Nos visszatérve a mangához ,kigondoltam a listát ,hogy kik lehetnek azok a nemkívánatos személyek:
1. - Ichigo - Egyértelmű gondolom
2. - Urahara - Ő a Kutatási és fejlesztési részleg megalapítója....Még Aizen is elismerte ,hogy ő az egyetlen aki értelmi szintben felülmúlhatja őt....Ráadásul Zanpaktouja képességeiről se tudunk sokat és a bankaiját egyenesen nem is ismerjük.....Azért egy ilyen eszes és kiszámíthatatlan embert ,akinek nem ismejrük a teljes erejét ,de Aizen ellen is 90-es Kidók sorozatát nyomja ,én feltennék a listára.
3. Orihime - Nos ,ő érdekes ,de szerintem ,azért lehet rajta a listán mert elég figyelemre méltó képességei vannak....Tekintve ,hogy Ichigot is visszahozta a halálból ,és még Aizen is felfigyelt rá....Szóval gyógytó képessége elég veszélyes lehet a Yuháékre nézve ,nehogy visszahozzon valaki nem kívánatos csávót...
4. Ishida vagy Ryuuken (vagytalán mindketten) - Hát gondolom ez is elég egyértelműűű...Quincyk....Ráadásul Kirge kijelentéséből ítélve nem is lehetnek akármilyen Quincyk....
5. Nos ezt nem tudom ki lehetne itt igazából....Én 0. Osztag főparancsnokára szavaznék ,mert hát Yuháék is félnek tőlük(Szerintem) valamennyire ,így a vezetőjük kiemelt lehet.Vagy az is lehet ,hogy a már említett jó öreg Kenpachi.....Elég kemény ,ráadásul szívós fazon,aki sose adja fel...
Isshint azért nem tettem bele ,mert ha belegondolunk ,tudta hogy létezik olyan technika hogy Végső Getusga ,tehát valahonnan ismernie kellett...És szerintem ő régen valamikro használta....MERT az hogy tudja azt jelzi,hogy vagy használta vagy valaki elmondta neki...De ezt a techniká ki tudja elmondani neki a Zanpaktouján kívül???
Ha pedig Isshin még nem használta a Végső Getsugát ,akkor Aizen ellen nem a fiát küldte volna oda,hanem saját maga tanulta volna meg .....Azaz szerintem már valalaha használta és Ichigóhoz hasonlóan elveszítette rejét amit még nem nyert vissza....Ezzel amgyarázható,hogy Aizen ellen is csak a Zanpaktoujával harcolt..
Így nem is lenne értelemszerű hogy rajta legyen a listán----