Igazából, nagyon sok fajta lány van ebben a történetben, mindenki külső vagy belső alapján találhat valamit amihez "vonzódik".
Csodálkozom, hogy TonTon nincs a listában.
Külső alapján, anno még
Mei Terumi-ra (az 5. Mizukage) szavaztam. Oly sok mindent nem tudunk róla, mármint "belső" téren, viszont nem néz ki rosszul, az tény. Viszont hibáztam mikor rá szavaztam.
Hinata kiskorában eszméletlenül aranyos volt. Itt van
ez a kép, meg
ez is. Tipikusan, a kis vissza húzódó, keveset beszélő, viszont hamar elpiruló leányzó, akinek ez a bája. Mikor felnőtt, már nem lett az igazi. Megmaradt ugyan olyan cukinak, de a külseje, számomra már nem jött be annyira. Viszont rohadt jól megtudják mások csinálni.
Amúgy szerintem sokan ezért szavaztak rá, mert ez a pirulós, zavarba jövő leányzó, bejön a férfiaknak, másokat, mint Hiei-t meg már irritál.
Fuka ezen a képen jól néz ki. Amúgy a többin nem, de itt, nem is rossz.
Ha már itt tartunk
Guren (azt hiszem így hívják) sem rossz igazából. Bár kicsit agresszív arca van sajnos.
Temarit nagyon szeretem, szexi tud lenni, ez tény. Elég beteg képeket vágott az elején, mikor még csak ismerkedtünk a szereplővel, de szépen lassan, nagyon aranyos lett.
Viszont, szerintem a legszexibb nő
Kurenai. A kicsit csapzott haja s a vörös szemei, jól áll neki, ahogy a nem kicsit szexuális ninja rucija.
Szerintem ő az egyik legjobb nő. A kis harcos szexi ninja.
A mellek meg hasonlók alapján érdekes véleményt mondani, hogy "csak emiatt" jön be sok embernek X meg Y... bár mindegy, ahogy mondja a topic "ízlések és pofonok".