TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #585 Dátum: 10 júl 20, 19:58:43 » |
|
Sakurára szavaztam énis nem tudom, hogy miért, de megfogott Sajnálom, hogy nem lehet többet bejelölni :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #587 Dátum: 10 júl 22, 23:14:58 » |
|
Nem annak szántam és szerintem nem velem van a baj ha valaki így félreérti ^^ Amúgy shy az az ilyen szerény félénk típus, pont mint ő csak azért írtam így mert angolul szerintem ez a szó sokkal jobban kifejezi mint magyarul bármi más. ...
Igen ám, csak az egy magyar fórum. ^^ Azért ne használj egy angol szót, mert magyarul lusta vagy körülírni. <-- Nem beszólás, csak szerintem a magyar sokkal kifejezőbb nyelv, mint az angol. Aki meg magyarul sem tud rendesen, az jobb ha nem villog idegen kifejezésekkel, mert könnyen beéghet (nem rád vonatkozik). ^^ A téma címében ott a "leg-", ezért lehet csak egyet megjelölni. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #588 Dátum: 10 júl 27, 01:27:40 » |
|
Chaki-chan dono Kushinát nem raknád hozzá a listához? xD 39
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balon
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #589 Dátum: 10 júl 27, 02:16:48 » |
|
Samui miért nincs a listán?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #590 Dátum: 10 júl 27, 10:17:07 » |
|
Én lány vagyok, de úgy gondolom hogy Ten-ten a nyerő.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #591 Dátum: 10 júl 29, 01:46:58 » |
|
Moderátor: Kushina és Samui hozzáadva a listához.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #592 Dátum: 10 júl 29, 10:59:03 » |
|
Én lány vagyok, de úgy gondolom hogy Ten-ten a nyerő.
Épp azért mert lány vagy Ilyen fius csaj kevés van xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein-ci
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #593 Dátum: 10 aug 05, 03:38:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #594 Dátum: 10 aug 10, 15:21:18 » |
|
Nekem Tsunade rajza jön be. Olyan mintha én lennék felnöttebb kiadásban
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #595 Dátum: 10 aug 10, 15:23:16 » |
|
de hülye egy téma ez
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 26, 10:01:18 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #596 Dátum: 10 aug 23, 23:10:26 » |
|
Nekem a Sanbi filler részekben szereplő kristályhasználó hölgyemény keltette fel a figyelmemet ha jól emlékszem életben is maradt, de sajnos a nevét elfelejtettem ahhoz képest, hogy filler szereplő volt eléggé sok mindent megtudtunk a múltjáról is ami azért nem mellékes. Ha valaki tudja a nevét az írja már meg legyen szíves.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #597 Dátum: 10 aug 23, 23:35:52 » |
|
Gurennek hívták a hölgyet^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #598 Dátum: 10 aug 24, 21:08:18 » |
|
Egyértelmű, hogy magamra szavazok De mi az, hogy csak 91 szavazatom van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #599 Dátum: 10 aug 25, 08:19:10 » |
|
azért 91 szaazat mert öreg vagy és nem mindenkinél nyerő a nagy mell
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
|