BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #720 Dátum: 07 dec 16, 20:08:36 » |
|
Én is támogatom a dolgot. Bár nem hiszem, hogy foglalkoznának most a Narutoval. Állítólag a Bleach-el vannak mostanában elfoglalva. Bár adnák már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trixie
Vendég
|
|
« Válasz #721 Dátum: 07 dec 19, 14:59:58 » |
|
hmm sokan mondják h lesz Naru az animaxon de nem biztos a forrás szal... ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #722 Dátum: 07 dec 20, 19:17:16 » |
|
Tényleg ha a naruto tényleg olyan híres anime akkor miért nem játszak az animaxon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #723 Dátum: 07 dec 20, 19:22:45 » |
|
Fogadok azért, mert már a jetix lecsapott rá. De elvileg már tervben van a szépenkérő levél ez ügyben. Vagy nem
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #724 Dátum: 07 dec 20, 20:18:38 » |
|
Remélem tervben van! Tényleg! Meg kéne mutatni az igazi Narutot azoknak, akik csak a jetixen nézik, magyar felirattal. Csak hogy érezzék a színvonalkülönbséget.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #725 Dátum: 07 dec 20, 21:08:39 » |
|
Én ezt anno feljegyeztem magamnak, én anno asszm 15 jetixes fan tereltem rá az eredeti Narutora.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #726 Dátum: 07 dec 21, 16:49:26 » |
|
Ugyanmár :naruto_ideg: Van a mostaniban is néhány jó. Kakashiét, Gaiért és Hinataét nyugodtan meghagyhatják. Csak a többit kell lecserélni. És csak keresni kell, mert biztos vannak olyanok, akik tökéletesek az adott szinkronnak :naruto_mosoly:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #727 Dátum: 07 dec 21, 17:05:17 » |
|
Az a gáz hogy a Jetix magasról lesz*rja az animerajongókat, nekik az a lényeg h a sok kiskölyök megnézze, és meg is fogják nézni, mert nem ismerik az eredeti szinkront és nekik a magyar is jó... max. akkor lehetne talán vmi eredményt elérni, ha szervezetek írnának neki, v. naaaaagyon sok ember aláírna egy petíciót, itt most nem pár százra gondoltam, hanem esetleg egy ezres... :-X mondjuk nem vok túl jó petíciókban szal lehet ez kicsit túl sok? :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #728 Dátum: 07 dec 21, 19:40:21 » |
|
Ugyanmár :naruto_ideg: Van a mostaniban is néhány jó. Kakashiét, Gaiért és Hinataét nyugodtan meghagyhatják. Csak a többit kell lecserélni. És csak keresni kell, mert biztos vannak olyanok, akik tökéletesek az adott szinkronnak :naruto_mosoly:
Szerintem hinatáé nem olyan jó. Mondjuk a legelső szinkronját betehetik, de találhatának annál is jobbat. Valamint a harmadik hangja is jó lett.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #729 Dátum: 07 dec 21, 19:43:55 » |
|
De azt meg kell jegyezni, h egy öregembernek nem túl nehéz jó hangot találni :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #730 Dátum: 07 dec 26, 21:56:49 » |
|
Rövidke kis történet:(remélem ide illik) Jetixes Naruto fanok menőzni kezdtek hogy ők mennyire tudják a magyar Naruto szövegét fejből, és japán Naruto fanok beszóltak nekik, hogyí minek menőznek iylennel, és a jetixes fanok meg visszaszóltak, hogy ha ezt mondjátok, nem is ismeritek a Narutot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roli-senpai
Vendég
|
|
« Válasz #731 Dátum: 07 dec 26, 22:04:48 » |
|
Háát érdekes...erre nemtudok mit irni. Az a baj, hogy aki csak a Jetixen nézi a Narutot, lehet, hogy nemis tud arról a jó pár részről ami még kijött és azthiszik ami a TV-ben megy az jobb vagy nemtudom... (Hát ezt nemsikerült úgy megfogalmazni, ahogy akartam ^^) Amúgymeg szerintem Gai hangja elég tré lett...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 26, 22:06:23 írta Roli-senpai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #732 Dátum: 07 dec 26, 22:09:35 » |
|
Szerimtem hagyuk meg a Jetixeseket a saját kis beszűkült világukban... Majd rájönnek az igazságra... Hadd higgyék hogy ők jobban tudnak... Na mindegy, majd ha látnak egy eredetit, majd észhez térnek... ??? 8)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #733 Dátum: 07 dec 26, 22:10:44 » |
|
A történet honnan való? Gárdonyi Géza általában iskola? Amúgy tényleg nem lehet jószívűen lereagálni, mutatja a színvonalat. Lassan a jetixes és az eredeti Naruto fanok két külön faj lesznek Ami a hangokat illeti, én inkább arról nyilatkozok, kié elviselhető: Kakashié, Kabutoé, és Szaszkéé. Ez utóbbit sajnálom, ha csak háom a megengedett jóhang limit, adhatták volna a harmadikat narutonak is
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #734 Dátum: 07 dec 26, 22:22:17 » |
|
Internet Stories: VideoplayerXD-ból való a történetSasuke? ááá...neki szörnyű a hzangja:'( Narutohoz még Molnár Levente is jobban illene... Kabuto hangját sem szeretem. Akinek jó hangja lett, az Kakashi, 3. Hokage, és Ebisu. Szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|