25 feb 25, 00:03:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 866 867 [868] 869 870 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1867967 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
pruzsi
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #13005 Dátum: 12 okt 24, 09:17:48 »

Jobb lett volna ha a hollow ereje tér vissza,bár még az is lehet és akkor 3 létforma képességeit uralja majd.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #13006 Dátum: 12 okt 24, 09:26:22 »

Ez a blut vene képessége Ichigonak,tényleg meglepett,elismerem hollow énnek én is jobban örültem volna de talán ami késik nem múlik Mosolyog
Amúgy meg ha sikerül Ichigot "beszervezniük" magukhoz(egy időre) akkor mien ellenség lenne már belöle? Gondolkozik
Naplózva

Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #13007 Dátum: 12 okt 24, 09:30:45 »

Már csak azt várom, mikor lidércként quincy nyilakat fog használni bankai formában.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
Aizen
Jounin
*

« Válasz #13008 Dátum: 12 okt 24, 09:37:10 »

Erre a részre 1 szó elég: szánalmas.
De legalább Bach nem hozott szégyent az eddigi tetteire, és simán lecsapta 1 pillanat alatt ezt a kis korcs nyomoroncot...
Naplózva
eigner93
Újonc
*

« Válasz #13009 Dátum: 12 okt 24, 09:42:30 »

Azért akkora baromságot nemtalált ki kubo szerintem. Én nekem van egy olyan elméletem mi szerint ichigo anyja quincy volt és a nagy quincy irtás idelyén elvitték ichigot SS-ből és törölték vagy megváltoztatták memóriáját vagy nemtudom.. Így már érthető lenne azis például hogy a legelején a bleachnek hogy láthatta a lidérceket és ezért hagyta el icsi faterja SS-t...  Ez az én elméletem lehet hogy hülyeség szóval kérem a véleményeket:D Ja igen és még ezt hozzá tenném    http://mangafox.me/manga/bleach/v44/c397/17.html és a következő oldalt is nézzétek. Gondolom aztakarta mondani aizen h icsi egy quincy és egy shinigami gyermeke
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 24, 09:59:16 írta eigner93 » Naplózva
Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #13010 Dátum: 12 okt 24, 11:05:22 »

Nem csak neked van ez a teóriád, külföldi fórumokon is legtöbben azon a véleményen vannak, hogy Masaki quincy lehetett, és hogy Isshin egy ellenségbe szeretett és ezért lépett le, vagy száműzték. Hamarosan úgyis kiderül miért tudja a blut vene-t, lehet hogy teljesen más oka lesz.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
janos0166
Chuunin
*

« Válasz #13011 Dátum: 12 okt 24, 11:54:30 »

Utolsó képen mi is történik? Mert nem nagyon tudom kivenni xD Amugy meg szerintem tuti a Fullbring segítségével ellopta Kirgétől mivel nála látta először nem hiszem,hogy csak úgy magától bekapcsolta volna. 
Naplózva
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #13012 Dátum: 12 okt 24, 12:09:07 »

Ha Masaki quincy volt, miért tudta elintézni egy sima lidérc?
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 24, 12:09:41 írta Daishi » Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
Blanco
Akadémiai tanár
*

Zero Division

« Válasz #13013 Dátum: 12 okt 24, 12:17:06 »

ő is használta a letzt stil-t  ?Gondolkozik
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #13014 Dátum: 12 okt 24, 12:24:05 »

Nem vágott földhöz ez a rész. Az biztos, hogy Kubo részéről magyarázatra szorul. Talán majd meg is teszi. Én addig is a fullbring képességekkel magyarázom ezt. Talán emlékeztek még a fuulbring edzés elejére amikor Ginjou megitta a narancslevet. Ebben elmagyarázott dolgokat a tárgyak és a fullbringerek kapcsolatáról. Ez a jelenet kicsit más de lehet, hogy Ichigonál ez már egy magasabb szinten dolgozik. És mivel a fullbringerek a testüket használják a képességek használatához így nem is csodálkoznék rajta ha ezt a formát akaratlanul vette fel a teste.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13015 Dátum: 12 okt 24, 12:55:24 »

Csakhogy a blut-ról úgy beszélnek mintha nem a sajátjuk lenne. És nem is tudják egyszerre támadásra és védekezésre használni. (a.k.a Kirge.) Ezt valahonnan szerezniük kellett. És itt jön Ichigo akit nem tudott ledöfni. És nála ez nem Blut Vein, amit Bach hisz, mert Ichigo attól a fajtól származik amitől a mostani "quincyk" ilyen erősek lettek. Nincs más magyarázat.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #13016 Dátum: 12 okt 24, 13:20:17 »

Ezt mondom én is. A fullbringek éppen ennek a testhasználati tulajdonságtól voltak nagyon erősek. Ez nem azt jelenti, hogy ez most itt feltétlenül Blut Vein lenne de az is lehet, hogy az. Az csak egy dolog, hogy ezt a formát a quincyk ezzel a névvel illették. Eddig azt hitték, hogy ezt csak ők tudják használni, holott ez lehet a test legerősebb fizikai védekezési formája és alapvetően ők is a testüket manipulálták ennek a védelemnek értelmében. Szerintem a fullbringek ilyen szempontból mérföldekkel a quincyk előtt jártak a tárgyak lelkének manipulációs képességeivel. És ebből kifolyólag Ichigo magán is használhatta azzal, hogy magát manipulálta az utolsó pillanatban.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 24, 13:21:46 írta rini67 » Naplózva
Fed
Chuunin
*

« Válasz #13017 Dátum: 12 okt 24, 13:34:10 »

A rész eleje nagyon tetszett, úgy tűnik most köszöntünk el véglegesen Byakuyától,bár pár kocka erejéig biztosan fel fog még tűnni sztem.

Az Ichis rész meg váratlan volt sajnos egy kicsit negatív értelemben, nemtudom ez most honnan jöhetett kubonak, biztos majd elmagyarázza valaki, csak nehogy valami idétlen mesét adjon be nekünk(mondjuk nekem már van 1-2). :p

Bach meg egy elég profi gyilkos, Ichi nem ehhez szokott azért ez látszott,bár őt is ritkán látni ilyen elborult állapotban, nem volt valami higgadt ,a jó öreg getsuga meg szokásához híven nem ért semmit, bár ha jól vettem ki az utolsó oldalt, Bach csak kapott egy kicsit az arcába a végén.
Naplózva

pruzsi
Újonc
*

« Válasz #13018 Dátum: 12 okt 24, 13:41:20 »

A 16. oldalon a jobb alsó képen,éppen elvágná a torkát akkor robban ki a blut vene és már a kardja is a kezében van,kiváncsi leszek mi sül ki ebből
Naplózva
Axel92
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The real fun is about to start!

« Válasz #13019 Dátum: 12 okt 24, 13:47:33 »

Szerintem nem lesz magyarázat, mert annyira rossz lenne, hogy még jobban felháborodna a nép.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Oldalak: 1 ... 866 867 [868] 869 870 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins