Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13020 Dátum: 12 okt 24, 14:33:18 » |
|
lol és még mindig él Byakuya És ezek után még komolyan kételkedik valaki abban hogy Gin lazán életben lehet??? GETSUGAAA .....Unalmaaas, 500 fejezet alatt nem igaz hogy annyira fogyatékos hogy nem volt képes megtanulni semmi más technikát... Kubo annyira fantáziátlan Ichigo-val szemben. Tudom, ez a Getsuga olyan akar lenni mint a Dragon Ball-ban a Kamehameha, de az se volt ennyire elcsépelve, Goku nem minden másodpercben ezt használta, és emellett még millió másra is képes volt Ichigo-val ellenben. Ezen behaltam volna ha Ichigo-ból is Quincy katonát gyártottak volna Kilehetett volna belőle hozni pár jó részt, de helyette inkább magát változtatja Quincy-vé és marad a jó oldalon. Bankaiban full hollow külsővel, íj húrral a kardján, robbanó kék nyilakat fog lövöldözni vagy dafaq? Nem, már látom az új végső formáját! Képzeljétek el a hollow-al egyesült Zangetsut amivel Aizen ellen harcolt, és adjatok hozzá fekete angyal szárnyakat, mint pl Kirge szárnya + egy kis lidérces halálistenes Quincy-s díszítés, és kész! És majd a "fekete angyal" harcol a "fehér angyallal" a fináléban, miközben omlik össze az összes dimenzió, a pokol is kiszabadult, és mindenhol fekete sziklák a két nagy ellenfél körül, az ég meg vér vörös kis narancssárga színnel megspékelve és egy izzó korongként világító nappal. És mindenféle hardcore technikákat vetnek be egymás ellen. De ha Ichigo anyja Quincy volt, akkor igencsak látnia kellet a lidérceket, és lazán meg is tudta volna védeni magát. Jó, kivéve ha ő is bevetette azt a technikát amitől Ichida is elvesztette az erejét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13021 Dátum: 12 okt 24, 14:38:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #13022 Dátum: 12 okt 24, 14:45:40 » |
|
Szerintem Byakuya most halt meg teljesen. Elejtette a kardját és úgy látom, hogy az épp kezd megsemmisülni. Mivel az a Shinigami része, így logikus, hogy vele együtt pusztul el. Bach jó gyorsan elintézte Ichigót. Kenpachi is hasonló gyorsasággal veszíthetett. De hogy Bluttot használjon WTF? Erre jövőhéten valami nagyon jó magyarázatot várok Kubo-tól. Ichigó egy édes hármas együttlét eredménye.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13023 Dátum: 12 okt 24, 14:52:18 » |
|
Hármas grouppen. Isshin ( halálisten ) + Ichigo anyja ( Quincy ) + egy lidérc ( akit nem vettek észre az aktus alatt ) ÉSSS így született Ichigo! BoooM!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #13024 Dátum: 12 okt 24, 15:11:10 » |
|
Nem gondoljátok ezzel már a hentai topicba kéne menni? Ott legalább részletesen megtervezhetitek "Ichigo: hogyan készült" jelenetét. Ami igazán nem meglepő a gyorsaság amivel lefegyverezte Bach Ichigo-t ahhoz képest amire tényleg képes lehet. Hiszen Yama-bát is milyen hamar lecsapta elvégre csak odajött dumált használt vmi quincy mágiát majd ketté szelte mint a szalámit. De hogy Ichigo féle bankai-t mért nem tudják ellopni? Na meg e a képesség, szinte rendesen elámultam mikor a torkába tolta a pengét, azt hittem hogy az lesz mint Ulquiorra esetében mikor egy csilivili jukat tolt a mellkasába majd egy (szerintem vasto lord szintű) hollow formba leverte, tökre azt hittem hogy ez lesz de hát sajna csak egy blut anyám kínját kaptunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tensa-Zanka no Tachi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #13025 Dátum: 12 okt 24, 15:30:00 » |
|
Üdv. Én azon a véleményen vagyok ,mint amit az előbbiek folyamán előttem említettek ,hogy Ichigo nem sajátította el a Blut Veint,hanem egy ahhoz nagyon hasonlító technikát fejlesztett ki..Ami kinézetre is olyan....És ahogy már mondták lehet csak a Quincyk hiszik azt ,hogy ezt ők találták ki.. Mondjuk más ötletem nincs is...Lehet Ichigo anyja Quincy volt...Nem tom... Mindenestre remélem Kubo valami érdekes magyarázatot talál ki a következő fejeztre
