Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #390 Dátum: 08 júl 22, 10:24:08 » |
|
a Kyuubi-nak van 9 farka pőlussz az az egy ami még Narutonak eredendően van -.- számolni fáj igaz? bár nemtom milyen nemű a Kyuubi?
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #391 Dátum: 08 júl 22, 19:04:45 » |
|
Egyértelműen Kakashi imádom a stílusát.
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #392 Dátum: 08 júl 27, 17:27:26 » |
|
nekem továbbra is Sasuke, akármit is csinál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ArashiKaze
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #393 Dátum: 08 júl 27, 22:13:58 » |
|
Deidara-ra szavaztam, mert... jó kérdés Suigetsu előtt ő volt a favorit. De már haragszok rá, mert itthagyott minket ... Hm! Suigetsu 4ever! !!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katie-chan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #394 Dátum: 08 júl 30, 15:22:21 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 10, 20:27:50 írta Katie-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #395 Dátum: 08 júl 31, 10:06:47 » |
|
Deidara-ra szavaztam, mert... jó kérdés Suigetsu előtt ő volt a favorit. De már haragszok rá, mert itthagyott minket ... Hm! Suigetsu 4ever! !!
én Deidara-t mindig csajnak kébzelem el az egyik yaoi fanficiben is lánynak ugrot be O.o
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #396 Dátum: 08 júl 31, 17:01:36 » |
|
talán a kinézetének köszönhető hogy mindig alul van....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SasuSaku
Vendég
|
|
« Válasz #397 Dátum: 08 aug 04, 21:39:24 » |
|
Egyértelmű, hogy Szászke. Júj, ő nagyon láw. De akkor ott van még Shikamaru is... Ő is nagyon láw. Szászkéra szavaztam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Deidara94
Újonc
Nem elérhető
Piercingmester:)
|
|
« Válasz #398 Dátum: 08 aug 10, 17:42:02 » |
|
Kakashi a legjobb.... A barátaim között megbeszéltük, hogy tök jó tanár és barát, és nagyon helyes, és Jó pasíííí Ő a legjobb:)
|
|
|
Naplózva
|
Láv end Písz, és örökké éljen a conról az AKACSOKI:) Ők a legjobbak:)
|
|
|
Hell-chan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #399 Dátum: 08 aug 14, 15:05:06 » |
|
itachi maga volt a tökéleteség csak kár hogy meghalt. mondjuk elégé vaciláltam még pein(tök vagány a csávó ), és hidan között(imádom azt a perverz-barom fejét )
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem lehet olyan rossz dolog, még senki nem jött vissza panaszkodni. Akatsuki és Jashin-sama for evör!:D:P<3
|
|
|
dalmus03
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #400 Dátum: 08 aug 20, 11:42:45 » |
|
Minato(Yondaime) számomra ő tetszik a legjobban! Nagyon helyes és tetszenek a képességei is! Nagyon kár h meghalt!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 20, 13:45:35 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #401 Dátum: 08 aug 20, 12:36:53 » |
|
jaja sasuke után nekem is Minato a favorit.. kár hogy csak egyre lehet szavazni.... kakashi is jó pasi, bár rá nem igazán szavaznék úgy hogy még az arcát se láttam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chili
Újonc
Nem elérhető
I feel good...x)
|
|
« Válasz #402 Dátum: 08 aug 21, 22:15:22 » |
|
Wáá hát így tényleg nehéz a választás...áh Kishi túl jó munkát végzett . Talán ha választanom kéne én is Sasukét mondanám a leghelyesebbnek, de a további sorrendet már végképp nem tudnám. Kakashi, Naruto, Itachi, Shikamaru, Minato, Lee...najó Lee vicc volt...de a többiek közt lehetetlen választani:). Nem lenne rossz ha életre kelnének .
|
|
|
Naplózva
|
SasuSaku = reménytelen, de örök kedvenc (L) - NaruSaku = aranyosak és van egy pici esély rá - NaruHina = ki nem állhatom Hinatát, de ez a pár elég valószínű - ShikaTema= Egyértelmű:P - SaiIno= vicces pár xD, de miért ne lehetne?
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #403 Dátum: 08 aug 22, 09:27:30 » |
|
hehhe.. akkor kábé a fél világ egymással rivalizálna Szászke Minato és a többiekért xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tora-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #404 Dátum: 08 aug 22, 09:55:22 » |
|
...najó Lee vicc volt...
ezt azonnal vond vissza, Lee igenis helyes a szépfiúkat meg megtarthatjátok magatoknak
|
|
|
Naplózva
|
GIMP antitálentum
|
|
|
|