hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #360 Dátum: 11 ápr 25, 15:07:08 » |
|
Nem rosz az elgondolás a 6 tagú csapatról csak a párosítások szerintem nem a legjobbak pl Kakashi-Hidan? Itachival jobban eltudnám képzelni Kakashit, Suigetsu meg Hidannal akkor De a 4es se rossz ez ilyen különleges alakulatxD Ittvan az új csapatom nekem: Kakashi Minato Shizune/Tsunade/Sakura Fuu/Rune(?) Danzou nano bogaras segédje
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Gaaaraa-Fan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #361 Dátum: 11 ápr 25, 17:02:30 » |
|
OFF:Nem Rune hanem Torune
ON:nekem Pein Naruto Hidan Itachi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #362 Dátum: 11 ápr 25, 17:25:42 » |
|
Sry, csak a mangaba pont ahol fellapoztam Rune van írva :_D http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/458/6Jelzett hiba javítva. (Chakra)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 30, 13:28:24 írta Chakra »
|
Naplózva
|
Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #363 Dátum: 11 ápr 25, 18:15:09 » |
|
Az én csapatom inkább elfogó vagy fejvadász és nem a szokott világvégét hozó csapat. Hidan: Az egyetlen közelharcos aki lefoglalja az ellent hála az adottságainak nem kell félteni. Konan: Felderítő és elég hatásos a technikája Sasori: Ő csak lő mindenre ami mozog. a méreg elég erős fegyver nála. Shikamaru: Ő a kakukktojás. Közép távolból nagyon megkönnyíti Hidan munkáját.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #364 Dátum: 11 ápr 25, 18:41:31 » |
|
Kell egy felderítő: Hyuuga Neji (Byakugan) Kell egy taijutsus: Gai-sensei (Lee még messze nem nyitott ki ennyi kaput) Kell egy genjutsus: Itachi-dono (Tsukuyomi) Kell egy ninjutsus: Kakashi-senpai (1000 jutsut kopírozott le eddig) Kell egy stratéga: Shikaku (Nem véletlenül ő az Egyesített Shinobi Haderő stratégája) Kell egy orvosi ninja: Tsunade-hime (Sakura nem tudja a Kuchyose no jutsut, nem véletlen ő a Hokage) Kell egy támadóék: Sasuke-kun (, de valami kezelhető verzióban) Meneküléshez: Tobi( a Rin'negann-os verzió) Shikaku és Tsunade visszahúzódva távolról harcolnának, a többiek pedig akárki ellen megállnák a helyüket. Nejit pedig meghagynám tartaléknak. Ő lenne az, aki kivárja a megfelelő időt és elzárja az ellen tenketsu pontjait vagy ott segítene, ahol kellene a fennmaradó időben pedig a távharcosaimat védi. Az lehet, hogy az általad írtak jobban azokban a dolgokban. Viszont az én csapatomnak esélye is van csapatot alkotni. Egyrészt még mind élnek, másrészről egy rejtett faluból is valók vagyis nem lenne ellenségeskedés közöttük. Ha a csapatösszhang is szempont és "élniük kell", akkor Itachi helyett Kurenai, Sasuke helyett Naruto, Tobi heyett Minato. Ugyan 8 ember viszonylag sok, de ember legyen a talpán, aki kicselezi őket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 03, 21:44:45 írta Feketefold »
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
Zayala20
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #365 Dátum: 11 ápr 27, 20:08:30 » |
|
Akkor 4 fős csapat esetén:
1. Shikamaru ( taktikai zseni,a technikája nagyon hasznos,pláne csapatmunka esetén) 2. Itachi (véleményem szerint, ha teljes erővel,komolyan harcol,nem sok ember áll meg előtte) 3. Kisame( ő lenne a nyers erő a sok agyas társa mellett) 4. Kabuto,Orochimaru erejével( gyógyítás mellett aljas,lelketlen,gonosz technikák sora)
Ezt a négyest nem sok csapat verné le(legalábbis szerintem)....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LordHidan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #366 Dátum: 11 ápr 27, 21:10:36 » |
|
Kabuto technikáira mindent lehet mondani csak azt hogy lelketlen nem, Itt egy csapat ami leveri Rikudou sennin Peinek és Kabuto
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #367 Dátum: 11 ápr 28, 14:25:20 » |
|
Egy másik kreatív csapat: -Rikudou-sennin -meg valaki -meg valaki -valaki Ha betesszük Rikudout is a csapatba akkor értelmét veszti az egész, mert ő a legerősebb szóval tök mindegy kit teszel be mellé, akár ovisokkal is , legyőzhetetlen lesz a csapat.
|
|
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #368 Dátum: 11 ápr 28, 14:31:27 » |
|
már nem sokáig ő a legerősebb, van egy olyan érzésem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaleidoscope
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #369 Dátum: 11 ápr 28, 16:02:34 » |
|
Én egy olyan négyest tudnék elképzelni, amiben benne van: * Uchiha Itachi (genjutsuzásra, gyors ninjutsukhoz, susanoo) * Orochimaru (ninjutsuk tömkelege, kígyóidézés, edo tensei) * Sasori (bábhasználat, mérgek készítése-gyógyítása, vashomok) * jelenlegi Madara (fél szem sharingan, fél szem rinnegan, tér-idő jutsuk)
|
|
|
Naplózva
|
It's a genjutsu. I can tell from the unusual chakra flow and from seeing quite a few genjutsu in my time.
|
|
|
Kyba
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Chunin
|
|
« Válasz #370 Dátum: 11 ápr 28, 23:00:15 » |
|
Szimpátia szempontból: Kiba, Naruto, Kakashi, Tenzo (Yamato) Stratégia szempontból: Minato, Itachi, Kiba, Kakashi, Tsunade Itachi: genjutsuval blokk; Minato: a gyors támadásaival sebez/végez; Ellenség menekülőre fogja és kitért a genjutsu elől: Kiba: dinamikus megjelölés, így nem futhat; Kakashi: kutyákat küld a szag után Ha megállt a célpont rajtaütés: Itachi, genjutsu (lesből nem lehet kivédeni) Kakashi/Minato befejezik. Sérülés esetén ott van Tsunade. De mondom ez csak a stratégia miatt Egyébként meg az elsőt választanám...
|
|
|
Naplózva
|
Kyba FTW!
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #371 Dátum: 11 máj 24, 14:13:36 » |
|
az én csapatom: sasuke(mert kedvenc:P) kisame(jók a víz jutusi,chakrát tud elnyelni) kimimaro(elég erős szerintem,befér ide ) konan(kell egy csajis a csapatba,meg pein tesója:PP)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tawnahroore
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #372 Dátum: 11 jún 03, 21:41:48 » |
|
Tayuya - hanggal terjedő genjutsu=best of, közel jounin szintű=lehet a vezető, kissé temperamentumos, de attól lesz hatékony feltéve, hogy a többi tag gyengébb Karin - precíz radar, kétszer kiváló szanitécnek bizonyult Sasuke szerencséjére Hinata - terepfelmérés, közelharc, Nejivel szemben favorit amúgy is girlteam ftw Tenten - minden fillerképességével együtt, amivel lesből szedheti le a csapat által kiszúrt és megbénított ellenséget Lenne köztük utálat, de egy szerény, visszafogott és szívdöglesztő csapat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #373 Dátum: 11 jún 24, 13:03:11 » |
|
DreamTeam: a sasuket elfogo csapat,azaz -Shikamaru (ész) <--Vezető -Choji (nagy fizikai erö) -Kiba+Akamaru (szaglás föleg) -Naruto (kyuubi,fuuton:rasen shuriken,rasengan,sennin mod,árnyékklónók,stb) -Neji (byakugan) Cserepadra: Ino (elmetechnikák,gyogyitás), Shino(bogarak), Hinata(byakugan), Sasuke(sharingan,átokpecsét,chidori), Sakura(gyogyitás,hatalmas ütés), Tenten(fegyverek terén kiválo) és Rock Lee(tai jutsuk) természetesen tinikként és feltuningolva:P:P (sennin mod, mangekyou sharingan és a többi ) ja és természetesen cserepadra még Gaara(Shukaku ,homoktechnikák), Temari(erös szél jutsuk) és Kankurou(bábok) is:D:D:D tom hogy ez már 15,de gondoljatok bele... együtt szinte lehetetlen legyözni öket:D és minden téren jok:P felderités,közelharc,távolsági harc,gyogyitás,ész minden itt van amire csak szükség lehet:D:D ja.. és mind juunin szinten (kiv. Gaara aki már Kage ) :P asszem ez igy már elég is lesz :D:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 24, 13:56:23 írta eragon007 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #374 Dátum: 11 jún 24, 15:37:51 » |
|
Hát szerintem mindenki álomcsapatát épp most alapította meg Tobi. Minden tagnak Sharingan+Rinnegann kombó, minden tag Jinchuuriki. Mi kell még
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|