Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Az örök newbie ^^
|
|
« Válasz #450 Dátum: 09 ápr 30, 00:02:28 » |
|
Nekem Oro nagyon undorito, nem is az, hogy ordogi mert a gonosz az meg meno De ez a kigyos stilus tiszta Voldemort csak hosszu hajjal. Ha a valosagban meglatnam tuti hangosan kirohognem, najo mondjuk lehet, hogy nem mert meg elni akarok. De a nyelv az kulonben praktikus lehet. Had ne perverzkedjek, mi jutott eszembe, mikor csak úgy bevillant, hogy festhet egy Deidara wc-re megy jelenet, illetve ha lenne barátnője, mely testi tulajdonságát emelné ki leginkább mint hasznos tényező lábjegyzetes esetekben
Amúgy Orochimarut valamelyik ff-es karakterhez hasonlították már több helyen is, de mivel még szégyen szemre azt nem láttam, nem fogok hazudni, halványlilám nincsen, ki az Na de azért csóri Oro, annyira nem ronda mint Voldi, túlzásokba ne essünk
|
|
|
Naplózva
|
"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy." #1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #451 Dátum: 09 máj 08, 13:26:03 » |
|
naaa azért egy olyan nyelv nem lehet rossz. szerintem is jó bőr orochimaru... hosszú hajú, festett szemű, és kicsit transzvesztita kisugárzása van. ÉS NAGYON PERVERZ FEJE. szal nem rossz kombó. naruto meg ahogy egyre idősebb úgy lesz egyre prötibb. alig várom hogy 20-21 legyen. de azért nálam mindig gai-sensei marad a NO1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #452 Dátum: 09 máj 09, 01:55:07 » |
|
Jaj nem neem gai eleinte rémálmokat okozott azzal a gyönyörű szerkójával meg az a haj hozzá ehh meg úgy egybe az egész *visítva kirohan a szobából* lehet, hogy nagykoponya, deh hát akkoris :okád:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 09, 01:55:59 írta boci555 »
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #455 Dátum: 09 máj 20, 18:29:35 » |
|
Narutóra szavaztam, Yondaime, Itachi, Deidara és Gaara mellett ő legnagyobb bishi az egész Narutóban ^_^ Az első számú bishi *.* Hogy miért? Mert imádni való, idióta, önfeláldozó, segítőkész, helyes, szeretetteljes, sötét múlttal rendelkező, édes, remek tulajdonságokkal rendelkezik, komoly, erős és soha nem adja fel Egy olyan ember, akire bármikor lehet számítani. Ez tiszteletreméltó. És attól olyan tökéletes, hogy olyan tökéletlen n_n
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 20, 18:30:25 írta Navelia »
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #456 Dátum: 09 máj 20, 19:38:08 » |
|
Sasuke és Pein Yahiko alakja mindkettő a hajuk és a karizmatikus megjelenésük végett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto1215
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #457 Dátum: 09 máj 23, 20:00:44 » |
|
nekem naruto hülyéskedése ennél cukibb nem is lehetne meg sasuke is!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #458 Dátum: 09 jún 12, 16:29:08 » |
|
Hm... Nem túl népszerű, de szerintem akkor is Kiba a legjobb! Aki nem érti, hogy miért, az nézzen meg egy olyan részt az animében, amikor nincs rajta a kapucnija (mármint az eredeti sorozatban)! Egyszerűen nem csak a karaktere nagyszerű, hanem még a kinézete is nagyon jó! Szerintem nagyon helyes. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
esztrecso
Újonc
Nem elérhető
Yondi 4ever
|
|
« Válasz #459 Dátum: 09 jún 18, 18:49:20 » |
|
Yondi a legjobb,nagyon cuki mikor mosolyog. Pedig nem vagyok oda a szőke hajú kék szemű hercegekért de ő kivétel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
amina
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
/Anti NaruSaku fangirl/
|
|
« Válasz #460 Dátum: 09 jún 20, 20:11:15 » |
|
Hidan a legjobb De Itachit és Sasukét se rúgnám ki az ágyamból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hamon
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #461 Dátum: 09 jún 26, 14:04:58 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 26, 14:07:48 írta Hamon »
|
Naplózva
|
A nyugalom a belső erő külső jele.
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #462 Dátum: 09 jún 27, 10:35:36 » |
|
Szerintem Naruto, mert apja fia. Nem utolsó szempont, ez tény ^_^
|
|
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #463 Dátum: 09 jún 28, 01:58:35 » |
|
Tény, hogy szöcske megint totál hülye volt a mostani mangában, de nagyon helyesre rajzolták meg. mégsem bántam meg hogy rászavaztam, pedig kicsit meginogtam amikor megláttam Yondit a mangában (:
|
|
|
Naplózva
|
[/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
Uchiha Riderrr
Akadémiai tanuló
Nem elérhető