Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #150 Dátum: 07 nov 11, 16:00:42 » |
|
Ha úgy vesszük, a Narutos pasik legtöbbje igen helyes, én mégis a kedvenc szereplőmre, Yondira szavaztam :-* Általában nem naon szeretem az ilyen szőke hajú kék szemű herceg típusokat, de ő a kivétel^.^ Itachi is tök smexy, bárcsak ki lenne bontva a haja, de a feka haja meg a sharingan elég imponáló (amolyan tipikus gonosz-style) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #152 Dátum: 07 nov 20, 22:10:09 » |
|
Sasukera szavaztm, mert ő a leghelyesebb! De....rájöttem h Yamato is helyes....csak idős hozzám...(bár Ryan után...  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
 |
« Válasz #153 Dátum: 07 nov 20, 22:14:58 » |
|
Bocs, hogy ezt ide írom. De te lány vagy?! :naruto_meglepodik:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
 |
« Válasz #154 Dátum: 07 nov 21, 21:21:18 » |
|
Most komolyan, kik szavaznak Tobira?? Egyáltalán miért van a listán?? Úgy értem... nem láthatjuk az arcát, akkor honnan tudják azok, akik rá szavaztak, hogy mennyire helyes? xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
 |
« Válasz #155 Dátum: 07 nov 21, 22:23:42 » |
|
Ejnye, hisz a szépség belülről fakad! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #157 Dátum: 07 nov 21, 23:49:01 » |
|
..hmm ide sem írtam még. xD ( asszem..  ) ...hm hát így fiú ként a következőket tunám felsorolni... (növekvő sorrendben) .. Sasuke : .. laza.. lázadozó típus...mikor megvétte Saskurát még romantikusnak is lehetne találni.. de mikor elbúcsúzot tőle azt biztos..  .. meghát emo style az bejön mostanában mindenkinek... (még ha tagadja is  ) ..Itachi.. : rejtett hihetetlen agresszivitás... nyugodt reakció mindenre ( nem ordít ha az esmeralda-ra kapcsol azasszony és azt kell nézni a mecs helyett xD ) ..Lee.... : hmm... hát nem kel sokat költeni arra h leitasd...... mindíg a legjobbra törekszik szal házimunkában jó haszna van csak be kell neki mesélni h ezzel is edzi magát..... ...egyenlőre ennyi 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 22, 09:24:49 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #158 Dátum: 07 nov 22, 11:41:20 » |
|
hm engem kiráz a hideg ettől az emo stílustól, régen se bírtam a nyálas srácokat (legyen az szépfiú, vagy csak simán ízlésficamos), ez az új irányzat meg egyszerűen kiábrándító!! Nehogy már reggel azon veszkedjünk a barátommal, h ki akarja kismikelni magát először.. (mellesleg utálok smikelni)  Szóval egy férfi legyen tényleg hímnemű!!! Ja és tényleg romantikus, ha válaszul arra, hogy azt mondom szeretlek, követni akarlak akár a világ végére is, megköszönik szépen és leütnek...  Szóval Sasuke soha!!! Narutohoz pedig iszonyat sok türelem kell... Mellesleg mért nekem kéne itatni a pasikat?? ??? Köszi inkább maradok Nejinél, Kibánál, vagy Kakashinál, de még Jiraiya is hamarabb jöhet, mint azook ketten!!! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 22, 11:43:34 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Arvael
|
 |
« Válasz #159 Dátum: 07 nov 22, 15:12:32 » |
|
Naruto... kb. olyan lehet, mint egy öcs És igen, sok türelem kell hozzá, de akkor is... nekem olyan öcsike-fajta^^ (mégha nincsenek is testvéreim & nemtom, valójában hogy van, csak sejtem... :-X Ja, ő is egyke! Na, akkor probléma megoldva, ezennel Narutót az öcsémnek fogadom! )
Jujj, de ez a leírás Itachiról, Adachi!!! xD Ez kész! "nem ordít, ha az asszony az Esmeraldára kapcsol és azt kell nézni a meccs helyett" xDD áh... gonosz vagy, most nem fogom tudni ezt a képet kikergetni a fejemből! xDD ~Itachi a díványon ücsörög, sört szürcsölgetve és épp kényelmesen elhelyezkedik, hogy nézze a focimeccset, a kommentátor zöldségeket beszél, végre elkezdődik a várva-várt meccs és akkor bejön az asszonykája (xD), szépen letelepszik mellé és bravúrosan megszerzi a távirányítót, hogy aztán átkapcsolja kedvenc szappanopera-sorozatára, majd vigyorogva elkezdi nézni. Itachi pedig még mindig csak nyugodtan ül, fapofával. Majd megmozdul... és egy újabbat szürcsöl a söréből.~ 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #161 Dátum: 07 nov 23, 23:12:33 » |
|
Viszont a faterjának is van, tehát ez valami családi vonás lehet... még jó, h szaszke nem örökölte 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
 |
« Válasz #162 Dátum: 07 nov 24, 00:02:49 » |
|
Mingyá kevesebb rajongója lenne, mi? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #163 Dátum: 07 nov 24, 09:51:12 » |
|
Ugyaaaan, Itachinak még az a két mélyedés is jól áll  Enyhén hülyének néznék, ha bemenne Akacuki ruhában egy közeli boltba szemránckrémértXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|