24 nov 23, 23:28:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Ki a leghelyesebb szereplő (fiú)?
Naruto - 89 (11%)
Sasuke - 140 (17.3%)
Kakashi - 72 (8.9%)
Gaara - 43 (5.3%)
Itachi - 72 (8.9%)
Jiraiya - 8 (1%)
Orochimaru - 13 (1.6%)
Neji - 34 (4.2%)
Rock Lee - 14 (1.7%)
Sai - 8 (1%)
Deidara - 34 (4.2%)
Tobi - 45 (5.6%)
Gai - 5 (0.6%)
Shikamaru - 21 (2.6%)
Chouji - 4 (0.5%)
Sasori - 13 (1.6%)
Kisame - 1 (0.1%)
Akatsuki vezér (Yahiko) - 19 (2.3%)
Hidan - 20 (2.5%)
Zetsu - 9 (1.1%)
Kakuzu - 5 (0.6%)
Yondi - 81 (10%)
Más - 9 (1.1%)
Kiba - 15 (1.9%)
Kimimaro - 6 (0.7%)
Nagato - 4 (0.5%)
Gyilkos Méh - 5 (0.6%)
Raikage - 0 (0%)
Haku - 2 (0.2%)
Suigetsu - 3 (0.4%)
Juugo - 0 (0%)
Zabuza - 2 (0.2%)
Asuma - 3 (0.4%)
Kankuro - 3 (0.4%)
Kabuto - 3 (0.4%)
Madara - 4 (0.5%)
Összes szavazó: 581

Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 37
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki a leghelyesebb Naruto-fiú és miért?  (Megtekintve 92024 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Ruby
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #465 Dátum: 09 júl 13, 11:05:51 »

Amúgy szerintem Sasori is nagyon helyes, csak ugye kár, hogy bábosította magát.  smirksweat
Naplózva
Riel---chan
Chuunin
*

Nyunyógumóhusivirágszál *-*

« Válasz #466 Dátum: 09 júl 13, 11:32:09 »

Amúgy szerintem Sasori is nagyon helyes, csak ugye kár, hogy bábosította magát.  smirksweat
Hát igen, eleinte én is őt tartottam a leghelyesebbnek, csak miután én is megláttam, hogy báb... hát őszintén a hányinger kerülgetett.
Naplózva

Unokanővérem : Kletta
Szenszéém : Miroku
Csapattársak : Marci1996 és pintermate
Anyum:Shiro_Chidori
Ruby
Chuunin
*

« Válasz #467 Dátum: 09 júl 13, 14:48:32 »

Szerintem azért annyira nem volt gyomorforgató... Bár, lehet-e egy báb helyes pasi? Egy bábnak egyáltalán van neme? smirksweat
Naplózva
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #468 Dátum: 09 júl 14, 08:18:42 »

Hát én Sasori esetében úgy gondolkodtam, hogy valószínűleg ha nem lett volna báb akkor is így nézett volna ki felnőttként, esetleg az arca lett volna kicsit élet telibb. Szóval ő szerintem is nagyon helyes és én simán elvonatkoztattam attól, hogy valójában már csak egy báb.
Naplózva

Ruby
Chuunin
*

« Válasz #469 Dátum: 09 júl 14, 11:21:37 »

Meg amúgy így kellett, hogy kinézzen, mikor még nem volt báb, szóval nem plasztikázott, csak örökké fiatal maradt. xD Akkor Sasorit eldöntöttük, ő helyes.  >.<#
Naplózva
Korina
Chuunin
*

« Válasz #470 Dátum: 09 júl 25, 19:33:27 »

huhh halljátok, belenéztem a következő animerész(Kakashi Gaiden) előzetesébe, és egy rendes dilemmába pottyantam. Minato vagy Sasuke? Sasuke vagy Minato? Eddig egyértelműen Szöcsi felé húztam, de ez az animált Yondi most nagyon elbizonytalanított..Mondjuk ha a személyiséget is néznénk akkor egyértelműen Yondi, de így... Pedig nem is hasonlítanak..
Naplózva

Tsunade Growing Up Wallpaper[/url]

"Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #471 Dátum: 09 júl 25, 20:15:53 »

húha, komoly dilemma lehet  Hmm?
Naplózva
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #472 Dátum: 09 júl 25, 20:37:42 »

A moderátoroktól elnézést kérek az OFFolásért és az önkényes tevékenységért, de most már úgy döntöttem itt az ideje, hogy szóljak pár szót kedves Loah barátunkhoz. Áruld már el nekem, hogy mi értelme van benézni egy topic-ba és leoltani vkit? Mindig ezt csinálod hetek óta figyelem. Alapvetően nem a témához szólsz hozzá hanem (sok esetben a 4 szavas szabály megszegésével) csak úgy beoltasz vkit. Ha hülyeségnek tartod a topicot nem kell olvasni. Én pl. a Ki nyerne csatában? topicot nem olvasom egyáltalán. De nem azt csinálom, hogy belépek beírom, hogy ez mekkora hülyeség meg no comment meg más "intelligens" hsz-eket hanem egyszerűen nem olvasom és pont. Nem olyan nehéz ám. Szóval nem megbántani akarlak de gondolkodj már el egy kicsit. Ez a fórum nem az oltogatásra van. OK most én is azt csinálom, de már nem tudtam tovább nézni ezt.

Ja és igenis komoly dilemma.  Pojén Én még nem láttam az új részt, szóval nem tudom milyen az animált Yondi. De alapból nem tetszenek a szőkék (kiv Yahiko bár ő inkább narancssárga  Nevet) szóval valószínűleg maradok Itachi-nál és Sasuke-nél.  Nevet
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #473 Dátum: 09 júl 25, 23:01:44 »

A leghelyesebb az..., pfu miket irok, a leg normálisabb karakter az Ita és Sasuke, na meg esetleg a Yondi és Gaara. Bár én fiu vagyok, nem tudom h a lányok mi alapján állapitják meg h vki helyes vagy nem, én csak tapasztalataim alapján nyilatkozok. Ne vessetek meg érte, de szerintem 2 tipusa van a helyességnek:
1) A tipikus szőke, kékszemü, inkább laza és jópofa személyek és ...
2) A magas, sötét haju, határozott, közönyös és arrogáns (nem EMO!), bár nem értem, h a nőknél az egó miatt van h mindenáron imponálni akarnak az olyanoknak, akiket nem érdekelnek, de én ugy tapasztalom - és nem a naruto alapján, hanem az életben- h vagy ez a népszerü vagy az.

Mondjuk ezt a Naruto is teljesen alátámasztja. Nem tudom h ki h van vele, de szerintem többek között se Sai se pedig Naruto nincs helyesre rajzolva, mégis sokal elolvadnak tőlük.
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 26, 10:41:15 írta Renningan » Naplózva

Nayu
Chuunin
*

« Válasz #474 Dátum: 09 júl 26, 10:38:21 »

Renningan, a lányok érzelmeit és döntéseit ne is próbáld megérteni... Nyelvesít Mellesleg Naruto nagyon helyes (gyönyörű szemei vannak) és Sai is (hasonlít Sasukéra), de Sasuke a leg leg leg, ha egészben vesszük. Nyelvesít Ha tudsz hasonló személyről az életben, csak szólj, és jövök!  Nevet Pojén
Engem az olyan jellemben, amit írtál, talán a határozottság, az "erő", ami megfog, ez a kisugárzásában (főleg tekintetében!) keveredik, és a "felesleges érzelmektől" való mentesség, vagy legalább annak irányítása. Részletekbe most nem bonyolódom, mer off lenne. Ja és a titokzatosság... Sasuke szemei (tekintete) "titokzatosak", + ott van még a sötét haj, szem, ezek is azt a hatást fokozzák.
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 26, 10:47:39 írta Muriel » Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #475 Dátum: 09 júl 26, 10:52:52 »

Azt lehetetlen. Előbb fogjuk meghóditani az univerzumot, minthogy a férfiak megértsék a női lélek rejtelmeit Nyelvesít DE ha jól értem akkor te is abszolut a Sasuke beállitottságuakat favorizálod. Mellesleg, Narutonak melyik szeme tettszik, a vörös és függőlegesen hasitott, a béka szem, a kék szem vagy a vörös rókabéka szem, szerencsére sok van neki, ugyh minden igényt kielégithet.

Naruto külseje nagyon sokat változott a Part1 óta. Akkor nekem nagyon gyereknek tünt, nem csak érzelmileg, de külsőre is, nem csoda h Saku le se  *** szegényt. Most h megkomolyodott, nőt 20centit tényleg vmivel helyesebb lett, de nem hiszem h Sasukét tudná überelni. 
Naplózva

Nayu
Chuunin
*

« Válasz #476 Dátum: 09 júl 26, 11:02:59 »

Jól mondod, Sasuke és Yagami Raito a legvonzóbb féle nálam. De ettől fgetlenül még sokféle jellem tud vonzani. A mosolygós fiúk is tudnak vonzóak lenni, meg a nem szép fiúk is. Ami nagyon plusz, ha az illető gondolkozik, kínai vagy koreai, és hosszabb a haja. Nyelvesít
Naruto inkább a kék szemeivel tetszik, de nem azért, mert kékek, hanem csak szépen van megrajzolva. Jah, úgy van, ahogy mondod, bár nekem a part1-ben Naruto nagyon aranyos, szeretnivaló (és iddegesítő Nyelvesít) karakter volt.
Naplózva
Nolly
Gennin
*

« Válasz #477 Dátum: 09 aug 01, 10:09:35 »

Szégyenlem magam T_____T Hogy tehettem ilyet?! Hidan-samát kihagytam a felsorolásból  Sír Johhny Depi
Naplózva
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aisurando *O*

« Válasz #478 Dátum: 09 okt 05, 15:49:29 »

Neji iszonyat helyeees... Olyan szép ^^ egyemmegahusát szivjamkiavérét változtassamvámpirrá  Jégkrém amúgy meg szinte tökéletes arca van és a bőre is nagyon világos és ha piros szeme lenne akkor elmenne vámpÍrnak... szerintem sokkal helyesebb, mint szöcsi. neki gyerekpofája van.
Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
yamashita_chiaki
Gennin
*

Sana/Chiaki/Gill

« Válasz #479 Dátum: 09 dec 05, 20:52:28 »

Renningan egész jól megértette a női gondolkodást asszem, de persze a női lelket nem lehet megfejteni xD
Nekem speciel Deidara a kedvencem és rá is szavaztam, amióta megismertem, már minden szőke, arcát félig eltakaró hajú anime-pasi rögtön kedvencem lett xD
Sasuke inább régen volt aranyos, most hogy "gonosz" már nem lehet szeretni  Neeem xD
Naruto nem tudom miért tetszik bárkinek, semmi különleges nincs az arcában sztem, sőt, néha még elég rondára is sikerül egy-két képen  smirksweat
Neji se rossz, csak kár, hogy keveset szerepel xD
Hidan meg nem helyesnek nevezhető sztem, ő már kinőtte azt a kategóriát xD
Naplózva

^.|/ hm <- Dei
@ hihi <- Tobi xD
E^|^3 <- Zetsu
=°,,,°= <- Kisame
=^_^= <- Naruto?

Which Final Fantasy Character Are You?
Final Fantasy 7
Azt se tudom ki ez de nem baj, aranyos xD
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 37
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins