Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #660 Dátum: 11 dec 16, 20:36:58 » |
|
A témát átneveztem. Ez így jobban illik a témára. Szavazási javítva. Köszönöm az észrevételt Heo.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 16, 20:43:57 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #661 Dátum: 11 dec 16, 21:00:43 » |
|
Nekem Konan jön be, bár kicsit öreg hozzám és mérges vagyok rá: ő az egyetlen akatsuki tag aki a köpeny én halt meg
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
Ranzorser
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
A Homok Ura
|
|
« Válasz #662 Dátum: 11 dec 17, 16:41:56 » |
|
!!!Hinata!!! !!!Hinata!!! !!!Hinata!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mikami90
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #664 Dátum: 12 márc 30, 20:06:26 » |
|
Ino. Hosszú, dús szőke haj, igéző türkiz szemek, gyönyörű test. Kell ennél több egy férfinak? Nálam 9.8/10 (-0.1, mert néha nagyon "bosszantó" tud lenni és -0.1, mert nincsen tökéletes nő, mint ahogy semmi és senki sem lehet tökéletes). Hinata, Temari, Mei, Kushina, Kurenai, Samui, Anko és Tsunade (főleg amikor fiatal a Nawakis visszaemlékezéseknél) is megvannak nálam legalább 9.5/10. Amúgy feleségnek talán Hinata lenne a legjobb. Őt biztos mindennap csókokkal és simogatással kelteném, Ino esetében biztos lennének mélypontok a kapcsolatban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 30, 20:10:22 írta mikami90 »
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #665 Dátum: 12 márc 30, 20:22:00 » |
|
Természetesen az első Tsunade, majd Terumi Mei. Szépek, erősek, és furák . Szóba jöhet még Sakura, Konan és Guren is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #666 Dátum: 12 márc 31, 11:43:57 » |
|
Akkor nézzük,most már biztos,hogy 1.Tsunade(erős,meg minden de akkor is jó nő és a személyisége is megfogott)2.Mei(Mert perverz,és ugye valszeg szereti azt csinálni,szóval szerintem összeillenénk[és mert nyugodt,vagyis tök normális,idegkirohanások nélküli nő]) 3.Kushina(habár utálom a spirituszos csajokat,de valahogy egyénileg megfogott[második ok,meg hogy szép a vörös haja,nem értem mi csúfolni való volt azon]) Többet nem is írnék a sorrendbe ,sakura tud kedves is lenni,de idegemre is tud menni,szóval ő nem hiszem, hogy fent lesz valaha is ezen a listámon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daishi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #667 Dátum: 12 márc 31, 13:25:51 » |
|
Mei Hosszú barna + mell + bármikor be tud nedvesedni Utána Hinata a hangja és a mozgáskultúája miatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samat
Vendég
|
|
« Válasz #668 Dátum: 12 máj 13, 21:16:57 » |
|
Mei mert nagyon nagy és Hinata sem rosz. Szerk.: samui sem rosz csak ő keveset volt Tayuya meg lány???
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 13, 21:18:18 írta samat »
|
Naplózva
|
|
|
|
piros mogyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
senseiem: STM
|
|
« Válasz #669 Dátum: 12 máj 13, 21:27:16 » |
|
Tayuya meg lány??? Ja, de erre már előtted Shikamaru is rájött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samat
Vendég
|
|
« Válasz #670 Dátum: 12 máj 13, 21:36:53 » |
|
Nem hittem volna kicsit fura lánynak de a furulyából rájöhettem volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #671 Dátum: 12 máj 17, 00:55:16 » |
|
samat te neked aztán van logikád rendesen: "a furulyából rájöhettem volna"! Nem azért de a furulya nincsen nemhez kötve, ismerek olyan fiút aki furulyázott! Na mindegy nem kötekedek, de a *logika fail* az most hazavágta az idegrendszerem így hajnalba... A lányok közül még mindig Hinata, egyenlőre az ő stílusa fogott meg... illetve olyan nagy mellű barátnőt akarok mint ő és legyen olyan pirulós is, a többi női karakter nem tudja úgy megmozgatni a fantáziám, mert kicsit elvontnak tűnnek nekem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 17, 00:55:55 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #672 Dátum: 12 máj 17, 04:37:32 » |
|
Elvont?? Ezt pont hogy Hinatára lehetne mondani. A furulyás azért...khm...tényleg erős volt.xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #673 Dátum: 12 máj 17, 13:15:36 » |
|
Igen elvontak... Hinata-val semmi baj ilyen kislányos szégyenlős, de NEM elmebajos! Nézd meg Sakurát, folyton magába beszélt part1-ben biztos emlékeztek rá! Vagy Terumi Mei is ilyen elvont mivel folyton kombinál mint Magdi néni a B.K-ből... nem is neki beszélnek de ő már agymenést kap! (női logika ) Talán aki ilyen higgadt és normális az Temari, de ha csak Tayuya is számba vehető ő is egy idegbeteg. Annyit káromkodik mint a fene és tiszta idegbeteg... Aki még belefér nekem ebbe a kis idilli világba az Tsunade, bár hirtelen haragú de normális, tapasztalt, csak túlkoros!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 17, 13:16:32 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
samat
Vendég
|
|
« Válasz #674 Dátum: 12 máj 19, 22:47:39 » |
|
a furulyát gondoltam mint utalást na mind1 igen Hinata is normális de már túl az meg nagyon visszahúzódó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|