Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #750 Dátum: 07 dec 27, 17:05:49 » |
|
akkor halljuk, mikro a Halál Erdejében Sasuke visszemlékezik, vagyis hallja Itachi hangját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #751 Dátum: 07 dec 27, 17:06:44 » |
|
A dzsetikszes részekben már volt Itachi. Lásd Sasuke (rövid) visszaemlékezéseit.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #752 Dátum: 07 dec 27, 17:09:10 » |
|
mi ez az eldugta a klánt duma?
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #753 Dátum: 07 dec 27, 17:11:14 » |
|
nem az szerepel benne, hogy Itachi lemészárolta az Uchiha klánt, hanem eldugta...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #754 Dátum: 07 dec 27, 17:20:08 » |
|
És ha elrejted a legjobb barátod, lesz Mangekyou SharinganodXD Anyám, ez szánalmas
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #755 Dátum: 07 dec 27, 17:22:04 » |
|
A jetixesek kapnak egy pluszpontot, amennyiben azlért let tilyen sz*r Itachi hangja, mert nem tudják, hogy ki beszélt akkor, és véletlenyszerű hangot kapott....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #756 Dátum: 07 dec 27, 17:23:12 » |
|
Akkor kezdjük el eldugdosni a legjobb barátainkat és Mangekyou Sharingannal rohangálunk majd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #757 Dátum: 07 dec 27, 17:28:25 » |
|
Én már be is tettem párat a szekrénybe és vaslakatot zártam rájuk ... Ugye Jetix amcsiktól veszi... ergo CN-től, nem? Popcornfuzzy (aki a Time Skip no Jutsut készíti) írta múltkor egy bejegyzésében, hogy Lee "drunking fist"-jét "loopy fist"-re "fordították" le az amerikaiak... namármost ... öh, magyarul per pill. nem jut eszembe, de tudjátok, arról van szó, mikor az alkoholtól Lee kissé beállt és van az a harcművészeti stílus... gomennasai, ilyenekben nem vagyok otthon :-X A lényeg, hogy az angol verzió erre azt mondta amerikában, hogy "idióta ököl" ;D nem pedig "részeg ököl" (márha szó szerint fordítjuk)
Szóval kíváncsi leszek, magyarban mi lesz :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #758 Dátum: 07 dec 27, 18:11:15 » |
|
Hát, ha ennyi Jackie Chan film után nem részeges boxnak vagy részeg ökölnek fordítják, akkor idióták.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #759 Dátum: 07 dec 27, 18:16:16 » |
|
a részeges karatemesterre gondolsz? megkerestem: hlt igy forditotta le "Suiken használó. (Részeges Ököl)"
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #761 Dátum: 07 dec 27, 18:41:59 » |
|
azt tudja vki h honnan szedték ezt az uzumaki/oroszlán ketrecet? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #762 Dátum: 07 dec 27, 18:44:03 » |
|
Hát mert a kisi gyerekeknek nem mondana túl sokat az,hogy combo vagy rendan ezért marad a ketrec Ja és Tsunade se cunáde hanem csunáde hát ez kész (fonetikusan írtam)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #763 Dátum: 07 dec 27, 18:54:11 » |
|
Na jó, de mért pont ketrec? Amúgy kezdem azt hinni, hogy a jetixes Naruto, az valójában valami paródia.... 3 éves gyerekek szintjére le van butítva...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #764 Dátum: 07 dec 27, 19:39:27 » |
|
hej ez a Csunáde tisztára úgy hangzik mint a csalamádé ;D Az a ketrec meg lehetne mindjárt kalitka, vagy ha Zabuza/Suigetsu használná, akkor megmár legyen akvárium.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 27, 19:40:08 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
|