2zEe [Akatsuki]
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #375 Dátum: 08 aug 16, 17:34:51 » |
|
Jó de Naruto-ban még a rámenes fószer segédcsaja is egész jól néz ki nem csak a főszereplők!
|
|
|
Naplózva
|
<.:: Naruto Arena ::.>
"Live Fast - Die Fun"
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #376 Dátum: 08 aug 16, 17:37:56 » |
|
Szerintem ennek sohasem érnénk a végére úgyhogy Hagyjuk. beszéljünk a főszereplőkről az a biztos
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #377 Dátum: 08 aug 16, 17:56:10 » |
|
Sztem sem valami vonzó Hinata, viszont Tem... Formás mellek... és még sorolhatnám na mind1 szal nekem akkor is Tem az első És igen Anko is jólnéz ki...
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #378 Dátum: 08 aug 16, 17:59:59 » |
|
Ino se rossz. valahogy róla mindig keveset beszélnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #379 Dátum: 08 aug 16, 18:02:04 » |
|
Jah, főleg a shippudenben. Nem hittem volna h így kiszépül bár a rendes narutoban sem volt csúnya. Sakura is nagyon szép de nemtom mért kellet ien deszkának megrajzolni...semmi melle xD
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #380 Dátum: 08 aug 16, 18:11:58 » |
|
Remélem ő is későnérő tipus.... És Kishi majd másképp Rajzolja őt majd idővel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #381 Dátum: 08 aug 16, 21:40:03 » |
|
Most me3gint idézhetném a címet de nem teszem. Gondolom te is Temari fan vagy?
hat fan nem vok, de ha valasztani keel akk o es Anko.. De aah o cuki.xD (Hina..xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheMonstrum
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #382 Dátum: 08 aug 17, 10:04:02 » |
|
Nagy nehezen kidolgoztam egy top 10. listát : 1. Anko 2. Kurenai 3. Temari 4. Tsunade 5. Sakura 6. Ino 7. Ayame 8. Shizune 9. Hinata 10. Ten- ten
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #383 Dátum: 08 aug 17, 12:06:43 » |
|
Ha Temarit Kicseréljük Hinatara akkor kb hasonló az én Top 10-emmel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sapis
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #384 Dátum: 08 aug 17, 13:20:16 » |
|
Hinata azért nem sexi mert úgy viselkedik mint egy uhhh.... Tehát a sexi az nem azt jelenti hogy (sztem) akkor a melle mint az ólajtó... Temarinak sincs akkor melle, mégis a viselkedése, modora, arca:) Vagy Sakura mosolya, mozgás ilyenek, jó lehet Sakunak nincs akkor melle(DE VAN), na és?? Attól még nem olyan nyomi hogy csak gugol és nyomgodja az ujjait:S Illetve majd lesz neki is nagyobb (mondjuk ezért kicsit haragszok miért így rajzolták:S)
|
|
|
Naplózva
|
Sakura és Naruto 4EVER
|
|
|
Sapis
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #385 Dátum: 08 aug 17, 13:30:01 » |
|
Nekem csak annyi a gondom hogy miért kellett kicsi mellett rajzolni nekixD Am meg ő lenne a legsexibb de így sajna csak 3. mert Temari meg Anko jobb:S
|
|
|
Naplózva
|
Sakura és Naruto 4EVER
|
|
|
TheMonstrum
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #386 Dátum: 08 aug 17, 14:42:39 » |
|
És neki legalább jól ál az amit Orochimaru szokott csínálni a nyelvével
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #387 Dátum: 08 aug 17, 16:12:46 » |
|
Nézegettem a 10 Listát hasonló van nekem is csak kicsit máshogy amit átennék 1. Temari 2.Kurenai 3.Anko Sakurát Pedig jóóóóóóóóóó messzire elrepíteném a tízes listámról xDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
TheMonstrum
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #388 Dátum: 08 aug 17, 22:08:25 » |
|
Na ezért mondom hogy Anko a jó, ( legalább is számomra ) neki lett legjobban megrajzólva a kűlsője és még a stílusa is teljesen erotikus
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #389 Dátum: 08 aug 17, 22:35:18 » |
|
Ház igen Anko Télleg jó de ÉN személy szerint Temarit tartom a legjobbnak mondjuk ő most a Shippuban 18 a többiek meg 15 (most a sima naruban a Geninek re gondoltam xD) Anko Túl idős nekem xP xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|