24 nov 17, 22:29:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Kinek melyik Narutos lány a legbejövősebb?
Sakura
Tsunade
Hinata
Temari
Ino
Ten-ten
Ayame
Anko
Shizune
Kurenai
Konan
Tayuya
Karin
Az Ötödik Mizukage
Kushina
Samui
Karui
Kin
Shiho
Pakura (Kiszárítás ellem használó)

Oldalak: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kinek melyik Narutos lány a legbejövősebb és miért? Avagy ízlések és pofonok.  (Megtekintve 121349 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
XPdestroyer
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

ez az én ninja utam!

« Válasz #615 Dátum: 11 feb 02, 11:18:57 »

***********(a csillagozott terület,személyes jogokat sérthet,ezért moderáltam:D)....rengeteget számít a belső tulajdonság,h megragadjon téged,meg a szereplésen,h mennyi szerepet kap.Én Hinatára raktam meglepő módon,az okokat nem kezdem el fejtegetni,ahogy Chakra mondta,kinek mi a véleménye,nekem ez az én saját véleményem,gondolkodásom,és magyarázatom,1 összecsapott,kis szövegben,amiért elnézést kérek,de nem szeretem magam ismételgetni,akit érdekel,kimásolom,és elküldöm PÜ-ben,de sztem mindenki boldogan fog tovább élni,hha nem hall,olvas engem,max azoknak érdemes,akik egyet értenek velem,vagy szeretnének más gondolatmenetet megragadni:D
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #616 Dátum: 11 feb 09, 12:17:52 »

Sajnos nem lehet kettőre szavazni. Temarira szavaztaam, de Konan épp annyira szexi:D. Aki Hinatára szavazott az számomra mély csalódás. Akinek az szexi az hazudik. Ez nem ízlés kérdése... az a lány még csak nem is helyes és a beszédkészsége minden csak nem izgató.  Bár jobban bele gondolva perverz mind aki rá szavazott mert tuti nem hagyná hebegni habogni...
No mindegy Temari, Konan powa. Ti meg tartsátokemg a csömörletetxD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #617 Dátum: 11 feb 09, 14:44:17 »

Ízlések és pofozok, Hiei. Ezt el kell fogadni. ^^ De nézd a jó oldalát: ha az "övék" Hinata, akkor "neked" megmarad Konan és Temari. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #618 Dátum: 11 feb 09, 17:28:30 »

Ezek szerint Hiei akkor sokan hazudnak, mert a legtöbb szavazat Hinatáé. Mondjuk szerintem Hinata nem szexi, inkább szép. Mosolyog Aki szexi, az úgy ahogy mondod, Temari, Sakura és Tenten. Meg Anko. Szerintem.
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #619 Dátum: 11 feb 09, 17:51:21 »

Hiei,vmi gond van?Nevet Én is rá szavaztam,és nem hazudtam,mikor ezt írtam.Nagyon is komolyan gondolom,nálam number 1.....amúgy,ha összekapja magát,akkor igen is tud beszélni,az h Narutonak dadog ,az 1 egyéni szépség,v átok:DTudtommal a többiekkel,normálisan tud beszélni.....ha a hangja irritál ez van,nem bírja a füled a frekvenciát.Igazad van,h Temari,és Konan is ott van a toppon,de nem szép,mást fikázni,vagy állathoz lealacsonyítani.Temarin,és Konanon is perverzkedhetsz smirksweat,sőt ennyi erővel akárkin.Attól függ kinek mi az ízlése.Komolyan nem értem.....Méghogy hazudik:Dmi értelme lenne,azért nem fogok 1 autó-t nyerni(de ha mégis,szóljatok >.<#).Netán,ha magáévá akarná tenné,és ezért szavazott rá,akkor mégis bejön neki(,vagyis gondolom),akkor mégse hazudik ?Érdekes:D .am Sakura sztem annyira sexy,mint Hinata:D Temari az jogos,azt még meg is értem,az öltözéke miatt...Kinek mi a sexy,de lehet,h többen a legszebbre,és nem a legszexybbre szavaztak,na m1.Jó volt ez a moderátori pofon a népnek,kíváncsi vagyok,h hány Hinatas,áll ki magáért,mert hazugnak,és perverznek nevezték:D
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #620 Dátum: 11 feb 09, 18:21:42 »

