kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #90 Dátum: 07 júl 15, 18:59:00 » |
|
A shinigamik soha nem voltak emberek, vagyis nem oan ertlemben emberek, ök mar ott születtek abban a vilagban, van 1 szer soulsociet az amoan fövaros sszerü azon kivül is elnek am emberek csak nem oanok oan amberek elnek akik mar meghaltak meg oanok akik ott születtek.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #91 Dátum: 07 júl 15, 19:02:05 » |
|
ja káár egyébként nem tudja vki hionan lehet letőltni a bleach zenéit?
kon azt mondta hitsugaya pimasz jelenleg nem úgy tünik ja és én azthittem gin hitsugaya mestere ezt nagyon benéztem a 37. rész a legjob
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #92 Dátum: 07 júl 15, 21:24:31 » |
|
A 37. hat nezd tovabb , elég sok legjobb rész van nalam .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #93 Dátum: 07 júl 15, 21:28:59 » |
|
az első 37-ből az a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #94 Dátum: 07 júl 15, 21:31:23 » |
|
Nem tom, őszintén szolva nem nan emlékszem hogy abba a részbe mi történik, de van két tippem vagy ikkaku vs icchigo, vagy Ken-chan vs Ichigo.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #95 Dátum: 07 júl 15, 21:35:06 » |
|
nem jött össze chad vs nem tom milyen kapitány de azért tattszett mert abba volt amikor ichigo felhívta a mentőket és mondta hogy öt sérült lesz sztem tő menően csinálta ja és biztos lesz jobb rész talán már 38 is hisz abba van a 11. kapitány vs ichio mármint abba kezdődik igazán ja és ichigo anyját aki megőlte megmenekült nem de mostmár semmi esélye
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Atmosk
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 07 júl 16, 10:58:33 » |
|
Az aki megölte Ichigo anyját az a grand fisher volt asszem és még sok résszel utánna lessz egy kis szerepe annyi hogy jól kinyírja valaki de azt nem mondom el hogy ki mert az nagy meglepi lessz. De amugy Ichigo ellen már semmi esélye se lenne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 16, 10:59:35 írta Atmosk »
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #98 Dátum: 07 júl 16, 11:36:07 » |
|
ez megnyugtatot egyébként ha műr itt tartunk látta vki az ichigo és a nagy halász OVA-t mert le akarom tölteni de nem tom megéri -e
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #99 Dátum: 07 júl 16, 21:58:17 » |
|
Na ma kezdem hozzá a Bleachhoz. A 7dik szénél tartok.
Egy dolgot megállapíthatok azonkívül hogy határozottan tetszik. Azt hogy az első beginig zenéje sz*r.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #100 Dátum: 07 júl 17, 01:12:10 » |
|
Ja, majd lesz 1-k elmegy szam is de a többség nem vmi jo, ha azenet nezzük bar nekem a legujabb open az nagyon bejövös , kon ahogy enekel az eljen xD, ja és atmosk itt bezzeg nem mondod el a lényeget spoilerbe, de amikor dumalunk nekem feszt oan spoilereket mondasz ho pfoá... .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #101 Dátum: 07 júl 17, 09:03:49 » |
|
Nekem eddig mindegyik op. és endin bejött. :-[ (kivéve a happy people, és a tonight) Bár télleg ízlések és pofonok :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #102 Dátum: 07 júl 17, 10:45:16 » |
|
Tovább néztem a 29. részig, Hitsugaya a 25-ben tűnik föl először (már nem is tudom, ki mondta, hogy a 15-ben) tényleg nem rossz, bár a 2. opening nem annyira jó, mint az 1. Rukia visszanyeri valaha a shinigami képességeit? Mert már kezd nagyon idegesítő lenni ahogy bénázik.
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #103 Dátum: 07 júl 17, 10:48:36 » |
|
Rukia az sose lesz erös , ö egy ien gyengus szereplö akit meg kell védeni, ba r majd visszanyeri az erejet de ugyse oan erös .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #104 Dátum: 07 júl 17, 10:52:15 » |
|
Ki tudja az újabb részekben még meglephet minket... Akkor már csak 110 részt kell várni erre a csodára...
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
|