kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #105 Dátum: 07 júl 17, 11:26:49 » |
|
Ah az mar magaban is hülyeség lenne mostmar ha erössé válna , ja meg mostmar Grimmjow, meg a többi espada annyira erös ho azt a jelzőt ho erös mar biztos nem kapjameg Rukia, ja meg Ichigo is durva, meg Chad ez viszont erössé fog válni . Egyébként szerintetek Grimmjow át fog állni ? Vagy meghal ?
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Kazama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #106 Dátum: 07 júl 17, 11:50:02 » |
|
Nah, erősen szemezek ezzel a Bleachel. Olyan sokan ajánlották már, hogy szerintem ma elolvasok pár fejezetet a mangájából. Remélem megéri ;D
|
|
|
Naplózva
|
Yondaime fanklub tag Yondi 4ever D.Gray Man fan és manga fordító
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #107 Dátum: 07 júl 17, 12:13:39 » |
|
Megéri de az elejen még az anime jobb a anganal majd a fillerektöl kezdve lett jobb a manga .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #108 Dátum: 07 júl 17, 12:47:33 » |
|
Hanyadik részektől vannak fillerek? Ja és azt megkérdezhetem, hogy Ichigo meg a shinigamik végig harcban állnak majd egymással, mint a 30as részek körül (épp a 34esnél járok), vagy "kibékülnek" és "összehaverkodnak"?
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 07 júl 17, 15:00:07 » |
|
Nem állnak végig harcban, sőt némelyikkel egész jó pajti lesz Ichigo
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #110 Dátum: 07 júl 17, 16:14:23 » |
|
Ja kb de amugy majd az is ki fog derülni hogy, Ichigo tisztavérü Shinigami, mivel az apja az egyik ex kapitány
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #111 Dátum: 07 júl 17, 16:47:50 » |
|
Ja igen, azt olvastam már valahol, hogy az apja volt az egyik kapitány... Ja és van az a maszk ami hasonlít egy Hollow maszkra, annak még nagy szerepe lesz, ugye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #112 Dátum: 07 júl 17, 19:37:10 » |
|
Ha tényleg akarod en elmondom de az mar nagyon fontos spoiler lenne, szal inkabb erd be azzal hogy igen, de ha akarod elmondom részletesen is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #113 Dátum: 07 júl 17, 21:09:44 » |
|
Hát jó, beérem ennyivel Bár szeretem a kisebb spoilereket, de ha olyan nagy, akkor inkább megnézem... de azért köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #114 Dátum: 07 júl 18, 08:41:02 » |
|
Hatalmas spoiler Jobb, ha megnézed Éééééés igeeeeen, a jubileumi 100. rész...most kezdem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #115 Dátum: 07 júl 18, 16:33:48 » |
|
Könyörgöm, valaki mondja, hogy Ichimaru Gin meghal.... már nagyon nem bírom azt az idétlen és irritáló vigyorát... :leüt: >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #116 Dátum: 07 júl 18, 16:35:33 » |
|
Nem hal meg, lagalábbis addig ahol én tartok nem(95.rész)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #117 Dátum: 07 júl 18, 16:51:26 » |
|
Sajna nem, de azért Hitsu szépen kicsinálta, majdhogynem Huhh...engem azért szívenütött ez az új opening...nem rossz, de annyira megszoktam már a régieket...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 18, 18:40:07 írta Ritka »
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #118 Dátum: 07 júl 18, 20:47:33 » |
|
Na most tartok valahol a 21-22 dik résznél és kezd tetszeni.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #119 Dátum: 07 júl 18, 20:53:23 » |
|
Az eleje szinte mnden animenek nehéz..de majd szépen beindul és jó lesz...még a fillerek is tetszettek nekem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|