Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #60 Dátum: 07 júl 04, 10:06:21 » |
|
Tobiról nem is mondhattok véleményt, hisz ne is látszik az arca. Bárki nyerhrt, csak Tobi ne!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kowi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
2012.05.19. !!
|
|
« Válasz #61 Dátum: 07 júl 04, 10:08:47 » |
|
Hajrá Chouji! Ennyit csak megérdemel!
|
|
|
Naplózva
|
"Az igazi rocksztár az első próbán meghal..."
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 07 júl 04, 12:07:00 » |
|
a lényeg csak annyi hogy ne Szószka nyerjen, és mivel Tobi a legesélyesebb arra, hogy leelőzze, neki kell szurkolni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #63 Dátum: 07 júl 04, 12:56:39 » |
|
Áh, totál el vagyunk tévedve... sztem nagyon elnéztük a dolgokat...hmmm... Senki nem vette észre Gai-senseit?? Hát vele is foglalkozni kéne > (Tobi hajrá, de akkor is Orochi a legdöglesztőbb!)
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 07 júl 04, 15:34:38 » |
|
olvasol mangát? mert akkor tudhatnád hogy mi ő, vagyis hogy néz ki az igazi teste > mellesleg Gai sensei nem hiszem hogy olyan népszerű lenne a lányok körében..(lehet h az, nem tudom megmondani, fiú vok)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 07 júl 04, 17:17:25 » |
|
Én ugyan fiú vagyok, de azért szavaztam én is Tobira. Mondjuk, ha nem lenne az a szövege,h -> "Tobi is a good boy", akkor akár lány is lehetne még, mert még nem hallottuk a hangját.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #66 Dátum: 07 júl 04, 17:33:10 » |
|
Ez nem ér!!!! Hajrá Sasuke!! ohh, és Tobi már utolérte Azt hittem, h legalább Deidara éri utol vagy előzi meg, de h Tobi... : : ??? ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kowi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
2012.05.19. !!
|
|
« Válasz #67 Dátum: 07 júl 04, 17:39:43 » |
|
OK, Tobira szavaztam... ki tuudja csajok, lehet, hogy Tobi egy maszkos Brad Pitt... ??? :
|
|
|
Naplózva
|
"Az igazi rocksztár az első próbán meghal..."
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #68 Dátum: 07 júl 04, 17:42:45 » |
|
Bizti nem az, különben én is rá szavaztam volna... Nah és most egy kis elképzelés, h milyen lehet Tobi (csak azért, h mindenki Sasuke-ra szavazzon. Vajon Tobi miért nem mutatja meg az arcát? Mert bizti ragyás, nyúlfogú, sebhelyes, kancsal, Mr. Bozontos szemöldök, stb, stb... Tom, h most minden Tobi-fan gyűlöl, de hát ez a reklám ideje > > > >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sector-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 07 júl 05, 07:59:43 » |
|
Kakshi se mutatja meg a száját mert olyan szép és mindenki beklé szeretne.Tobinak az egész arca nagyon szép és azért nem mutatja meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #70 Dátum: 07 júl 05, 09:04:22 » |
|
Jah, amúgy Kakashi nagyon helyes lehet > >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #71 Dátum: 07 júl 05, 10:21:28 » |
|
Tobi végre megelőzte Sasuket > Itt a bizonyíték, hogy ő lehet a leghelyesebb, különben nem kapott volna ennyi szavazatot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #72 Dátum: 07 júl 05, 15:01:19 » |
|
Vagy csak eddig túl sokan reklámozták... ÉS túl jól... Szal ennek legyen vége, thát szavazzatok Sasuke-re!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asakurave
Vendég
|
|
« Válasz #73 Dátum: 07 júl 05, 16:09:22 » |
|
Eszemben sincs! Nekem Neji és Itachi a kedvencem, ezért Itachira szavaztam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #74 Dátum: 07 júl 05, 17:48:07 » |
|
Hát, nekem is elég nehéz feladatom volt, h kire szavazzak. De én a kövikre gondoltam még: Sasuke -rá szavaztam-, Itachi és Kakashi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|