24 nov 17, 22:27:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 130 131 [132] 133 134 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1757454 alkalommal)
0 Felhasználó és 46 vendég van a témában
Hiei
Vendég
« Válasz #1965 Dátum: 08 nov 16, 12:27:46 »

Histu sajnos nem fog elesni mert biztos vagyok benne hogy megvédi Hinamorit... Valószínűsítem azért jött az kicsi rigó hjogy valami kis pluszt adjon majd fehér hajú bolondnak.

Viszont én már nagyon unom a mangát... nincsen benne semmi érdek feszítő.
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1966 Dátum: 08 nov 16, 13:58:47 »

Egyetértek semmi fordulat nincs benn és már nagyon unalmas ez a sok nyomorék (már elnézést) Arrancar idegesítőek nagyon... jöhetne valami új most már  :/
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #1967 Dátum: 08 nov 16, 15:09:04 »

Hát én nem mondanám, hogy unalmas, inkább az a baj, hogy most nagyon elkezdte húzni az egészet Kubo sensei, pedig éppen most nem kéne. :/
Naplózva

Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #1968 Dátum: 08 nov 16, 19:21:40 »

Én meg már az egész Bleach-et unom,mivel minidg cska a gonoszok patkolnak el,és már szerény véleményme szerint kicsit túl vannak tápolva az emberkék........
Naplózva
rolika13
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1969 Dátum: 08 nov 16, 19:25:09 »

Szerintem nemsokára vége lesz a mangának mer már mindenki harcol az espádák elesnek utána jönnek aizenék
Naplózva

Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #1970 Dátum: 08 nov 16, 19:32:44 »

Ilyen tempóban maximum jövő nyárra lesz vége a mangának......... vagy miket beszélek........ majd úgy egy év múlva mivel aizenék után úgyis lesz vmi hiperkegyetlen ellenfél aki ellen a méghipertápabb Ichigo veszi fel a küzdelmet.......
Naplózva
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #1971 Dátum: 08 nov 16, 20:02:03 »

vagy Aizenkám bejut a királyi családhoz magába szív mindent ő lesz a hiperentitás és ichigonak mindenki átadja az erejét a kardok egyesülnek megszületik a Sode no Zanbimaketsu és lezúzzák egymást 
 Ez... hülye
Naplózva
rolika13
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1972 Dátum: 08 nov 16, 20:18:57 »

hát igen ichigo fejlődhetne má me má elég uncsi a fekete getsuga vagy mih
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1973 Dátum: 08 nov 16, 21:36:36 »

Engem konkrétan az idegesít nem elég hogy látni kell az arrancarokat és nem patkolnak el a jók mer hát miért is halnának meg? :/ pedig jó lenne + az arrancar harcoknál megfigyeltem nem elég hogy idegesítőek még mindegyik előadja épp akivel harcol hogy milyen erős mennyire lezúzza az összes nagyképű sz*r (elnézést a szóért) és a végeredmény mindig ugyanaz az összes ostoba veréb  :/
Naplózva
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #1974 Dátum: 08 nov 16, 21:46:50 »

ha kinyiffan a kedvenc szereplőd szerintem majd te is panaszkodnál Nyelvesít
Oomeda halálát feleslegesnek tartottam,őt mégcsak megisratni se lehet,annyira mellékszereplő.
Soi-FOng nem kaphatott volna ki egy csitri arrancartól.
Ikkaku majdnem meghalt,de ha ő meghalt volna abbahagytam volna a mangát.
Kira halála felesleges,ő úgyis felvágja az ereit a manga végén
Yumichika... nos neki 'praktikus' ltt volna a halála. Ő az a tipikus,aki hősi halált halna,és szép temetése lenne,meg valami szívbemaró végszava.
69es hadnagy meg... hát felőlem meghalhatott volna :d
Naplózva
rolika13
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1975 Dátum: 08 nov 16, 21:57:41 »

Hát szeritnem ez egy oan manga szeirntem amibe nem állna jókl ha vki  a jó oldalról meghalna
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #1976 Dátum: 08 nov 16, 22:14:24 »

Első kérdés a dagatt mikor halt meg?XDD Szerintem kajakra él... de mind1xDD. Ikkaku meghalhat nem érdekel egy kopasz hülyexDD majd Ken chan megbosszulja Yumichka meghalhat nem érdekel szinte az összes Shinigami meghalhat... nem hagyom abba a mangát mert végre történt valamixDD.
Rukia a kedvencem és ha meghal lenne hiány érzetem de megvárnám ki az aki megbosszúlja és érdekelne hogy hogyan... szal felőlem megölhetik őt is lenne bennem egy furcsa érzés és örülnék neki hogy valami megpezsgette a vérem...xDD.
Naplózva
rolika13
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1977 Dátum: 08 nov 16, 22:17:28 »

Én annyit modnod Hajrá Espada Halibel és Grimjoww a kirájjj csak sajna ő vele nem tudni mivan
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1978 Dátum: 08 nov 16, 22:38:56 »

Első kérdés a dagatt mikor halt meg?XDD Szerintem kajakra él... de mind1xDD. Ikkaku meghalhat nem érdekel egy kopasz hülyexDD majd Ken chan megbosszulja Yumichka meghalhat nem érdekel szinte az összes Shinigami meghalhat... nem hagyom abba a mangát mert végre történt valamixDD.
Rukia a kedvencem és ha meghal lenne hiány érzetem de megvárnám ki az aki megbosszúlja és érdekelne hogy hogyan... szal felőlem megölhetik őt is lenne bennem egy furcsa érzés és örülnék neki hogy valami megpezsgette a vérem...xDD.

Tökéletesen egyetértek Mosolyog engem se pörgetne egy kedvenc szereplő elvesztése valóban nekem is lenne hiányérzetem de legalább tudnám hogy történik valami... Ikkaku,Yumichika egyik sem izgat különösebben egyik se lenne túl nagy veszteség Nevet
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #1979 Dátum: 08 nov 17, 18:58:36 »

Hát nem tom,én örülnék ha vki elpatkolna a jó oldalról,kicsit reálisabb lenne az egész,mert ez már idegesítő,hogy full vesztésre áll egy kari,DE az utólsó percebn nyom vmi tanulságtartalmú monológot és sz*rrá veri az ellent,ez nekem így nem jó.
És igen az legalább felpörgetne egy kicst ha meghallna vki,mert legalább érdekelne,hogy mi lesz ezután,tehát nyugodtan elpatkolhat egy fontosabb szereplő is.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 130 131 [132] 133 134 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins