L
Vendég
|
|
« Válasz #90 Dátum: 07 júl 11, 15:32:55 » |
|
Sasukénak a legszebb az arca legtöbbször - látszik, hogy Kishimoto őt szereti a legjobban rajzolni. Mellette szerintem Yondaime néz ki a legjobban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #91 Dátum: 07 júl 11, 16:42:07 » |
|
Hupsz, köszi, h írtad, így még Yondit is beletettem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #92 Dátum: 07 júl 12, 22:10:07 » |
|
Most nem fikázás ként de hogy lehet valakire mondani hogy helyes ha még az arcát sem láttad?? (TOBI) (Kakashi) Pl Sasori aki szerintem aranyos gyerek, őrá senki nem szavazott
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 12, 22:11:18 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #93 Dátum: 07 júl 12, 22:11:53 » |
|
Természetesen ez csak poén...Tobi Rulez! de a helyességről is szó van...és Tobi a jófiú...lehet pont a lányoknál...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #94 Dátum: 07 júl 12, 22:12:36 » |
|
Én ugyan nem értek a "Leghelyesebb Naruto-fiúk"-hoz , de azt tudom, hogy a "helyesség" nem csak az arcon múlik.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #95 Dátum: 07 júl 15, 20:03:59 » |
|
Tobi????!!! Vazz, azt sem tudjuk, hogyan néz ki...bocsánat, tudjuk, de nincs arca...najó lányok, ti tudjátok...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #96 Dátum: 07 júl 15, 20:52:51 » |
|
Moderátor: 1 hsz törölve Nihilus-tól. Egy kicsit visszafogottabban is lehet fogalmazni és nem szükséges mások véleményét sem lenézni.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kurenai
Vendég
|
|
« Válasz #97 Dátum: 07 júl 16, 00:34:20 » |
|
Sasukénak a legszebb az arca legtöbbször - látszik, hogy Kishimoto őt szereti a legjobban rajzolni. Mellette szerintem Yondaime néz ki a legjobban.
Nos igen... egyetértek^^ Mindenben.... Tényleg Sasuke a kis kedvenc /már akinek -.-"/ De Yondy a legédesebb!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #98 Dátum: 07 júl 16, 01:40:46 » |
|
én azon csodizom, hogy Yondira ilyen kevés jött... :o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #99 Dátum: 07 júl 16, 10:55:32 » |
|
sztem azért mert mire felrakták, már a legtöbben szavaztak. neji kezd feljönni. sasuke és tobi fej fej mellett, ez így nem izgi ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #100 Dátum: 07 júl 16, 11:05:33 » |
|
hát ja, mindenki tudja hogy tobi a jobb :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #101 Dátum: 07 júl 16, 11:07:44 » |
|
kivéve a sasuke pártiak. vki kampányoljon már. csak aztán nehogy bandaháború legyen itt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #102 Dátum: 07 júl 16, 12:11:26 » |
|
Az a baj h már nem lehet nagyon kampányolni, mert a legtöbben már szavaztak. De azért hajrá Tobi!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 07 júl 16, 12:14:05 » |
|
mióta a listában van Yondi is, azóta már inkább rá szavaznék, de késő bánat!
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #104 Dátum: 07 júl 16, 12:16:07 » |
|
há...háá....háááátt.... BEENT VAN MÁS IS!! VISSZA JÖTT A JÓ ÖREG MÁS!!!! mindenki rá szavazzon :DDDDD (ezt csak a régi fórumosok értik, ugyi zemori? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|