Én például Hinatára szavaztam, tudom, hogy nem igazán illik rá tulajdonképpen a "szexi" szó, tehát hazudtam, és nem is állok ki itt semmiért.  Kúl
Ja és perverz is vagyok Kúl
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 09, 18:22:46 írta STM » Naplózva
XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #621 Dátum: 11 feb 09, 18:24:59 »

Jah,ha onnan nézzük,akkor lehet mondani,de akkor nem csak a Hinások,hanem sok mások hazdutak:Dam Hina is sexy a maga területén kacsintés mindenki perverz,de h Hinával....ha valaki bemutatja nekem,akkor elfogadom a tényt,amúgy nem 1 rajzon jár a fejem,mert ennyi erővel,sok szépet és jót ki tudnék találni... ÖrdögiNevet Elég mára ennyi hülyéskedés:D
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 09, 18:49:44 írta XPdestroyer » Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #622 Dátum: 11 feb 09, 20:11:44 »

Ez a beszéd, STM, éljenek a perverzek! ikszdé ikszdé smirksweat
Hát valószínű hogy Hinata inkább szép, dehát attól még aki akarja, az szavazzon rá. Nekem nincs semmi bajom vele, aranyos lány, csak nem ő a legkedvencebb karakterem. Talán túl szégyenlős. De ez már inkább a Hina téma.
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #623 Dátum: 11 feb 09, 20:14:49 »

Szép? Nos, így sem igazán foglamaznék, mondjuk mondhatni az is... Hinata leginkább  öt okból jön be az emebreknek:
1. Az alkata.
2. Egzotikus
3. Érdekes ez a stílusa meleltt, és mókásnak tűnnek ezezl együtt bizoynos dolgok
4. és 5. Nos, ez egyértelmű Nevet
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #624 Dátum: 11 feb 09, 20:36:02 »

Istenem, hogy a legtöbb srácnak csak ez a 4. és 5.-ös számít leginkább! Pojén
Naplózva

Szeretet
XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #625 Dátum: 11 feb 09, 20:56:40 »

Hát most őszinte leszek.....Nem tom,h miről beszéltek  smirksweat az egyiket ki tudom találni,de a másikat nem.....am igen a többsége beteg ember,ha az miatt,én nem,akkor orvoshoz kéne járnom:D
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #626 Dátum: 11 feb 09, 21:17:08 »

Nem leginkább csak az számít!XD Felőlem tetszhet nektek Hinata, de akkor se ő a legszexibb. Nincs semmi erotikus dolga. Még olyat se tudok nála meg említeni ami miatt vonzó lenne. A melle meg túl van misztifikálva. Akkor lehet csak számomra de teljesen közönséges a csajé. Plusz még idegesítő is.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #627 Dátum: 11 feb 09, 21:34:49 »

Mit értesz az erotikus dolga alatt?Melyik karakter csinált erotikus mozdulatot?(a vízesésnél gyakorlás az minek minősül?vagy mi számít erotikusnak,mert nem olyan mese a Naruto,aminek ez a fő témája...Nevet)a többivel,meg pont ellentétbe vagyok,milyen szép,h nem értünk egyet:DEnnyi.Ja a mellre,leszarom,nem attól nő 1 nő.....
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #628 Dátum: 11 feb 09, 21:39:54 »

Szerintem sokan összekeverik a szexi és a szép fogalmát. Persze a kettő nem zárja ki egymást, de egy nőnek/férfinak nem kell kiemelkedően szépnek lennie ahhoz, hogy szexinek hasson. Ráadásul minden embernek más a véleménye akár a szépségről és a szexi viselkedésről is. Úgyhogy meglehetősen nehéz közös nevezőre jutni ebben a témában. Talán a legjellemzőbb szó rá magyarul a szexi szó megfogalmazására a csábító képesség vagy netán a dögös megfogalmazás. Őróluk pont az jut a férfiak/nők eszébe hogy de jó lenne.....  >.<#
Naplózva
XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #629 Dátum: 11 feb 09, 21:47:36 »

Hát ja,elég vicces :hmm?:Ez tényleg a fogadd el a másik gondolatát fórum..... Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins