|
Ilia
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Filler-imádó
|
|
« Válasz #436 Dátum: 09 feb 24, 19:57:36 » |
|
Kakashi:és ebbe nem vettem bele azt,ami esetleg még a maszk mögött van(legalábbis remélem,hogy valami "kellemes" dolgot rejteget) Shikamaru:szerintem legalábbis Hidan:még szép,csak az a sok varrat...de amíg nem látszik,addig nincs is Neji:jah,még talán őt is idevehetjük
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game ! "A szellemes visszavágás olyasvalami, ami huszonnégy órával később jut az ember eszébe."/Mark Twain/ "Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye." "A kreativitás titka, hogy jól tudod leplezni a forrásaidat."/Albert Einstein/
|
|
|
Nolly
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #437 Dátum: 09 márc 08, 17:56:17 » |
|
Szerintem Shikamaru: mert, csak mert. Naruto: mert hasonlít Yondira xD... természetesen csak a shippudenben xD Yondi: nem is tudom xD Kiba: mert olyan husin vigyáz Akamarura ^-^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bonnie
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #438 Dátum: 09 márc 15, 00:11:08 » |
|
Yondi: érdekes eset.. az életben rühellem a szőke-kékszemű srácokat, de animékben mindig rájuk találok x) (L) Naruto: apjafia. x) Neji: szép szemei vannak. O_O Deidara: lásd Yondinál. Kakashi: mert titokzatos, helyet ad a képzelőerőnek (amiből van bőven itt mifelénk xD), hogy na vajon mi lehet a mszk mögött. x) Shikamaru: egyszerűen bírom azt a lusta fejét. x) Itachi: neki is szépek a szemei Ö.Ö ésésés.. Ő Itachi. (L)
|
|
|
Naplózva
|
Minden ember azt tekinti helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok. Így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja.
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #439 Dátum: 09 márc 20, 20:02:01 » |
|
Yondi-ra szavaztam. A jelenlegi manga sokat nyomott a latban. Szőke haj, kék szem, szimpatikus jellem... *_* A legcoolabb stílusa Neji-nek van szerintem, bár érte nem rajongok annyira. Szorosan Yondi mögött szerepel a listámon Sasuke és Yahiko-Pein. Hiába nem bírom őket, akkor is jól néznek ki. *_* Kakashi egy külön kategória. Úgy tökéletes, ahogy van. Imádom, ahogy vigyáz a tanítványaira. ^^ Shikamaru a stílusa miatt "jön be". Gaara pedig...hmm... 'cause red is HOT
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kety-chan
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #440 Dátum: 09 ápr 09, 09:08:00 » |
|
Yondi:szokehajkekszem,cuki mosoly..stb, non bejon (L)(L) Naru: apjafia <-- raszavaztam Kakashi: titokzatos,maszkal is helyes (L) Shikamaru: lustasag+IQ (L) Itachi: szemei es mer csak (L) Kiba: kutyabarat xD cuki Akamaruval Neji:szep szemek (L) Gaara: o is ide (L) Yahiko: mer (L)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 22, 19:15:37 írta kety-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
Az örök newbie ^^
|
|
« Válasz #441 Dátum: 09 ápr 18, 19:38:15 » |
|
Mwhahaha! Helyemre találtam
Yondi, wow, meglepődtem, hogy másoknak is ennyire bejön Azt hittem egyedül vagyok vele. Imádom a vigyorát Naruto, de szerintem az ő vonzerejére simán rátesz a személyisége is. Ő azért nem annyira szép, mint Minato, mégis... Neji, Neji, Neji! Akit nem győzött meg eme három érv (xD) az vessen egy pillantást eme CG-re: http://i61.servimg.com/u/f61/11/41/65/42/cg_adu10.jpg. Neji ownol. Nálam legalábbis biztos. Gaara, mert Kazekage-sama tud valamit, amit a többiek nem, csak még nem tudom mi az. Itachi, szerintem hozzá nem kell indoklás. Ő maga az indok ~ Sai, a két lábon járó fanservice. Sasuke, csak észbe kaphatna már De ez a külső adottságaiból nem vesz el Deidara, mert mindig is imádtam az őrült, harsány stílusú szőkéket Kankuro, bizony leesett pár áll, mikor levette a maszkját Sasori, úgy tűnik Gaara-ék családja nem egy rossz vérvonal Yahiko, ne nézzetek rám ilyen ferde szemmel, na Haku, nekem igenis bejönnek a lágyabb arcvonású fiúk, tűzre velem! Kakashi alap, bár lehet, hogy Irukával jobba... Hoppá
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 18, 22:36:56 írta Saruwatari Kumiko »
|
Naplózva
|
"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy." #1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
|
|
|
Joszkin_Szandi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #442 Dátum: 09 ápr 22, 17:16:20 » |
|
Én egy ideig gondolkoztam ,hogy Naruto legyen-e hiszen, olyan kisaranyos,meg azok a kék szemek vááá.*folyika nyála.*De végül Sasuke maradt.Ő olyan jóóó.Sose tudom eldönteni milyen a szeme:szürke vagy fekete?de szép.az tuti. És mikor őt láttoma tévében.Legszivesebben megölelném.ha élne
|
|
|
Naplózva
|
Még új vagyok.Nem ismerem ezt a fórumot.Ne szidjatok le:3
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #443 Dátum: 09 ápr 22, 18:55:53 » |
|
Saruwatari, az összesben egyetértek kivéve Sasu és Haku
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #444 Dátum: 09 ápr 22, 19:01:13 » |
|
nekem is sasuke a favorit és pein yahiko alakja *_*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shadow
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #445 Dátum: 09 ápr 23, 08:36:15 » |
|
"Haku, nekem igenis bejönnek a lágyabb arcvonású fiúk, tűzre velem! Hümm-hümm" Haku az nem lány
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 23, 08:38:09 írta Shadow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #446 Dátum: 09 ápr 23, 09:39:49 » |
|
OFF: Haku nem lány... -.-" Én eredetileg Itachira szavaztam, de mostanában Yahiko Pein lett a nagy kedvencem. Hihetetlenül jól néz ki és igazából férfiasabb mint Itachi, mert neki azért elég lányos az arca. Tudom, hogy Yahiko már csak egy irányított holttest de akkor is tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
Az örök newbie ^^
|
|
« Válasz #447 Dátum: 09 ápr 28, 17:38:50 » |
|
Hm, nemrég nézegettem iDNAR deviantját, és ott beszólt egy ilyet, hogy szerinte Orochimaru a legszebb férfi az összes közül. Ezen azért elgondolkoztam. Lehet van benne valami azért, fiatalon tényleg gyönyörű volt De az a nyelv
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 28, 17:44:37 írta Saruwatari Kumiko »
|
Naplózva
|
"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy." #1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #448 Dátum: 09 ápr 29, 08:27:18 » |
|
Nem tudom, engem Oro vhogy sose tudott megmozgatni... Fiatalon tényleg egész jóképű volt, de már akkor is volt benne vmi ördögi. Olyan kígyósan nézett ki már akkor is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naye
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
A Bro.
|
|
« Válasz #449 Dátum: 09 ápr 29, 14:33:45 » |
|
Nekem Oro nagyon undorito, nem is az, hogy ordogi mert a gonosz az meg meno De ez a kigyos stilus tiszta Voldemort csak hosszu hajjal. Ha a valosagban meglatnam tuti hangosan kirohognem, najo mondjuk lehet, hogy nem mert meg elni akarok. De a nyelv az kulonben praktikus lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|