Gondolkoztam egy olyan csapaton, , ahol mindenki kiegészíti egymást, és akárhol megállja a helylét, teljesen mindegy hogy küldetésről-harcról stb. legyen szó, és ezenkívül próbáltam nem az ,,aduászokat" bevenni a csapatba, csak az afféle Normális ereje Shinobikat
Szóval a Csapatom:
Neji: A Byakuganjának köszönhetően mind harc- mind küldetésre tökéletes a karakter, bárhol megállja a helyét. 360 fokos szögben lát, és a Juuken miatt remek közelharcos. A Kaiten megfelelő a kisebb támadások elhárítására.
Shikamaru: Az egyik legokosabb Narutó Karakter. Tökéletes a kldetésekre, és még harcokra is megfelelő. A Kage Manét most már gyilkolásra is tudja alkalmazni, teljesen más szinten mint a Part1-ben.
Tsunade: Jó közelharcos, egy ütése halálos, és ezenkívül jó gyógyító Ninja. És az Idézése is jó.
Temari: Egy jó távolsági harcos, és okos is egyben, nagyon jól jön egy ilyen távolsági harcos akármilyen csapatban.
Suigetsu: Egy olyan Shinobiról van szó amely közel sérthetetlen, és jól forgassa Zabuza Kardját is.Nagyon megnyerő személyisége van, az egyik kedvencem
Narutó: Sokan nem bírják viszont én igen. A Kage Bunshinjai tökéletesek akár küldetésekre és harcra. Ráadásul a harcban nagyon jó stratéga tud lenni. Pl: ott a Sanadaime Raikage, meg ugye Kakauz és Pein.
FRS Narutót vettem be a csapatba egyébként.Véleményem szerint ez tényleg egy olyan csapat amelyet akármilyen típusú dologra el lehet küldeni.