Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1485 Dátum: 08 jún 02, 14:53:19 » |
|
Thanks span!!!! Őőő :'X egy kicsit lemaradtamebben is kéne segítség!!!! Először is ki ez a nagy állat Ichigo ellen????? Másodszor:Hogy a jó K*** életbe tört ketté azt a konyhakézt, és hogy lehet valakinek ennyi szellemi energiája és nem ő a főnök???? Na csak enny.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1486 Dátum: 08 jún 02, 14:58:43 » |
|
Hát most nagyon nem vágom kiről beszélsz, de ha pontosabban leírod akkor segítek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1487 Dátum: 08 jún 02, 20:24:13 » |
|
Ha arra gondol amire én, akkor: Asszem Zaraki Kempachi-ról beszél a muksó... Csak nincs tisztában a tagok, és ezközök neveivel... Az meg úgy lehet, hogy az a muksó sokkal erősebb Ichigónál... De Kempachi koma a nyomába sem érhet a Shimigami nagyfőnöknek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1488 Dátum: 08 jún 03, 06:12:13 » |
|
nos ott a pont de azért Ichigo szerintem bőven megállta a helyét vele szemben sőőt miatta nagyon boldog is volt Ken-chan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1489 Dátum: 08 jún 05, 22:15:52 » |
|
nem tudom ti hogy vagytok vele de az extrák miatt mindig megnézem az új Bleach részeket ha filler ha nem éééss igen megvan az új kedvencem félórát röhögtem a 173. rész végén.... szegény Byakuya X'D
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
kryboy
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1490 Dátum: 08 jún 05, 22:33:44 » |
|
hát az nyagyon nagy mostanában mindiog ő van a végén és kellemetlen helytetbe hozzák! nekem bejött ez a rész Ken-chan pedig elképesztő volt ,az a higgatvér nagyon kemény!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1491 Dátum: 08 jún 05, 22:38:38 » |
|
már akkor tudtam hogy Ken-chan jött amikor berobbant oldalról a fal gondoltam "ez ki más ha nem ő? " igen mostanában sokat van Byakuya a végén szegényt már sajnálom kicsit... na jó nem minél többet szerepel annál jobb nekem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Abarai_Renji
Gennin
Nem elérhető
Drunken Fist Fighter
|
|
« Válasz #1492 Dátum: 08 jún 06, 11:23:03 » |
|
Nem tudja vki, h a Byakuya fog-e másképp nézni, mint eddig? Mert csak az a komoly arca van mindig, sztem túl komolyra sikerült... monnyuk neki jól áll, csak néha vele is lehetne poénokat...lehet, h vannak, csak én vok vak, bár ez valszeg így van, mert japánul angol felirattal nem értek meg mindent, csak 14 éves vok és 2 éve tanulok angolt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1493 Dátum: 08 jún 06, 11:30:31 » |
|
Abarai_Renji az kellene még hogy Byakuya megáltozzon neem ő így jó ahogy van (amúgy is megvan rá az oka miért ilyen amilyen) mostanában elég sokat poénkodnak vele a rész végi extrákban X'D Nem akarsz vagy nem tudod honnan tölthetnél le magyar feliratot? ha nem tudod szivesen segítek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 06, 11:31:09 írta verdict »
|
Naplózva
|
|
|
|
Abarai_Renji
Gennin
Nem elérhető
Drunken Fist Fighter
|
|
« Válasz #1494 Dátum: 08 jún 06, 11:32:15 » |
|
Tudnék, csak nem akarok, mert az angol felirat égetett... meg legalább gyakorlom az angolt. each nézés közben még tanulni is... nem a legegyszerűbb dolog?? xD De am meg a rész végi extrák nem érdekelnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1495 Dátum: 08 jún 06, 11:34:03 » |
|
a legfrissebb Bleach manga fejezetekben nincs ez a komoly arckifejezése. Ott tizen éves, és nagyon aranyos a nagyapja meg is jegyezi hogy reméli egyszer benő a feje lágya és nem lesz ilyen megondolatlan és hebrencs(nem szó szerint idéztem)Én is spoilerbe tettem, az előbb teljesen kiment a fejemből
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 06, 11:58:02 írta Kazama »
|
Naplózva
|
Yondaime fanklub tag Yondi 4ever D.Gray Man fan és manga fordító
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1496 Dátum: 08 jún 06, 11:35:47 » |
|
pedig azok a legjobbak X'D én legalábbisnagyon szeretem azt a sok marhaságot amit belezsúfolnak 30 másodpercbe... ha érdekelne akkor láthatnád Byakuyát kicsit másképp én maradok a magyar feliratnál elég nekem a manga angolul igen Kazama az olyan jó és aranyos fejezet volt amikor Byakuya kicsi volt áthúztam mert szerintem ez még spoilernek számít
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1497 Dátum: 08 jún 07, 14:47:12 » |
|
Hmm...valaki mondana pár szót róla: érdemes megnézni a mostani fillereket?
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1498 Dátum: 08 jún 07, 15:30:30 » |
|
Hát nem tom nekem fillerek közül ez tetszik a legjobban,sztem simán megnézheted Úgy tűnik Aizen már fiatalaban is egy köcsög volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1499 Dátum: 08 jún 07, 16:03:12 » |
|
Hát szerintem Aizen már anyuci hasában is a világuralmi terveit szövögetteXDD. Egyébként a mangában meg nem sokára láthatunk egy Aizen vs. Urahara összecsapást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|