vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #495 Dátum: 10 júl 11, 16:24:52 » |
|
Elsősorban Itachi fan kötelességem Itachira szavazni amúgymeg azért is mert szépek a szemei, elég komoly karakter és erős ^^ aztán Sasukét utálom.. de jól néz ki az tény
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Alexa
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #496 Dátum: 10 júl 11, 23:00:44 » |
|
Soha nem érettem, hogy Kakashit miért tartják helyesnek. Nem is tudjuk, hogy hogy néz ki. (Egyébként ő a kedvencem, szóval semmi rossz szándék nem vezérel. ) Mindenesetre Neji nálam mindent visz, másodiknak pedig mondjuk Suigetsu. Zsír a foga, meg úgy egyébként is..
|
|
|
Naplózva
|
Everybody chicken!!
|
|
|
Hatsue
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #497 Dátum: 10 júl 12, 14:03:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #498 Dátum: 10 júl 12, 15:45:56 » |
|
Két szavazat, az egyik nekem Neji, mert abszolút kedvenc, olyan gyönyörű, olyan tökéletes arca van, és a viágos bőre... mint egy vámpír. A másik pedig Hidan, mert aaaaaah xD
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
amina
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
/Anti NaruSaku fangirl/
|
|
« Válasz #499 Dátum: 10 júl 26, 23:32:48 » |
|
Hidan nálam is befutó, nagyon dögös A másik az Itachi... Annyira szexy és titokzatos *-* Na meg Sasukét se hagyom ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #500 Dátum: 10 júl 28, 11:49:49 » |
|
Deidara és Tobi ^^ Már csak azért is ők mert Deidara nálam a Favorit olyan cuki amikor hümmög Tobit is szeretem mert Jófiú Sasukét meg egyenesen utálom de azért jól néz ki az igaz De még Hidant, Itachit és Peint (Yahikot) is szeressük^^
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
rencsacsa
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #501 Dátum: 10 júl 28, 20:45:16 » |
|
Nekem nagyon bejön Zabuza karaktere, a szerkója is tök tuti, meg a félrecsúsztatott fejpántja is. Főleg az tetszik, mikor leveszi a kötést a szájáról, és kivillannak a cápafogai. A másik Minato, annyira édes a mosolya...
|
|
|
Naplózva
|
Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
|
|
|
Maya110
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
A farkas dala a holdról szól
|
|
« Válasz #502 Dátum: 10 aug 05, 01:44:40 » |
|
Egyértelmű: Minato és Suigetsu. Az okot már páran elmondták helyettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein-ci
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #503 Dátum: 10 aug 05, 03:33:27 » |
|
Nálam Yondi az első a második pedi Itachi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kankuro Gaara
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #504 Dátum: 10 aug 08, 00:14:11 » |
|
Sziasztok!:)Ez nem ér! Kankuro miért nincs fenn a listán?! Ha csak, nem vettem volna észre, akkor bocsánat. : $ Egyébként, én Kakuzu-ra és Gaara-ra szavaztam. Elég sokan vannak, kár, hogy csak kettőt lehet. Üdv.: Kankuro Gaara
|
|
|
Naplózva
|
,,Ne versenyezz az idiótákkal! Mert legyőznek a rutinjukkal!" ,,Én nem szeretem az egoistákat, mert nem engem szeretnek."
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #505 Dátum: 10 aug 08, 14:58:33 » |
|
Moderátor: Kankuro hozzáadva a listához. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kankuro Gaara
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #506 Dátum: 10 aug 08, 16:43:37 » |
|
Hello! Köszönöm szépen. Máris módosítottam a szavazatomon. Kankuro-ra és Gaara-ra szavaztam. Nehéz volt kitalálni mi? Köszönöm. Üdv.: Kankuro Gaara U.i.(P.s.): Csak szerintem helyes Kankuro?
|
|
|
Naplózva
|
,,Ne versenyezz az idiótákkal! Mert legyőznek a rutinjukkal!" ,,Én nem szeretem az egoistákat, mert nem engem szeretnek."
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #507 Dátum: 10 aug 08, 17:25:36 » |
|
Eddig úgy tűnik igen. ^^ De az én véleményemet ne várd, nem vagyok kompetens ilyen ügyekben.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
szaea1994
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #508 Dátum: 10 nov 12, 02:24:37 » |
|
Első helyezett Gaara, mert marhára cuki mikor zavarban van, meg amúgy is abszolút kedvenc! Yondinak meg tényleg megkapó-átható-lehengerlő a mosolya.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Emika-chan
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #509 Dátum: 11 feb 06, 21:03:13 » |
|
Nahát, én Shikára szavaztam... Sztem nagyon helyes, meg a stílusát is imádom... am. a Shippuudenben Naruto is r*hadt sexxy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|