kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #120 Dátum: 07 júl 18, 22:19:26 » |
|
Ne bántsátok mar Gint tök jofej csak ti még nem jartok sehol azert nem kedvelitek , ö az 1ik kedvencem 8), egyébként Hitsu lesz az 1ik leggyengebb Gin pedig az 1ik legerösebb .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #121 Dátum: 07 júl 18, 22:36:11 » |
|
Ugyan, ki szidta gint? AMVk-ből nekem is szimpi a fazon Hitsuról meg annyit, hogy nem érdekel, akkor is ő a kedvenc, ha mindenki szétveri
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #122 Dátum: 07 júl 18, 23:01:19 » |
|
Könyörgöm, valaki mondja, hogy Ichimaru Gin meghal.... már nagyon nem bírom azt az idétlen és irritáló vigyorát... :leüt: > Na ö az aki nem kedveli , és tök jofej hogy mindenen mosolyog, ja ha nem mosolyogna akkor az azert van mert vki meg fog halni . De nehez rajta eligazodni hogy most ö jofiu vagy rosszfiu ;D.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #123 Dátum: 07 júl 18, 23:03:40 » |
|
áljon meg a fáklyásmenet!!! Őt én is utálom...azt hittem Grimmjowról van szó...de nem...Ichimarut én is teljes szívemből rühellem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #124 Dátum: 07 júl 18, 23:18:35 » |
|
Na akkor te se ismered még ezt a karaktert rendesen , ja és mondom hogy ö nagyon durva lesz késöbb bar még nem sokat mutatott az erjeböl, de arar szamitok hogy nagyon erös lehet akit utalni kell az Tousen va ki a f*szom az 1 nyomoronc, bántotta az én Grimmjowomat :idegroncs: :idegroncs:.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #125 Dátum: 07 júl 19, 08:33:27 » |
|
Ok...akkor abban egyetértünk, hogy Hitsugaya jó karakter
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #126 Dátum: 07 júl 19, 08:47:55 » |
|
Én egyetértek, Hitsut nagyon bírom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #127 Dátum: 07 júl 19, 08:49:43 » |
|
A legjobb!!! Ő a kedvenc, azóta meg főleg bírom mióta itt a földön garázdálkodnak.....!
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #128 Dátum: 07 júl 19, 08:52:21 » |
|
Iatttaaaaaaaa...akkor nem csak én vok az egyetlen Hitsugaya rajongó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #129 Dátum: 07 júl 19, 08:54:02 » |
|
Vagyunk még páran rajtad kívül Én Ichigo hangját szeretem még nagyon :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #130 Dátum: 07 júl 19, 09:03:37 » |
|
Jaja...meg az a kapitány...nemtom mi a neve. Az a lusta dög akinek két kardos a Zanpaktou-ja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #131 Dátum: 07 júl 19, 09:09:58 » |
|
Micsoda vétek el is felejtekeztem az új részről..., ezt most rögtön be kell pótolni...! A 11-es csapatnak a másodkapitányát bírom még azt a kiscsajt.... csak kíváncsi lennék egyáltalán mit tud...? ááá 10 perc és itt van!!!
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #132 Dátum: 07 júl 19, 09:11:10 » |
|
hát nemtom...mindenesetre gyors és hatalmas reiatsuval rendelkezik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #133 Dátum: 07 júl 19, 11:53:47 » |
|
Hitsugayát meg Ichigot kedvelem legjobban, azt hiszem... de Zaraki Kenpachit is megszerettem Hitsu-chan meg hogyhogy gyenge lesz??? :o
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #134 Dátum: 07 júl 19, 11:55:09 » |
|
Hát nemtom hol tartasz, de Hitsut majd egyszer rendesen elagyabugyálják...Kenpachi meg hihetetlen jóarc lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|