25 máj 29, 15:17:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Ki a leghelyesebb szereplő (fiú)?
Naruto - 89 (11%)
Sasuke - 140 (17.3%)
Kakashi - 72 (8.9%)
Gaara - 43 (5.3%)
Itachi - 72 (8.9%)
Jiraiya - 8 (1%)
Orochimaru - 13 (1.6%)
Neji - 34 (4.2%)
Rock Lee - 14 (1.7%)
Sai - 8 (1%)
Deidara - 34 (4.2%)
Tobi - 45 (5.6%)
Gai - 5 (0.6%)
Shikamaru - 21 (2.6%)
Chouji - 4 (0.5%)
Sasori - 13 (1.6%)
Kisame - 1 (0.1%)
Akatsuki vezér (Yahiko) - 19 (2.3%)
Hidan - 20 (2.5%)
Zetsu - 9 (1.1%)
Kakuzu - 5 (0.6%)
Yondi - 81 (10%)
Más - 9 (1.1%)
Kiba - 15 (1.9%)
Kimimaro - 6 (0.7%)
Nagato - 4 (0.5%)
Gyilkos Méh - 5 (0.6%)
Raikage - 0 (0%)
Haku - 2 (0.2%)
Suigetsu - 3 (0.4%)
Juugo - 0 (0%)
Zabuza - 2 (0.2%)
Asuma - 3 (0.4%)
Kankuro - 3 (0.4%)
Kabuto - 3 (0.4%)
Madara - 4 (0.5%)
Összes szavazó: 581

Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 37
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki a leghelyesebb Naruto-fiú és miért?  (Megtekintve 111162 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Moonie-chan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #150 Dátum: 07 nov 11, 16:00:42 »

Ha úgy vesszük, a Narutos pasik legtöbbje igen helyes, én mégis a kedvenc szereplőmre, Yondira szavaztam :-* Általában nem naon szeretem az ilyen szőke hajú kék szemű herceg típusokat, de ő a kivétel^.^ Itachi is tök smexy, bárcsak ki lenne bontva a haja, de a feka haja meg a sharingan elég imponáló (amolyan tipikus gonosz-style) Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #151 Dátum: 07 nov 11, 18:38:20 »

Kissé nehéz választás, mivel a csapatokban szereplők nálam fiatalabbak, így hiába helyesek, max. öcsiként tudok rájuk gondolni :-[ Eh... asszem, már a korral jár :-X ???
Szóval akkor már Itachi és Kakashi közt kell vacilálnom << én szegény Nyelvesít
Naplózva

Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #152 Dátum: 07 nov 20, 22:10:09 »

Sasukera szavaztm, mert ő a leghelyesebb! De....rájöttem h Yamato is helyes....csak idős hozzám...(bár Ryan után... Nyelvesít)
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #153 Dátum: 07 nov 20, 22:14:58 »

Bocs, hogy ezt ide írom. De te lány vagy?! :naruto_meglepodik:
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #154 Dátum: 07 nov 21, 21:21:18 »

Most komolyan, kik szavaznak Tobira?? Egyáltalán miért van a listán?? Úgy értem... nem láthatjuk az arcát, akkor honnan tudják azok, akik rá szavaztak, hogy mennyire helyes? xP
Naplózva

Miku-chan
Vendég
« Válasz #155 Dátum: 07 nov 21, 22:23:42 »

Ejnye, hisz a szépség belülről fakad! Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #156 Dátum: 07 nov 21, 23:15:06 »

Az oké, de a "helyes" melléknév az nem külső tulajdonságra utal? :-X
Áh! MEGVAN! Biztos a maszkját tartják helyesnek Nevet óóólyan szexi az a maszk Nyelvesít
Naplózva

Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #157 Dátum: 07 nov 21, 23:49:01 »

..hmm ide  sem  írtam még. xD ( asszem..Nevet )
...hm  hát  így  fiú ként  a  következőket  tunám  felsorolni... (növekvő sorrendben)
.. Sasuke : .. laza.. lázadozó típus...mikor  megvétte Saskurát  még  romantikusnak  is  lehetne  találni..  de  mikor elbúcsúzot  tőle azt  biztos.. Nevet  .. meghát emo  style az  bejön mostanában   mindenkinek... (még  ha tagadja  is  kacsint  )
..Itachi.. :  rejtett   hihetetlen  agresszivitás... nyugodt  reakció mindenre ( nem  ordít  ha  az  esmeralda-ra  kapcsol azasszony és azt  kell nézni a  mecs  helyett xD )
..Lee.... : hmm... hát  nem kel  sokat  költeni  arra  h  leitasd...... mindíg a  legjobbra törekszik szal  házimunkában  jó  haszna  van csak  be kell  neki mesélni h  ezzel is  edzi magát.....
...egyenlőre  ennyi  Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 22, 09:24:49 írta Adachi » Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #158 Dátum: 07 nov 22, 11:41:20 »

