Zsoc
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kellemetlen...
|
|
« Válasz #570 Dátum: 10 jan 16, 23:18:27 » |
|
Nekem Sakura tetszik a legjobban mikor orvoskodik és felköti a haját!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #571 Dátum: 10 máj 31, 17:00:43 » |
|
Sztem Ino. Az új haja és ruhája nagyon szexi és elég szépen ki is kerekedett jó értelmben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam32
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #572 Dátum: 10 júl 06, 13:44:58 » |
|
Hát most nem Kisimotot-t kritizálom de a mangábol nem jön ugy át ( nyilván mert nem hentai manga egyébként ha buknék ilyesmire azt olvasgatnám én) ezért inkább az animében jobban tetszenek. Nos szerintem sakura, hinata, ino mind jol néz ki a töbi meg hát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Meroko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Itachi fan
|
|
« Válasz #573 Dátum: 10 júl 06, 16:33:55 » |
|
Szerintem meg Itachi:P Miért csak lányok közül lehet választani? ><
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Meroko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Itachi fan
|
|
« Válasz #575 Dátum: 10 júl 06, 16:41:42 » |
|
ohhh, tehát ilyen is van, köszönöm:) és akkor hozzáteszem hogy lányok közül...DeidaraXD najó, nem. Sakura (mármint így lány szemmel)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seeway
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #576 Dátum: 10 júl 11, 23:10:15 » |
|
Nem tudom miez a nagy TenTen fansag, nekem sosem tetszett Én Ankora szavazok. Már csak a stilusa miatt is
|
|
|
Naplózva
|
... ...
|
|
|
Nastion
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #577 Dátum: 10 júl 12, 10:59:24 » |
|
Ino Rulezzz!!!!! Ö a legsexisebb csaj a shippudenben.... ha kéne álitani 1 rang létrát akkor: 1. Ino 2. Hinata 3. a 3-dikok ne érnek semmit tehát nem kell ^^
|
|
|
Naplózva
|
,,Aki gyöz, örökésgül nyer mindent" ,, A robbantás müvészet!"
|
|
|
Andor-sama
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #578 Dátum: 10 júl 17, 04:59:28 » |
|
Szerintem Hinata. Nagyon jól néz ki és ez párosulva a kis "shy" stílusával tökéletes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #579 Dátum: 10 júl 19, 02:36:22 » |
|
Ankora esett a voksom. Lol, tényleg Hinata az 1. xD hm... nem tudom mit esztek benne, olyan kis határozatlan... bár biztos, hogy pont ezt csipázzátok benne, biztos sokaknak kéne itt egy "oooniiiii-tan!"-os húg, mi? jó, ez kcsög volt xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #580 Dátum: 10 júl 19, 20:14:09 » |
|
Szerintem azért szeretik ennyien Hinatat mert nem felesel vissza meg szerintem mindenre igent mondana és megbocsáto is Most ültessük át a személyéségüket a valóvilágba vagy egyszer te meg asszonykád, megcsalod,elmondod neki vagy valahonnan kiderül, kinek örülnél jobban hogy az asszonyod? hinata a kisfélénk vagy sakura aki egyből megpofoz és ordibál? am én sakurara szavaztam mert egy kis vadoc akit meg kell szeliditeni de azért tud normálisan is viselkedni mármint illemtudoan
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #581 Dátum: 10 júl 19, 20:15:56 » |
|
Hmm... én se csak a kinézete miatt kedvelem Hinatát... én is bírom a jellemétXD szóval mint mondtam, lejátszhatjuk a pszihológusnálXD -- nemérdekel hogy beírnak eléééémXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Adam32
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #582 Dátum: 10 júl 20, 11:38:40 » |
|
Hát Genesis_16 ok fejtése tetszik. Lehet nem tudta hogy mit jelent a shy, vagy egy kicsit olyan hogy is mondják... kicsit erotikus beütése volt, de csak egy leheletnyi és? EditAzért még az ok fejtéshez anyit hozá szólnék hogy nem csak "shy" kell ha nem szép kinézet átültetése is. Andor-sama nem kell dupla posztolni de már mind1. Edit 2Én Hinata-ra szavaztam. És nekem gondot okozot hogy csak 1-re lehetet szavazni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 21, 19:30:06 írta Adam32 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor-sama
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #583 Dátum: 10 júl 20, 12:55:19 » |
|
Nem annak szántam és szerintem nem velem van a baj ha valaki így félreérti ^^ Amúgy shy az az ilyen szerény félénk típus, pont mint ő csak azért írtam így mert angolul szerintem ez a szó sokkal jobban kifejezi mint magyarul bármi más. És amúgy abszolút nem félreérthető
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 20, 12:58:01 írta Andor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|