Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #525 Dátum: 09 aug 19, 21:53:59 » |
|
Egyetértek Nucklear-al , Ino azért formásabb DE Sakura sem csúnya... Egyet értek bár Temari mindent visz de Ino megfogja az embert a szőke hosszú hajjal (de Ino mintha Shippuuden-re kicsit nemtom h csak én látom e így de mintha derékban szélesebb lenne mint mások :S ) ezért nekem Sakura a 2. de nagyon szorosan mögötte van Ino
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takashi
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #526 Dátum: 09 aug 20, 09:26:23 » |
|
Amúgy ha most belegondolok, Anko sem néz ki olyan rosszul Anime szereplőhöz képest..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #527 Dátum: 09 aug 20, 13:52:56 » |
|
Főleg h alig van valami a kabátja alatt csak az a hálós cucc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takashi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #528 Dátum: 09 aug 20, 14:24:56 » |
|
Speciel a szavazatom Temarira tettem , és mint Ankoban benne is az a hálós cucc fogott meg..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #529 Dátum: 09 aug 21, 21:59:16 » |
|
én a lényegre térek.... ankoban a duzzadó mellei fogtak meg xD de ha már a melleknél tartunk Tsunadenek sem rossz xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 21, 21:59:58 írta Ixion »
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #530 Dátum: 09 aug 21, 22:07:07 » |
|
Jah nem rossz Tsunade csak vedd bele h nem az eredeti amit látunk Vedd bele h 50 év körüle NÉNI !!! de én meglepődtem amikor láttam egy igazi Tsunade cosplay-est ( csak saját felelősségedre nézd meg a képeket de semmi rossz nincs rajtuk de igazi :D ) http://hotarutenshi.deviantart.com/gallery/#Tsunade-Cosplay
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #531 Dátum: 09 aug 21, 22:09:29 » |
|
ááááááááá Dawe igazad van!!!!!!! egy 50 éves csajszi mellére mondtam h jóóó xDxD maradok Anko melleinél....
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #532 Dátum: 09 aug 21, 22:36:50 » |
|
Anko mellei? Inkább akkor Kurenai a mellei.
Nézzétek meg azt a részt az part 1 anime-ba ,amikor belefut konohamaru TEmari-ba és kankuru-ba, amikor sasuke a fán van és szétmorzsolja a követ, utána Gaara jelenik meg gyorsan, kb utána van hogy mutatják a Kurenai-t fölül-oldalasan, ott valami baró a melle,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takashi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #533 Dátum: 09 aug 22, 13:24:46 » |
|
Amúgy igy ,hogy visszaemlékszem Kurenai sem rosszzzz....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #534 Dátum: 09 aug 22, 18:53:59 » |
|
Nekem Kurenai nem teccik.Sztem nincs varázsa mint mondjuk Konannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #535 Dátum: 09 aug 22, 19:12:13 » |
|
Nekem sem tetszik Kurenai olyan fura nincs meg a nőies vonzóereje mint ugye Konan-nak (Csatlakozva előttem szólóhoz ) Konannak megvan az a szépsége amihez nem kell testi és egyéb megmutatása mert hiszen sokat nem láttunk belőle a köpeny miatt de megfogta az embert az a báj a kék haj a vékony szemek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #536 Dátum: 09 aug 22, 21:59:57 » |
|
Mindig is Konan volt a kedvencem (emo girl feeling ), de a mostani shippuuden ending óta Tsunade!OMG hogy néz ki abban a rózsaszín fürdő cuccban!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takashi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #537 Dátum: 09 aug 22, 23:17:16 » |
|
Amúgy Inuzuka Hanát nem sokszor látni ,de " mell téren nem rossz" ..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #538 Dátum: 09 aug 23, 14:44:46 » |
|
Az kiba rokona nem???Fúú hát nem is tudom mit mondjak ezért inkább kérdezek .Tayua a hang 5. ből sztem jól nézett ki (Mármint amikor nem átok pecsét módban volt )Kár hogy meghalt mert bizos klassz lenne 15-16 évesbe .Szerintetek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #539 Dátum: 09 aug 23, 15:35:57 » |
|
Hát, nem nyert hangszórót... szerintem a Hang Négyesének tagjai már alapból idősebbek voltak, mint 15-16.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|