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 24, 15:30:52 írta Tensa-Zanka no Tachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #13026 Dátum: 12 okt 24, 15:35:48 » |
|
HU ez nem semmi volt, Ez a Fönök nem egy kegyelmezős típus semmi duma halál és kész:) Nem ugy mint Aizen aki órákig beszél)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheNineTails
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #13027 Dátum: 12 okt 24, 15:41:50 » |
|
Remélem Byakuya nem halt meg.De ez a blut a végén meglepett hiszen akkor az anyuja egy Quincy volt vagyis Ichigo egy KORCS(hollow,shinigami,quincy).Lassan az derül ki hogy a lélekkirály unokája és így kap egy olyan boostot amitől ilyen supreme madafak ichigo lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #13028 Dátum: 12 okt 24, 15:47:53 » |
|
Hát ez hát ez hát ez. kiverte a biztosítékot de nagyon rendesen.. blut ? wft
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Szofron
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13029 Dátum: 12 okt 24, 15:49:53 » |
|
Lehet a következő fejezetben, levágja Ichigo Bach-ot, a sereg meg letérdel elötte és behódolnak neki, és ő lesz az új főkapitány. Majd az utolsó elötti oldalon meg egy nagy THE END felirat, és vége a Bleachnek. Az utolsó oldalon meg egy "Problem?" felirat meg egy hollow trollface ---------------- Eddig csak vicc szinten emlegette mindenki hogy: "Majd biztos Quincy ereje is lesz Ichigonak". Most meg valósággá vált. :DD ( Azthiszem megkezdte a remélhetőleg rövid zuhanó repülést a manga. )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 24, 15:56:45 írta Szofron »
|
Naplózva
|
|
|
|
smylee
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #13030 Dátum: 12 okt 24, 15:51:02 » |
|
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,hogy lehet ilyen kreténen befejezni a mangát lapoznám még tovább...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #13031 Dátum: 12 okt 24, 16:00:47 » |
|
Azért nekem feltűnt valami. Ichigo kérdezi Bach-ot, hogy ő e az ellenség vezetője és erre Bach mondja, hogy "Én vagyok, ugyanakkor nem én vagyok." Hihetnénk, hogy csak húzza Ichigo agyát de, mikor közvetlen rákérdez, hogy ő tette-e ezt SS-el, akkor azonnal helyesel. Akkor lehet, hogy van még valaki, aki vezeti a Quincyket, vagy a háttérből irányítja a szálakat ? Vagy esetleg, arra céloz, hogy az igazi ellenség SS, és ők a jófiúk, akik csak bosszút akarnak állni ? Ginjou is hasonló véleményen volt.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #13032 Dátum: 12 okt 24, 16:08:52 » |
|
Mindig csak nézőpont kérdése ki a jó vagy rossz. Ha barátaidat bántják akkor az a rossz aki támadja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #13033 Dátum: 12 okt 24, 16:22:29 » |
|
Az a baj, hogy ezzel a Qunicys dologgal még poénkodtak is sokan, erre Kubo tényleg bevág elénk egy ilyet . Az anyjával ezt tényleg meg lehet magyarázni, de nagyon nem jönne be, hogy ezt fajt is hozzáírnák Ichigo karakteréhez, már minden eddigi fontosabb fajból van benne egy kicsi... A harc meg konkrétan semmi sem volt, Getsuga szokás szerint hatástalan, és az ellenség könnyedén alázza a főhőst. El is gondolkodtam hogy miért tartanak tőle ennyire, nem úgy tűnik mintha egy szinten lennének . Remélem Kubo öszekapja magát, rég láttam már egy igazán izgalmas csatát a Bleachben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 30, 16:53:34 írta mateee-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #13034 Dátum: 12 okt 24, 16:33:03 » |
|
Aizen majdnem elmondta neki de Apja jött és nem engedte biztos valami fontos dolog lett volna:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|