Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8220 Dátum: 10 júl 07, 14:35:31 » |
|
Jézusom ez a fazon ritka mókás annyira nem bánom, hogy Kubo behozta .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8221 Dátum: 10 júl 07, 14:40:17 » |
|
Gratulálok Kubo Tite ezzel a lépéssel 100%-osan alulmúltad önmagad. Gondolkodtam is, hogy vajon mivel lehet még rosszabbá tenni a történetet, de ez még viccnek is rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8222 Dátum: 10 júl 07, 14:42:28 » |
|
Mi lenne ha most a Don legyakná Aizent, és kiderülne, hogy ő a valódi főgonosz, aki csak kihasználta őt. Vagy a Don lenne a lelkek királya? Egyéb kérdés six?
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8223 Dátum: 10 júl 07, 15:07:01 » |
|
Jó itt nyilván nem Don fog főszerepet kapni hanem Matsumoto. És Gin múltjából is megtudhatunk jópár infót kebles szereplőnk jóvoltából
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Revan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8224 Dátum: 10 júl 07, 16:28:04 » |
|
Kubo tényleg megint alul múlta önmagát és itt most nem csak a címre gondolok ami még mindig isten gyilkos ezúttal a 13. , és így elértük a védelmi osztagok számát. Az egyetlen pozitívum abban, hogy Don Kononji-t behozta azaz, hogy így megvan a lehetősége annak ,hogy végleg megszabadulhassunk ettől a gyökértől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8225 Dátum: 10 júl 07, 17:57:42 » |
|
Lassan lehetne nyitni a 3. Bleach-csel foglalkozó topicot , az "Anti Bleach" témát. Többen ócsárolják , mint ahányan szeretik már xP Nem fog meghalni Kanonji se senki ! Soha nem öl meg Kubo senkit aki nem a "rossz" oldalon van. Egy két eset volt , de az is flashback szinten , szal a "múltban". Jelenben senkise halt meg , pedig Víztartájokat lehetett volna megtölteni annyi vérrel. Ha meg meghal akkor mi lesz? Úgyis feltámasztja majd Orihime a holtakat. Bezzegg Ukitake TBCjét nem tudja meggyógyítani senki sem .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8226 Dátum: 10 júl 07, 18:12:18 » |
|
gondolom azért mert Inoue képessége nem a gyógyítás,hanem az ilyen idővisszaforgatás szerűség xD tehát nem begyógyítja a sebet,hanem visszavisszi abba az állapotba amikor még jó volt xD(jólvan nem vagyok fogalmazóképességem csúcsán) És tudnia kell hogy milyenné csinálja a sebet..de mióta Ukitakét ismerjük azóta végig ilyen volt...tudod, az a dagadék se tudta meggyógyítani Ichit amikor Grimmjow szétkapta,mert nem tudta milyenné kell csinálnia xD és neki meg Inouének ugyanolyan a képességük(csak a dagi tud használni Kidoukat...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #8227 Dátum: 10 júl 07, 18:29:01 » |
|
Nah jóh... én azon az oldalon szoktam lenni, aki lehülyézi a folyamatos panaszkodókat.... De most egyet értek Six-senpaijal... várom a fejezetet, hogy megtudjam hogy mit csinált Kubó-.-
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #8228 Dátum: 10 júl 07, 18:29:14 » |
|
Don Kanonji... ez kész, imádlak Kubo! x'D Végre megint lesz humor a Bleach mangában! Én örülök ennek a csavarnak, ez nagy meglepetés volt.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #8229 Dátum: 10 júl 07, 18:51:40 » |
|
Ishida, pont, hogy szeretjük, és azért vagyunk ilyenek, mert már végre a régi fényét szeretnénk látni, nem ezt a szenvedős, nyögvenyelős dolgot, ami még így is vezeti a listákat.... Dontól már anno is hülyét kaptam. Inkább Rangiku legyen hangsúlyos, az jobban érdekelne, ha nem csak annyi szerepe lesz, hogy egy-két oldalt kitöltsön a nézése, és a mellei.
|
|
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #8230 Dátum: 10 júl 07, 19:00:13 » |
|
Áhhhhhhhhh én ezt nem hiszem el...Six, Dancsa egyetértek veletek...Eza a Kubo jézusom..Sztem ez nem veszi komolyan az egész Bleachet...Sztem szórakozik velünk- Bezzeg a anormális szereplőket 2 vágással elintézi és ilyeneknek szerepet ad az eszem megáll...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
|
« Válasz #8231 Dátum: 10 júl 07, 19:02:46 » |
|
Ezmiez wtf? Bakkeeer ezt nem hiszem el, kiborulok, DON elba*ott KANONJI? Áhh, feladom.. Már egyre jobbak lettek a fejezetek erre... Erre nem tudok mit mondani, no comment.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8232 Dátum: 10 júl 07, 19:42:33 » |
|
Egyre jobb kezdett lenni mikortól ? Azt, hogy őt behozta lehet viccnek szánta mert ez az ember kész paródia maximum röhögök egy jót. Az hogy Don előkerült nem lepődök már meg ezen amilyenek a fejezetek mostanság . Hátha végre lesz egy halott. Bár van egy olyan érzésem szegény Matsumoto nem sok szerepet fog kapni max annyit hogy a mellei fejenként elfoglalnak két oldalt . Én már rég elértem arra a pontra, hogy a mangat nem veszem komolyan, de nem hagyom abba ha már 1x elkezdtem. A forgatókönyv mindig ugyanaz jön a sok idióta Aizen ellen de a végeredmény ugyanaz. Így valahogy nem is érdekel ha meggyógyul a fél SS mert már egy kicsit sem vagyok kíváncsi se a tüdőbajos Ukitakéra és a hozzá hasonlókra akik pár oldal alatt elhullottak. A vége úgy is az lesz, hogy Ichigo a főszereplő jogával élvén megmenti a világot az vége lesz a mangának .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #8233 Dátum: 10 júl 07, 21:04:05 » |
|
"DON elba*ott KANONJI" na ezen jót röhögtem Ki fogad arra, hogy Matsumoto mellei legalább egy duplaoldalt kapnak? Na?
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #8234 Dátum: 10 júl 07, 21:20:16 » |
|
******************************* - fantáziátokra bizom!
abbahagyom, kész, sirok, ezt nem hiszem el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|