24 nov 16, 15:40:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto magyarul a TV-ben  (Megtekintve 711443 alkalommal)
0 Felhasználó és 30 vendég van a témában
six
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #615 Dátum: 07 nov 29, 22:36:24 »

Szerintem a sorozat többről szól, minthogy patakokban folyik benne a vér. Én látok benne mögöttes tartalmat is, minthogy hogyan tanuljuk meg gyilkolni mesterfokon... Csak épp mivel ezt nem veszik észre az emberek, csak azt, hogy kicsit véres, meghogy szépen elverik egymást, ezért nem képesek értékelni a dolgot és elkönyveik úgy, mint egy újabb idióta, semmiről nem szóló dolgot. Erre csak annyit tudok mondani, hogy EMBEREK AZ ELSŐ BENYOMÁS NEM MINDIG HELYES!!! Egyébként már nekem is mondták, hogy kicsit túl idős vagyok a mesékhez, de én elmagyaráztam, hogy több, mint egy rajzfilm. Nekem ez olyan, mint másnak a kedvenc könyve, ami szerinte szól valamiről. Én találtam ebben is értelmet :naruto_fain:
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #616 Dátum: 07 nov 30, 02:11:03 »

Persze, hogy többről szól, mivel nem is folyik benne patakokban a vér! Az egy dolog, hogy mikor mutatják pl Sasuke visszaemlékezéseit arra bizonyos éjszakára az kicsit durvább, meg van még egy két ilyen rész, de attól még nem lehet az egészre rámondani, hogy egy vérfürdő az egész!
És tényleg van benne tartalom, persze hogy van, jóval több mint mondjuk a teletabikban, vagy akármelyik cartoon networkos mesében (megjegyzem, azokon marha jót lehet rögni, de ennyiben ki is merül)
Az animékben, vagy akár a Narutoban van karakter fejlődés változnak az egyéniségek, mindegyiknek van kitűzött célja amit el akar érni. Arra tanít, hogy küzdj meg azért amit szeretnél, vannak akiknek az ölébe hullanak a dolgok és vannak akiknek keményen meg kell harcolni azért hogy elérjenek valamit. Álj ki a barátaidért, a közösség amiben élsz azt becsüld meg, vagy ha nem tetszik, akkor próbálj tenni érte valamit. És tényleg, ami a legfontosabb, hogy dolgozz keményen azért amit el akarsz érni!
Ráadásul minden szereplőnek meg van a maga nagyon jó indoka, hogy mit miért tesz. Az úgymond kialakult "bandák", nem csak úgy verődtek össze, mert épp nem volt más dolguk, mindnek saját oka és célja van, ezért lehet nagyon könnyen azonosulni pl az Akatsukival is, mert a tagjairól derülnek ki háttérinfók.

Na, kéne egy olyan téma, hogy filozófia a narutoban és én azt tele írnám. Drága modik, húzzátok már nekem a strigulákat, hogy hányszor offoltam eddig?
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #617 Dátum: 07 nov 30, 14:40:06 »

Én csak próbáltam objektíven nézni a dolgot, de szretném, hogy tévedjek azzal kapcsolatban, amit írtam, de az igazság az, hogy az emberek nem törődnek azzal, hogy körültekintően vizsgáljanak meg valami, mielőtt kritizálják azt... Szerintem ezért olyan amilyen a dolog.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #618 Dátum: 07 nov 30, 15:40:47 »

Miku-chan!
Az ilyen filozofálgatás nyugodtan mehet az Általános Naruto témák > Naruto Duma topic -ba.
De a mások megjegyzései az "anime-mániánkra" inkább a Minden ami Anime/Manga > Hogyan reagál a környezetetek az anime/manga mániátokra? témába menjen. ^^
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 30, 15:41:26 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Miku-chan
Vendég
« Válasz #619 Dátum: 07 dec 02, 23:49:12 »

Hmm...
Ma fél 8-kor, az az ötletem támadt, hogy na, megnézem, hogy állnak Narutoék a jetixen.
Bekapcsoltam a tv-t és meg kellett állapítanom, hogy ismét sikerült a széria azon részét elkapnom, mikor Naruto harcol Kibával. Ez már legalább a harmadik ilyen alkalom, na sebaj, azért megnéztem - hátha jobb lett azóta. És a rész közepén ismét felmerült bennem a kérdés, hogy mi a fenének nézem ezt a vackot, mikor ott csücsül az íróasztalomon vagy 6 DVD-nyi Naruto kiírva.
A választ mostanáig sem tudom, de párhetente egyszer mindig ránézek a tv-re, hogy jutottak e előrébb valamit. Hát nem tudom, hogy fognak-e...
Naplózva
Rei-kun
Akadémiai tanár
*

« Válasz #620 Dátum: 07 dec 03, 05:55:28 »

Én is rápillantottam tegnap, hát egy részt meg is tudtam nézni. Aztán ikáb feladtam:) Inkább nézem felirattal...
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #621 Dátum: 07 dec 03, 13:35:35 »

Nos, én a jetixen kezdtem el nézni és ott szerettem meg. De sajnos hamar rá kellett jönnöm, hogy amit ott adnak az csak egy kicsiknek való kis utánzat... Sajnálom. Jó lett volna, ha végre egy dolgot nem rontanak el.
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #622 Dátum: 07 dec 03, 16:19:57 »

six, és most légy hálás, hogy megtaláltad a japán verziót, ami a legjobb a világon Nevet

Én áldom az eget, h sosem volt, és most sincs Jetixem, így csak a netről szedtem le epizódot, hogy megnézzem milyen... fogtam a fejemet siránkozásomban mennyire elszúrták, és annyira szánalmas volt h nevettem rajtaXD
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #623 Dátum: 07 dec 03, 16:40:31 »

Eléggé gyerekessé tették ez tény. De én szétröhögtem az agyam rajta. Főleg Naruton és Leen :naruto_nyelv: Viszont mióta nézem Japánul, azóta látok értelmet is benne...
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #624 Dátum: 07 dec 03, 18:30:15 »

Nahát, nem mondod? xD

Én amúgy amikor esetleg a Jetix-verzióra tévedek, akkor sokszor nem tudom, sírjak vagy nevessek kínomban :-X
Naplózva

inuchan
ANBU újonc
*

« Válasz #625 Dátum: 07 dec 03, 18:47:00 »

Én általában röhögni szoktam.De Naruto nyögései!Katasztrófa. :'(
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #626 Dátum: 07 dec 03, 18:56:07 »

Először pont akkor futottam bele, mikor Hakuval folyt a harc és Narutóból kitört a Kyuubi chakrája... hát amit ott levágott a magyar szinkronhang! Azt hittem, szegény Narutónak székrekedése van, vagy valami! xD Vagy félóráig nem bírtam abbahagyni a röhögést és még most is elnevetem magam, mikor visszaemlékezem! Nevet
Naplózva

Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #627 Dátum: 07 dec 03, 19:06:18 »

Mert nem veszik komolyan és azt hiszik, ez egy gyerekeknek szóló újabb agylebutító mese... :naruto_pff:

Moderátor: Nem duplapost, csak töröltem közülük. - Chakra
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 03, 19:20:38 írta Chakra » Naplózva

Miku-chan
Vendég
« Válasz #628 Dátum: 07 dec 03, 20:04:43 »

Jaj, viszont ami nekem nagyon tetsziik a magyar szinkronban, az Hinata hangja! Nekem bejön, hogy itt legalább lehet hallani, ha mondd valamit. Lehet, hogy a karakter visszahúzódó, de amit a japán szinkronban csinálnak az túlzás szerintem. (persze nem a japánszinkron minőséggel van a bajom az top10-es, csak rakhattak volna valami élniakarést szegény HInatabá)
Naplózva
inuchan
ANBU újonc
*

« Válasz #629 Dátum: 07 dec 03, 20:07:25 »

Szerintem a japán szinkron magasan veri a magyart.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins