24 nov 17, 23:27:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Kinek melyik Narutos lány a legbejövősebb?
Sakura
Tsunade
Hinata
Temari
Ino
Ten-ten
Ayame
Anko
Shizune
Kurenai
Konan
Tayuya
Karin
Az Ötödik Mizukage
Kushina
Samui
Karui
Kin
Shiho
Pakura (Kiszárítás ellem használó)

Oldalak: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kinek melyik Narutos lány a legbejövősebb és miért? Avagy ízlések és pofonok.  (Megtekintve 121373 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #630 Dátum: 11 feb 09, 22:06:57 »

Ez biztos. Nevet

Például nekem az a nő jön be aki a Raikage küldöttségét vezeti Konohába. A neve most nemigen akar beugrani. Kíváncsi vagyok az animében hogyan jelenítik meg. Őróla beszélek:

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/451/14

« Utoljára szerkesztve: 11 feb 09, 22:08:26 írta rini67 » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #631 Dátum: 11 feb 09, 22:34:52 »

Én egyet  értek Hieivel Temarit és Konant illetően + Tenten néz ki jól. Hinata nem csúnya lány csak vannak szebbek nála. Pojén Na igen a szőke is ott van a szeren... a kis helyes Nevet De akkor is Temari. Ahogy annó beült Shika elé a kórházban keresztbe tett lábakkal.Kúl
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #632 Dátum: 11 feb 10, 00:55:53 »

Végre egy ember érti mire gondolok! Pontosan Temari pwned<3
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #633 Dátum: 11 feb 10, 06:59:47 »

Na ezen gondolkoztam,h az igazi sexy szó,mit takarhat,ki lehet.Temari képviseli az igazi sexy stílust,így egyértelmű a verseny.....Szóval Konan elbújhat a többivel együtt...ennyit erről,ha igazi sexy-t keresünk,akkor nincs értelme a versenynek,mert az Temari.Olyan,mintha azt keresnénk,h ki a legszégyenlősebb,biztos kapnának páran szavazatot,de mindenki tudja,h Hinata,vagy ki a legidiótább,azt meg Naruto kéne hogy nyerje,de ott is be tudsz nyomni másnak szavazatot.....vagy ki a legperverzebb,elösszőr Naruto,Jiraira jut az emberek eszébe,de az igazi perverzséget Perverz Remete képviseli.....mindenki 1 egyéni stílussal rendelkezik,amit a nyakába lehet akasztani....Igaz a Bozontos szemöldökért 2-en harcolhatnak:D...Na ha az a kérdés,h ki a legszebb,talán akkor láthatjuk ezt az eredményt,de lehet,h tévedek,és sok beteg ember van az oldalon :nugget:netán,ennyire tág fogalom a sexy szó,mert Ten-ten,és Shizune is szavazatot kapott,sőt mindenki aki a listán van,és jópáran messze vannak a sexy szótol,max az aranyosig,szépig jutunk el,ami ízlés,és pofon kérdése..Több variációm nincs:D
am Hinata melleire visszatérve,Tsunade sem sírhat,azt minek nevezed,rendezői/rajzolói túlkapásnak?Nevet És be kell látni,sexynek,2 dolgot nevezhetünk,ha úgy viselkedik,vagy ha úgy néz ki,olyan alakja van(amire páran megjegyzést tettek)...Az úgy viselkedikhez csak Temari írható,a másikhoz,az már ízlés kérdése(netán látott pár olyan fanképet,ahol igazán sexynek volt beállítva az illető)...Innentől kezdve,eldönti eldönti mindenki,h hova sorolja magát,és megütögeti a vállát:D
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 10, 07:19:37 írta XPdestroyer » Naplózva

georgee12
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #634 Dátum: 11 feb 10, 08:35:51 »

Ötödik Mizukage a többi a nyomába se ér Mosolyog
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #635 Dátum: 11 feb 10, 14:50:47 »

Lényeg a lényeg, mindenki mást gondol/lát szexinek, ill. szépnek, nekem Hinata "csak" szép. Kész.
Ahogy rini mondta, a szexi talán másszóval dögös. És igenis nagy különbség van a szép és a szexi között.
Én márcsak tudom, mert még nekem az életbe nem mondták, hogy szép vagyok, csak azt hogy dögös. Márminthogy fiúk mondták hogy dögös, a vénasszony rokonaim meghogy szép. Na, nekik nem lehet hinni, mindig hazudnak. smirksweat
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
USasuke
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #636 Dátum: 11 ápr 01, 23:30:56 »

temaris is jólnézki de szentem az 5. mizukageis Ördögi
Naplózva
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #637 Dátum: 11 ápr 11, 16:43:10 »

Temari a legszexibb,a második Konan...Mindig is szerettem a Szőkehajkékszemű lányokat,és ahogy tényleg a kórházban ült a padon...Áh Nevet
Konan pedig a pírszing miatt jön be nagyon Nevet
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Feketefold
Akadémiai tanár
*

A cél:határidős álom.

« Válasz #638 Dátum: 11 ápr 18, 17:06:28 »

Ennek így nincs értelme azt hittem nagy csatákat kell majd vívnom, hogy megértsétek miért Temari erre tessék Pojén
Csak egy sorrendet írok indoklás nélül mivel ízlések és pofonok!

1. Temari
2. Hinata
3. V. Mizukage
4. Anko

Nem akarom megbántani a Sakura-fanokat, de valahogy őt nem érzem nőiesnek bár lehet, hogy ez a sok ütéstől van amit kiosztott ikszdé
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #639 Dátum: 11 ápr 22, 11:18:07 »

Itt már megvolt a harc:D Kialakult a szavazás végeredménye is sztem:D A többi,már tényleg ízlések és pofonok:)
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #640 Dátum: 11 ápr 22, 11:30:34 »

Na igen. Csak ez a szavazás éppen az ízlések és pofonokról szól már önmagában is. Gondoljunk csak bele. Vannak olyan ok akik fiatalabb létükre az idősebbeket/érettebbeket részesíti előnyben, míg mások idősebb koruk ellenére a fiatalabbakat tartják vonzóbbnak. És ez csak egy a sok lehetőség közül. Mosolyog
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #641 Dátum: 11 ápr 22, 20:01:19 »

Egyértelműen Mei, vagyis a mizukage mellett voksoltam, sztem nála jobb ninc s Nevet  Ördögi
Naplózva
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #642 Dátum: 11 máj 13, 17:12:32 »

Hinata...Szelíd de első osztályúúúúú Hümm-hümm Hümm-hümm
Naplózva

Nikócca
Gennin
*

« Válasz #643 Dátum: 11 máj 17, 19:40:05 »

sakura. talán hinata is csak azért nem ő mert nem említették hogy sima naruto vagy shippuuden  mert a sima narutoba sakura a shippuudenbe hinata de mivel hogy sakura semmit sem változott (naruto szerint). agy összesen inkább sakura mint hinata. (nem valami értelmesen mondtam el de nem jó a fogalmazó mképességem >.<#)
Naplózva
Luna-san
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #644 Dátum: 11 júl 23, 12:00:26 »

Lány létemre ez nem egyszerű, (nem is kell komolyan venni a véleményem) de ha csak 1-et lehet jelölni akkor Temari. Ő mindig is szexi volt és kész. Mosolyog Örülök hogy ő a 3. (először elnéztem, hiába nem figyelek  smirksweat )

Hinata sokkal inkább aranyos és ártatlan. Még az öltözködése is azt suggalja, hogy ne érj hozzám! ikszdé ( többnyire én is ilyen vagyok)
Persze az már tényleg ízlés kérdése kinek mi szexi. Ezek szerint a fiúk többségének a szelíd lányok jobban bejönnek.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 24, 09:19:30 írta Luna-san » Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Oldalak: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins