Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 jún 29, 11:41:27 » |
|
Méghogy Sasukéra? Dehogy is! Hajrá Oro! Persze Gaara se rossz. Be kell valljam, hullának is tök jól nézett ki. Olyan békés...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 07 jún 29, 11:43:33 » |
|
sasuke felzárkózott. kit okolhatunk ezért?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #32 Dátum: 07 jún 30, 11:46:10 » |
|
Miéééért??? Oh, miért? Elmegyek pár napra és ... Sasuke... de hisz benne nincs is elég gyűlölet...
Hajrá Oro!
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 07 jún 30, 12:05:35 » |
|
vki húzza már fel tobit, nem akarom az a "szívtipró sasuke-kun" nyerjen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #34 Dátum: 07 jún 30, 13:05:33 » |
|
huh...ha már Deidara nem nyerhet ...akkor halyrá Tobi, ne hagyd hogy Sasuke nyerjen, hmm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #35 Dátum: 07 jún 30, 18:38:50 » |
|
Sasuke csak a konohai rajongótáborának köszönheti a vezető pozíciót! Hajrá Dei-chan!! Ha pedig nem ő nyer tőlem akárki győzhet csak ne Sasuke!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #36 Dátum: 07 jún 30, 19:04:29 » |
|
Háttt, izé... Most írjam azt, h nem valószínű, h Deidara fog nyerni Sasuke ellen? :-[ :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 07 jún 30, 20:28:53 » |
|
tőlem akárki győzhet csak ne Sasuke!!
ezzel én is így vagyok Nos, én természetesen Gaarara szavaztam szerintem nagyon ari, főleg amikor még kicsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #38 Dátum: 07 júl 01, 14:19:45 » |
|
Azért Dei meg Gaara nagyon le vannak maradva... Én tökre azt hittem, h ők szorosan lesznek az első vagy a második mögött. Nem hittem, h Tobi viszont ennyire népszerű lesz... De Sasuke-ra gondoltam, h benne lesz a top 3ban, de h az első... Ez meglepő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #39 Dátum: 07 júl 01, 14:43:21 » |
|
Gaara télleg nagyon aranyos volt kicsinek, kár h ennyire utálták és ezzel elrontották az életét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Count Adyn
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 07 júl 01, 16:37:16 » |
|
Szegény Shikamaru a listán sincs? :-X
|
|
|
Naplózva
|
"Un vero cavaliere non lascia mai una signora"
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #41 Dátum: 07 júl 01, 18:23:21 » |
|
Bocsi :-[ Próbáltam a legtöbb szereplőt beletenni, de úgy tűnik, nem sikerült... De a Más-t is kihagytam :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #42 Dátum: 07 júl 01, 21:32:25 » |
|
Moderátor: Shikamaru hozzáadva a szavazáshoz
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 07 júl 02, 08:53:53 » |
|
Tobi már csak 2 hellyel van lemaradva Mr. Emo-tól!!! Vote Tobi! Tobi needs you!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #44 Dátum: 07 júl 02, 21:52:19 » |
|
Tobi le kell előznöd Sasukét, ne hozz szégyent rám...Deidara-senpaira, különben azt is letagadom, hogy ismerlek, hmm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|