Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1410 Dátum: 08 máj 16, 20:03:50 » |
|
Help! Van valakinek valami halvány lila gőze, hogy honnan birok feliratot letölteni a 170. Bleach anime epizódhoz? Mert az OtakuShakai fejlesztés miatt zárva...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1411 Dátum: 08 máj 16, 20:22:02 » |
|
Hát rajtuk kívül csak az Urahara shop fordítja, de az ő feliratukra elég sokat kell várni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
3mpty
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1412 Dátum: 08 máj 16, 20:25:39 » |
|
Egy pár. Most nem jövök, hogy a google meg minden egyszerüen belinkelem http://kepfeltoltes.hu/080516/google_kep_www.kepfeltoltes.hu_.jpgMellesleg az uraharan kijött már és én azt ajánlom neked, mert minőségi munka.
|
|
|
Naplózva
|
Nagylevegőéés: A semmi nem semmi, hanem semmi, mert a semmi nem semmi, hanem semmi. Hiszen a semmi az semmi, nem pedig semmi.Ergo a semmi nem semmi, hanem semmi Mára ennyit jó éjszakát gyerekek It's more than evil. It's... It's ningen.
|
|
|
jadu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1413 Dátum: 08 máj 16, 20:44:01 » |
|
hehehe...a google jobaratunk..de megsem szeressuk kemkedik utanunk :'X de mar kuldtem privit a feliratot illetoen
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 16, 20:44:34 írta jadu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1414 Dátum: 08 máj 16, 22:15:33 » |
|
Ja... Google a barátom... Csak lusta vagyok használni! Kösz Jadu... A fordító csapatban nem a te nick neved figyeg? Bleach mangát nem nézek... Nem akarok úgy járni mint a Narutoval... Elég rossz előre tudni az animében, hogy mi történik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1415 Dátum: 08 máj 16, 22:32:34 » |
|
Én olvasom a mangát (nemtok árni anime-vel...) Sztem elég izgi, meg tök jó, hogy fény derül egy csomó dologra, érdekes ez, h kik voltak a régi kapitányok, hadnagyok. Kivi vok folytira naon ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
3mpty
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1416 Dátum: 08 máj 17, 11:20:12 » |
|
Tegnap néztem egy bleaches amv, aminek a hatására majdnem elkezdtem olvasni a mangát, mert tudni akartam hová fejlődik KIchigo . De nem akarok úgy járni mint a shipuval. Már vagy 3 hónapja nem néztem egy darab anime részt sem, mert elolvastam jó előrre a mangát :S. De ha valaki aki párhuzamosan olvassa a mangát és nézi is az animet meggyőz arról, hogy érdemes és nem rontja az élvezeti faktort, akkor nem fogom vissza fogni magam A fillereszekkel kapcsolatban, pedig bizakodó vagyok. Osztozom Jadu véleményével, olyannyira, hogy szóról szóra azt írtam volna le amit ő ..... Nem tudom mi ez a projekt lopkodásos dolog, de nincs benne az alkotmányban, hogy egy animet, mangát csak egy csapat fordíthat. Ha meg a felirat illetve egyébb "cucc" lopásáról beszélünk akkor konkrétumot ide nekem pü-be, mert tudni szeretném
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 17, 11:27:06 írta 3mpty »
|
Naplózva
|
Nagylevegőéés: A semmi nem semmi, hanem semmi, mert a semmi nem semmi, hanem semmi. Hiszen a semmi az semmi, nem pedig semmi.Ergo a semmi nem semmi, hanem semmi Mára ennyit jó éjszakát gyerekek It's more than evil. It's... It's ningen.
|
|
|
jadu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1417 Dátum: 08 máj 17, 11:33:57 » |
|
a manga...ez a turn back the pendulum arc...nagyon a szeren van, kar hogy mar csak 2 fejezet van hatra Kubo Taito nagyot alkot ezekkel...siman az egyik legizgalmasabb manga a Bleach (e s csak most esett le hogy Nanao Risa testvere...es vegre ertem miert ovja Shunsui ennyire Nanaot) gomen..gomen...mindig elfelejtem, hogy a spoiler rossz dolog, amit el kell rejteni :'X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 17, 11:47:34 írta jadu »
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1418 Dátum: 08 máj 17, 11:39:20 » |
|
jadu esetleg a spoilert húzd át mert vannak akik nem szeretik ha lelövik a poént de valószínű hogy a következő két manga részben kiderül miért lettek vaizardok és még azt is tudni akarom mi lett Uraharával meg Yoruichivel
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1421 Dátum: 08 máj 17, 11:55:08 » |
|
Ez a mostani fejezet tényleg jó volt,Kensei elég érdekesen festett a végén, de nem értem ha már teljesen hollowá változott akkor hogy lesz belőle vaizard, elvégre Ichigonál is azért paráztak, hogy még azelőtt legyőzze a hollow énjét milőtt végleg átváltozik, mert akkor vége a dalnak.
És ez a dolog Nanaoval és Risával kapcsolatban nekem is csak akkor esett le mikor ezt a fejezetet olvastam.
Egyébként még két fejezet van aztán vissza ugrunk a jelenbe, hogy lássuk az Ulquiorra vs. Ichigo összecsapást.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 17, 11:58:11 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1423 Dátum: 08 máj 17, 12:17:40 » |
|
Hát szerintem it is valami olyasmi lesz mint a Kempachi elleni harcban. Ichigo ott is úgy kezdett, hogy jóval gyengébb volt nálla aztán a végén megis legyűrte.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 17, 12:18:44 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1424 Dátum: 08 máj 17, 17:38:59 » |
|
Azt k**** jól megcsinálták,végigizgultam az egészet h legyűri-nem gyűri...
|
|
|
Naplózva
|
Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
|
|
|
|