Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #540 Dátum: 09 aug 23, 15:46:42 » |
|
Hát nekem Tayua nem tűnt idősebbnek mint 13.De sztem a csapatban mindegyiknek más volt az életkora hiszen Oro nem egyszerre válogatta össze őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #542 Dátum: 09 aug 23, 16:31:13 » |
|
Moderátor: Tayuya és Karin felvéve a listára.
Hoppá... az adatkönyv szerint Tayuya akkor 14 volt. A történet (manga) mostani ideje szerint kb. 17 lenne.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #543 Dátum: 09 aug 23, 18:56:18 » |
|
Moderátor: Szavazat megváltoztatásának lehetősége hozzáadva
Ha valaki esetleg mégis inkább Tayuyára szavazna ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #544 Dátum: 09 aug 23, 20:14:22 » |
|
Igen hamár lehet változatni már hát énis leszavaztam Tayuára
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #545 Dátum: 09 aug 23, 20:53:09 » |
|
Én maradok Temarinál főleg most az új cuccában
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #546 Dátum: 09 aug 23, 23:06:25 » |
|
Karinra még senki sem szavazott , de nem is csodálom Az a csaj gáz enyhén szólva.Semmi érdekes nincs benne sztem.Rajta kívül legalább 10 csajra tudnék szavazni.Azt is remélem hogy elpatkol majd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nayu
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #547 Dátum: 09 aug 24, 09:31:21 » |
|
Sztem egyáltalán nem gáz Karin, csak a szemüvege felesleges... Anélkül egész jól néz ki, a haja és a szemei is hasonlítanak kicsit Sasukééhez, szép páros lennének együtt. A Mizukagét miért nem teszik fel a listára? Ha benne lenne, Tsunade helyett én rá adnám a voksom..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #548 Dátum: 09 aug 24, 21:23:05 » |
|
Kitudja milyen vény banya a mizukage, van rajta egy maszk, azt leveszi és kiderül hogy egy 120-éves remete kitartok, Hinata mellet , utána Sakura, azután tsunade
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nayu
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #549 Dátum: 09 aug 24, 22:02:22 » |
|
Nem hinném, hogy olyan öreg lenne, hiszen egy fiatal fiút melenget a keblén. Sztem olyan 22 körüli lehet... És az egész kinézete, az arca, a haja, az öltözéke + eddigi viselkedése vonzó, nekem az ő megjelenése nyerte el leginkább eddig a tetszésem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #550 Dátum: 09 aug 24, 22:32:59 » |
|
Nekem van egy olyan érzésem hogy az a nő rejteget valamit....Valahogy olyan mint ha tényleg egy álarcot hordana de nem úgy ahogy swadawa értette.Nektek egyáltalán nem gyanús?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nayu
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #551 Dátum: 09 aug 24, 22:44:53 » |
|
Nekem nem, nagyon szimpatikus karakter... eddig. Hasonlít Tsunadéhoz abban a tekintetben, hogy ő is érzelmesnek "tűnik".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #552 Dátum: 09 aug 24, 22:50:11 » |
|
... A Mizukagét miért nem teszik fel a listára? Ha benne lenne, Tsunade helyett én rá adnám a voksom..
Moderátor: Ötödik Mizukage felvéve a listára.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #553 Dátum: 09 aug 25, 13:06:03 » |
|
én az 5. mizukagera szavaztam, szerintem ő a legvonzóbb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #554 Dátum: 09 aug 25, 20:21:48 » |
|
Ahhh, mizkage, hmmm, csak nem ismerek egy olyan lányt, aki hasonlit is rá ? Mert ismerek xD , valamennyire hasonlitanak, de a mizukage tényleg szép
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|