six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #705 Dátum: 07 dec 15, 14:37:52 » |
|
De szerintem a Jetix az amerikai, vagy angol vetítési jogokat vettte, meg. Ha ők viszont a "gyökétől" kapnak engedélyt, az megtámadhatatlan...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trixie
Vendég
|
|
« Válasz #706 Dátum: 07 dec 16, 00:43:11 » |
|
Bezony.Nemhogy nem kis per,de nem kis lelkesedés is lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #707 Dátum: 07 dec 16, 01:02:03 » |
|
Én arra céloztam, hogy nem lenne semmi per. És szerintem elég reális a dolog...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trixie
Vendég
|
|
« Válasz #708 Dátum: 07 dec 16, 01:43:49 » |
|
igen de megeshet az is,hogy valakinek nem tetszene.pölö a Jetix nem akarja hogy elhappolják a jogokat.nemtudom.de jó lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #709 Dátum: 07 dec 16, 11:14:38 » |
|
Igen, az is számítható hogy az animax produkcióóója jobban fog tetszeni a rajongóknak, és míg a Jetix nézettsége esik, úgy nő majd az animaxé. Ebből is lehet per. Merthát egyáltalán nem ríkat meg, milyen nehéz időszaka lenne a Jetixnek, de mégse pereljék szegény Animaxot, csak mert jobb minőségben adják a Nárútót
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #710 Dátum: 07 dec 16, 11:37:34 » |
|
De a Jetix teljesen máshonnan vette a jogokat, mint az Animax venné. Mert ha az Animax az eredeti helyről venné akkor a Jetixnek nem lenne semmi oka "pattogni"...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #711 Dátum: 07 dec 16, 11:42:01 » |
|
Igazad lehet, mert a Jóbarátok fut a TV2 és a Viasat3-on is párhuzamosan, tehát két filmsorozat mehet egymás mellett! A másik nem is ugyanott tartanak, mert az Animax gondolom az elejétől venné meg! Vagy hogy félreértés nem legyen az Animax vegye meg 60-tól. És cenzúrázatlanul
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 16, 11:42:42 írta memoryan »
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #712 Dátum: 07 dec 16, 11:44:49 » |
|
Az se rossz ötlet, csak ha már leadják, akkor nehogy azt mondják, hogy "Folytatás ahonnan a Jetix tart". Szerintem annak lenne értelme, ha elejétől adnák le. Mert a kivágott részek is fontosak lehetnek a történet szempontjából, illetve sokkal érthetőbb az egész...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #713 Dátum: 07 dec 16, 11:45:17 » |
|
Persze! Más filmekkel is előfordult már hogy egy időben futottak több csatornán! Azon se csodálkoznék, ha ugyanonnan vették volna meg a vetítési jogokat! Csak hát mindenki avval van elfoglalva hogy túrja ki a konkurenst a piacról, a nézők igényeire senki sem kíváncsi... ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #714 Dátum: 07 dec 16, 12:01:05 » |
|
Hm. Ezek szerint ha semmi probléma nem lenne, lehet is írni az animaxnak... Csatoljunk hozzá sok sok aláírást meg bociszemet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #715 Dátum: 07 dec 16, 12:02:37 » |
|
Megint elvállalom a levél küldését^^ A jetixnek is én küldtem hogy cseréljék le Kiba hangját. Hallgattak rám >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #716 Dátum: 07 dec 16, 12:05:43 » |
|
WoW!! Akkor akkor szeretlek! Írd meg nekik azt is hogy Karasut ne varjúzzák, mert magyarba bénán hangzik De ha meggyőzöd az animaxosokat ez nem is szükséges
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #717 Dátum: 07 dec 16, 12:08:53 » |
|
No, akkor mindent bele! :naruto_taps: Csak szóljatok hol írjam alá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #718 Dátum: 07 dec 16, 12:28:10 » |
|
Ben, hova írtál, ha szabad megkérdeznem...? xD Mert már én is nagy késztetést éreztem rá néhányszor, csak a honlapjukon túl sok választási lehetőség nincs... vagy ne kerteljek és írjak a médiaigazgatónak vagy mi a nyavalyának? xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #719 Dátum: 07 dec 16, 12:59:58 » |
|
imixhungary@t-online.huHa jól emlékszem, ide írtam. Anno az úgy volt, hogy írtam nekik, hogy ezt több száz néző szeretn....Amúgy ha visszább olvasol, a levél teljees tartalmát megtalálhatod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|