|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #136 Dátum: 08 jan 05, 12:41:03 » |
|
1 nagyon picike off lányvagy nem értheted mi a jó nagy mellben on amugy ténylgeg Shipp Hinata isten
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #137 Dátum: 08 jan 05, 12:53:40 » |
|
PusssyCat, Orihimére gondolsz.Igen. B***tt nagy mellei vannak. És tényleg nem szép úgy. Én fiú vagyok, de nem szeretem, a túl nagy mellű szereplőket .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zamzung
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #138 Dátum: 08 jan 05, 13:00:30 » |
|
PuSsyCat,hinata a legszebb.Jo ez igy.Talán Kismoto szereti a nagy mellü lányokat.Talán hinata az ideálja.Ki tudja ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #139 Dátum: 08 jan 05, 14:06:50 » |
|
PusssyCat, Orihimére gondolsz.Igen. B***tt nagy mellei vannak. És tényleg nem szép úgy. Én fiú vagyok, de nem szeretem, a túl nagy mellű szereplőket . Matsumotonál ha a mellekröl van szó akkor veri Orihimét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
idiotkakashi
Vendég
|
|
« Válasz #140 Dátum: 08 jan 05, 14:09:38 » |
|
Engem e mellek nem érdekelnek najo azért legyen de Hinata a Sipuba meg a normálba is tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zakuro
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #141 Dátum: 08 jan 05, 16:35:59 » |
|
Mivel nem vagyok fiú így nem értek hozzá de szerintem a normál Naruto-ban Temari a Shippuuden-ben pedig Hinata.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tien
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #142 Dátum: 08 jan 16, 16:33:54 » |
|
Hinatát a Shippuudenben nagyon eltalálták de a legszexibb akkor is Sakura!!! És nincs is nagy homloka!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #143 Dátum: 08 jan 16, 20:00:54 » |
|
Szerintem Temari , Ino és Sakura a legszexibb. Hinatának nem áll jol az a pullover.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #144 Dátum: 08 jan 16, 21:21:51 » |
|
Erre van megoldás: leveszi. Hinata a legszebb és kész. Egyébként néha tényleg tulzásokba esnek a japánok a mellbőséget illetően.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #145 Dátum: 08 jan 16, 21:37:57 » |
|
Hát talán azért mert a Naruto alapból Shounen,és az eredetileg fiúknak szól,(term. ez már megváltozott),és valszeg azért csinálták ilyenre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #146 Dátum: 08 jan 16, 21:52:15 » |
|
Egyébként néha tényleg tulzásokba esnek a japánok a mellbőséget illetően.
Kincs, ami nincs! :-\ Na jó ez gonosz volt, és nem is biztos, h fedi a valóságot... ejnye fránya előítéletek! na sikerült elhesegetnem őket! Szerintem Hinata a sima Narutoban jobb volt, az a frizurája nekem jobban bejött. Nem tudom emlékeztek-e, de egy ideig volt egy olyan ending, ahol a lányok sétálgattak a tengerparton... na ott egyértelműen Hinata volt a "legszexibb" a félénkségével együtt. A shippuban pedig szerintem Sakura változott a legtöbbet az előnyére.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 16, 22:32:30 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
DsAdam
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #147 Dátum: 08 jan 16, 22:28:38 » |
|
hinata a tetszik a legjobban a shippuudenbe nagyon jól néz ki
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
RinNegan
Gennin
Nem elérhető
szuper S-osztályú nőcsábász ninja
|
|
« Válasz #148 Dátum: 08 jan 20, 21:26:49 » |
|
Hinata 4ever imádom ahogy , bár temari sem rossz :-\