Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 07 júl 02, 22:21:00 » |
|
vhogy nemtom elképzelni a sármos képő Tobit, ahogy omlanak utána a nők!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #46 Dátum: 07 júl 02, 22:47:11 » |
|
hehe, Shika:D hmm... Látom megy a Tobi kampány! Azért megkérném a hű fanokat, h Oro-boyt is szavazzák ám! Nagyon:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
kowi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
2012.05.19. !!
|
|
« Válasz #47 Dátum: 07 júl 03, 11:56:39 » |
|
kár, hogy a legszexibbet kihagyták a szavazásból, Choujit... :
|
|
|
Naplózva
|
"Az igazi rocksztár az első próbán meghal..."
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #48 Dátum: 07 júl 03, 12:16:40 » |
|
Igen > Tényleg:D Hiszen neki pillangó szárnyacskái is vannak:D Ami teccik:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #49 Dátum: 07 júl 03, 12:31:14 » |
|
bár nemtom, hogy fel tudna-e velük repülni a picike súlya miatt! xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #50 Dátum: 07 júl 03, 12:34:51 » |
|
Giga súlyhoz giga erő társul:D Szal tuti:D De ez már asszem más topic.... gomen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #51 Dátum: 07 júl 03, 14:25:06 » |
|
Jaaaj, ne, Tobi mindjárt utoléri Sasuke-t!! CSAJOK!! Midnenki, Sasuke-re!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #52 Dátum: 07 júl 03, 14:47:38 » |
|
Neee-neee-neee! Akkor már inkább Tobi :p
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #53 Dátum: 07 júl 03, 15:27:08 » |
|
Hajrá Tobi! Biztos ő a leghelyesebb és csak azért takarja el az arcát, nehogy a rajongói felismerjék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #54 Dátum: 07 júl 03, 18:49:58 » |
|
Moderátor: Chouji is hozzáadva a listához.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #55 Dátum: 07 júl 03, 22:02:40 » |
|
Hajrá Tobi! Biztos ő a leghelyesebb és csak azért takarja el az arcát, nehogy a rajongói felismerjék. Fhehe, hasonló a helyzet Kakashihoz:D Chakra arigatou:D Szavazzanak már páran Orora is plízXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #57 Dátum: 07 júl 03, 22:18:59 » |
|
Ahoy!!! Nem is gondoltam másra, mint rád Necro-san! Csak mi ketten lehetünk az a két szavazatXD Chouji egyébként bár nagyon funny pufókként, de vékonyan már egész kis tündérke:D Hajrá neki is, de OROCHIMARUé legyen a győzelem!!!! >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #58 Dátum: 07 júl 03, 22:27:40 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 03, 22:29:21 írta Necro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #59 Dátum: 07 júl 04, 10:05:01 » |
|
Yeah!! Tobi már csak eggyel van lemaradva Sasuketól!!! Hajrá Tobi!!! Aki nem szavazott még, az szavazzon Tobira!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|