|
Chakra
|
|
« Válasz #121 Dátum: 07 nov 29, 17:17:35 » |
|
Arvael-chan, lásd a Leghelyesebb Naruto-fiúk témát!
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #123 Dátum: 07 nov 29, 17:36:23 » |
|
Már jártam arrafelé
De a "legszexibb" nem egyenlő a "leghelyesebb"-el & itt nincs meghatározva a kérdésben a nem ... Akkor ezt majd annak a témának az indítójával egyeztesd! Én mosom kezeimet.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #124 Dátum: 07 nov 30, 00:18:22 » |
|
Nekem ugyan jobban tetszenek a hús-vér nők, de csak, hogy ide is bepofátlankodjak: A többséghez csatlakozva nekem is Temari figurája tetszik, már az alap sorozatban is jól el volt találva. A másik végletet Hinata és Sakura képviseli - lehet készíteni a kötelet Chuky -, szerintem túl kislányos a megjelenítésük. Bár mit is várjunk, ha még csak 14-15 évesek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #125 Dátum: 07 dec 21, 12:07:46 » |
|
hm...szerintem...lányként mondom, de szerintem Ino.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #126 Dátum: 07 dec 21, 16:39:16 » |
|
Sztem Temari a legszebb meg hát Hinata is csak ő 1 kicsit furára készült a Shippuban szal terhesnek nézném namiiind1 :-X de sztem Sakura elég ronda lett ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Piyoko
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #127 Dátum: 07 dec 21, 19:39:16 » |
|
Tsunade a legjobb! Tapasztalt , mély dekoltázs, Sakura a tanítványa és azután lesz coolabb miután nála volt.. Tehát szavazzatok csak Tsunadéra!Éljen a mester 8)!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #128 Dátum: 07 dec 21, 19:50:01 » |
|
tudsz te róla, hogy Tsunade az 50-es éveiben jár? :o
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #129 Dátum: 07 dec 21, 20:17:46 » |
|
Harag ne legyé má ilyen van aki az idősebbekre bukik na ez kicsit off szóval maradok annál hogy öm Tsunade jól tartja magát a jutsujával ebből is láccik hogy a maga idejében valőszínüleg jó nő volt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 21, 20:19:33 írta haha »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #130 Dátum: 07 dec 21, 20:22:57 » |
|
Valószínűleg?Persze, hogy az volt, van egy pár visszaemlékezés. Amúgy sztem a shippus Sakura és Temari jobbak
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #131 Dátum: 07 dec 21, 21:02:13 » |
|
nemtom sztem Sakura fejételéggé elszurták
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Piyoko
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #132 Dátum: 07 dec 22, 00:53:00 » |
|
Igen tudom,hogy ötvenéves azért írtam,hogy tapasztalt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #133 Dátum: 08 jan 01, 23:13:05 » |
|
A simába Temari! Amikor segít Shikamarunak, az a ruha... A Shippuudenben Ten Ten!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zamzung
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #134 Dátum: 08 jan 04, 15:46:59 » |
|
Hinata mert nem az a kérdés hogy ki a legjobb,hanem ki a legsexisebb.Az viszont hinata.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|