hm engem kiráz a hideg ettől az emo stílustól, régen se bírtam a nyálas srácokat (legyen az szépfiú, vagy csak simán ízlésficamos), ez az új irányzat meg egyszerűen kiábrándító!! Nehogy már reggel azon veszkedjünk a barátommal, h ki akarja kismikelni magát először.. (mellesleg utálok smikelni)  Nevet
Szóval egy férfi legyen tényleg hímnemű!!!

Ja és tényleg romantikus, ha válaszul arra, hogy azt mondom szeretlek, követni akarlak akár a világ végére is, megköszönik szépen és leütnek... Nevet Nevet

Szóval Sasuke soha!!! Narutohoz pedig iszonyat sok türelem kell... Mellesleg mért nekem kéne itatni a pasikat??  ???

Köszi inkább maradok Nejinél, Kibánál, vagy Kakashinál, de még Jiraiya is hamarabb jöhet, mint azook ketten!!! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 22, 11:43:34 írta Kenshin » Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #159 Dátum: 07 nov 22, 15:12:32 »

Naruto... kb. olyan lehet, mint egy öcs Nevet És igen, sok türelem kell hozzá, de akkor is... nekem olyan öcsike-fajta^^ (mégha nincsenek is testvéreim & nemtom, valójában hogy van, csak sejtem... :-X Ja, ő is egyke! Na, akkor probléma megoldva, ezennel Narutót az öcsémnek fogadom! Nevet)

Jujj, de ez a leírás Itachiról, Adachi!!! xD Ez kész! "nem ordít, ha az asszony az Esmeraldára kapcsol és azt kell nézni a meccs helyett" xDD áh... gonosz vagy, most nem fogom tudni ezt a képet kikergetni a fejemből! xDD ~Itachi a díványon ücsörög, sört szürcsölgetve és épp kényelmesen elhelyezkedik, hogy nézze a focimeccset, a kommentátor zöldségeket beszél, végre elkezdődik a várva-várt meccs és akkor bejön az asszonykája (xD), szépen letelepszik mellé és bravúrosan megszerzi a távirányítót, hogy aztán átkapcsolja kedvenc szappanopera-sorozatára, majd vigyorogva elkezdi nézni. Itachi pedig még mindig csak nyugodtan ül, fapofával. Majd megmozdul... és egy újabbat szürcsöl a söréből.~
 Nevet
Naplózva

Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #160 Dátum: 07 nov 23, 22:33:01 »

Júúúúúúúuuuuuuj xDDD Ez nagggyjon fájt! Hehe

Gentsujut? Másik dimenzió? Szerintem az Esmeralda dimenziójára gondolsz Te xD A könyörületes Itachi... xD

Umm... hogy ne legyen annyira OFF, Itachi is egész jóképű, de ha végre kipihenné magát (igaz, beletelne pár hónapba... ööö... évbe? :-X), akkor még jobbképűbb lenne... Van ugyanis egy elméletem, miszerint az a két ránc-szerű akármi azért van ott, mert nem piheni ki magát rendesen! Illetve sokat grimaszolt gyerekkorában Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 23, 22:34:31 írta Arvael » Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #161 Dátum: 07 nov 23, 23:12:33 »

Viszont a faterjának is van, tehát ez valami családi vonás lehet... még jó, h szaszke nem örökölte Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #162 Dátum: 07 nov 24, 00:02:49 »

Mingyá kevesebb rajongója lenne, mi? xD
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #163 Dátum: 07 nov 24, 09:51:12 »

Ugyaaaan, Itachinak még az a két mélyedés is jól áll Nyelvesít Enyhén hülyének néznék, ha bemenne Akacuki ruhában egy közeli boltba szemránckrémértXD
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #164 Dátum: 07 nov 24, 11:16:53 »

Mindegy, csak ne konohai bolt legyen... Nyelvesít ~lelki szemei előtt újabb képsor játszódik le, amint Itachi dugitelefonál és miután egy eldugott helyen végiglapozta az AVON katalógust, titokban telefonál és rendel egy szemránckrémet a tanácsadónőjétől~ xD
Naplózva

Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 37
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins