézne ki rosszul ikszdé)
Naplózva
Karasu
VIP

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #168 Dátum: 07 júl 29, 16:26:28 »

Ugye nem veszítek sokat, ha kihagyom az összes bountos filler részt? A 110estől folytatom, elvileg onnan már a manga alapján mennek tovább.
Naplózva

愛してる acid

"Think different... just like everyone else."
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #169 Dátum: 07 júl 29, 16:48:34 »

Csak nem látot Hitsugayat harcolni más ellen...ez már önmagában megéri a várakozást Nevet Ja és mellesleg Ichigo ott idézi meg először a bankaiját a való világban...
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #170 Dátum: 07 júl 29, 17:33:24 »

De azok ritka csak ien marhasagok Mosolyog, Ichigonak semmi gondja nics a Bankaial a valo vilagban ha a mangat is ovlasnad tudnad Mosolyog, hoho, el is felejtettem megnezni az uj mangareszt Mosolyog.
Naplózva

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Count Adyn
Gennin
*

« Válasz #171 Dátum: 07 júl 29, 18:58:08 »

Azt nemtudjátok meddig fognak még marhulni a fillerekkel? :-X
Naplózva

"Un vero cavaliere non lascia mai una signora"
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #172 Dátum: 07 júl 29, 19:01:48 »

Asszem még 2 rész vagy vmi iesmi Nevet. De nem tuti hogy jol emlexem ami biztos ho mar nem sok van belöle Mosolyog.
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #173 Dátum: 07 júl 30, 22:54:14 »

Öccsém valaki nezte mar a 285-ös mangat ?? Ahh nem igaz ho ezt a részt is igy hagyjak abba mar nan kivancsiva tettek ho mi lesz Grimmjowal meg Ichigoval, de szerintem Grimmjow at fog allni vagy kipurcan Mosolyog. Az utobbinak nem örülnek me neznek egy Ulquiorra vs Grimmjow fight-ot ;D.
Naplózva

Ritka
*

« Válasz #174 Dátum: 07 júl 31, 15:22:15 »

Nah, animeben most kezdődtek el az Arrancar részek, nagyon kíváncsivá tettek, nosaz, nézem is Nevet

Vááááá...Ichigo apja...Ichigo apja...ez nem lehet...VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 31, 17:15:11 írta Ritka » Naplózva

Arisa
Akadémiai tanár
*

« Válasz #175 Dátum: 07 júl 31, 18:00:13 »

Ichigo apjával kapcsolatos részt éppen most néztem meg...majdnem leestem a székről, annyira meglepett XDDD
Naplózva
Ritka
*

« Válasz #176 Dátum: 07 júl 31, 18:34:54 »

Az nagon durva...én kiszaladok a világból. Na ez nagy fordulat volt...nem is fordulat....te jó ég...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Naplózva

Karasu
VIP

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #177 Dátum: 07 júl 31, 18:37:39 »

Heh, énis az utóbbi napokban néztem azt a részt amiben Ichigo apja nagyot alakít Nevet De sajna nem lepett meg, mert wikipedián véletlenül elolvastam egy rövid epizódleírást amiben benne volt ez a spoiler is.... de attól még király rész volt. Nevet
Naplózva

愛してる acid

"Think different... just like everyone else."
Ritka
*

« Válasz #178 Dátum: 07 júl 31, 18:40:44 »

Engem teljesen váratlanul ért...fel is kiáltottam, hogy "Mi?!" mire anyám benézett, nem értette, hogy mi a bajom...te jó ég...
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #179 Dátum: 07 júl 31, 19:45:00 »

Na ne en ezt mar 1-2 honapja leirtam és szerintem az a wikipedia az inkabb itt volt es en voltam de nyóc Mosolyog, ja es nyugi nem fog azutan szerepelni 1 jodarabig me azota nem is szerepelt Nevet, de garantalom ho mostantol mar nan durva reszek lesznek annyit mondok ho most ichigo gyenge Grimmjow come ja és ho training na ezekböl szedjetek ki mik lesznek xD.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins