Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #150 Dátum: 08 máj 27, 14:05:39 » |
|
Érdekes kérdés. Kakashi szerintem mindenképpen és jöhetne Itachi is Shaninokból Ero na meg Tsunade gyógyítónak, de a legerősebb csapat akkor is az lenne amiben benne van a víz felu volt kageja aki lenyomta Oro,Ero,Tsu triót és aki a Shanin nevet adta nekik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #151 Dátum: 08 máj 27, 20:20:50 » |
|
Hát szerintem az álom csapat ez:
-3. hokage Sarutobi (aki konoha minden technikáját ismeri) -4. hokage Minato (zseni) -5. hokage Tsunade (healer) Hmm csapat vezetőnek 1. hokage jó is az a fa elem főleg ha jól használják..xD
Nekem ez az álom csapatom elég táposnak tűnikxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #152 Dátum: 08 máj 28, 13:26:37 » |
|
Azért a 4 MS használó együtt is durva lenne sőt több is mitn ami kell, mert ha jól tom 3 nagy teknika van MS-el.. AZAZ: Itachi, Madara, kakahi, Sasuke
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasuke777
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #153 Dátum: 08 máj 30, 16:01:10 » |
|
Favorit csapatom vhogy így nézne ki: -Kakashi mint vezető - Sasuke mint THE PRO - Gaara - Tsunade
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #154 Dátum: 08 jún 15, 19:54:16 » |
|
Én csapatom így nézne ki: kakashi a vezető aztán egyértelműen sasuke,neji és shikamaru
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #155 Dátum: 08 jún 15, 20:40:00 » |
|
Ááá...jo kérdés...nem is tudom nemistudom....kb. ez a felállás: 1.Kakashi (fonok) 2.Naruto 3.Jiraiya 4.Sarutobi vagy Shikamaru!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magnus
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #156 Dátum: 08 jún 15, 20:43:47 » |
|
Az én csapatom a 4 Hokage ez picit durva csapat lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember élete feláldozható a többség érdekében.
|
|
|
zol96
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shikamaru is the best!Shodaime Lustakage
|
|
« Válasz #157 Dátum: 08 jún 21, 19:41:03 » |
|
Az én csapatom: Shikamaru árnyékbirtoklófőnökstratégiaiész Minato (vagy naruto) támadó Chouji erős taijutsu (meat tank,baika no jutsu) Neji Byakugan miatt Shino a bogaras Tsunade vagy Sakura gyógyító nindzsa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csabe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #158 Dátum: 08 júl 17, 10:27:24 » |
|
dream team? hm? csapatvezető : Shikamaru - jó taktikus Naruto - Rasengan, kitartása miatt Hinata - Byakugan Lee - taijutsu és sebesség
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
Shikamaru will be the best hokage
|
|
« Válasz #159 Dátum: 08 júl 20, 16:04:48 » |
|
shikamaru mint vezér hidan mehet előre neji szintén erős közelharcos hidanhoz képest gaara mint abszolút védelem - hidan megy elől sérthetetlensége miatt és az óvatlan ellenfelet már megisvágja és hidan végez vele, másodikként shikamaru aki a kage shuriiken no jutsuval bénítja a következő támadót, utána neji és a byakugannal megmondja az ellenfél helyzetét így shikamaru szintén a kage shuriken no jutsut használva elkapha akár 2-t is majd hátul gaara mint bombabiztos védelem és nem csak hátulról de akármelyik oldalról bevédhet mindnekit.. írtak páran genjutus csapatokat itachival az élen: shikamar és gaara a homok mögé rejtőzve könnyen kivédik neji a byakugannal akármeik szögből nézhet a harcot így nem tud itachi vagy sasuke a szemébe nézni hidan meg szereti a fájdalmat, meg is köszönne egy jó kis genjutsut(mondjuk ami kakashit kiütötte ) számomra ez a legyőzhetetlen csapat
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #160 Dátum: 08 júl 20, 16:09:51 » |
|
Shikamaru (stratégia) Neji (Byakugan) Lee ( Sebesség és erő) Sakura (erő, és gyógyítás)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #161 Dátum: 08 júl 20, 18:59:10 » |
|
Sasori (remek taktikai érzék, száz báb, a harmadik kazekage titkos jutsuja) Kakashi (remek taktikai érzék, Mankekyou Sharingan, Chidori + vagy ezer jutsu, amit lemásolt) Tsunade (gyógyító ninja, testidéző jutsu, brutális erő) Deidara (a távolból jól rásegít a többieknek) Kapitány: Hatake Kakashi, a sharingan miatt
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Xellos
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Láncdohányos?!?
|
|
« Válasz #162 Dátum: 08 júl 20, 19:50:21 » |
|
no az én álomcsapatom: kakashi (ninjutsu + ms) kurenai (genjutsu) Gai (taijutsu) Asuma (fegyveres harc + látványtechnikus célzok erre a belépőknél a füstre ) tsunade ( fullos fizikai erő + gyógyítás)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #163 Dátum: 08 aug 13, 13:05:28 » |
|
shikamaru (stratégia) gaara (védelem) lee (gyorsaság) shino (erö) temari (hogy legyen lány is aa csapatban )
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
|
|