24 nov 16, 06:42:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 230 231 [232] 233 234 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto magyarul a TV-ben  (Megtekintve 710163 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
hanii
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #3465 Dátum: 11 júl 27, 13:46:02 »

Vegyük át a vezető szerepet! Ördögi Mi leszünk az Animax fő vezérigazgatói és minden magyar rajongónak a kedvébe járunk!^^ (Szép álom.) Amúgy gondolkodtam rajta, hogy írok egy panaszlevelet az Animax-nek, de meggondoltam magam. smirksweat
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
mii-chan
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3466 Dátum: 11 júl 27, 13:54:57 »

Megostromoljuk az animax székházát és átvesszük a hatalmat.  Milyen gyönyörű álom... Kár, hogy csak álom. Amúgy nem rossz ötlet ez a panaszleveles dolog. Nevet Szerintem sokan vannak hasonló véleménnyel, mit mi, csak (magamból kiindulva) sokan lusták lennénk írni, vagy nem tudnánk úgy megfogalmazni. Meg bármi egyéb, bár engem leginkább a lustaság tart vissza.  smirksweat
Naplózva

" border="0

Egy kicsit elszórakoztam vele, hogy megijesztettem az autókat, az utolsó pillanatban futottam át. Az emberek félnek tőle, hogy gyereket találnak gázolni, és élvezet volt érezni, hogy nem voltam mindegy nekik.

Tele volt csodálatos dolgokkal, amikre nincs kifejezés, és így benne maradtak a szívében.
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3467 Dátum: 11 júl 27, 14:00:39 »

Engem meg az tart vissza, hogy hiába írnám, úgyse hallgatnának rám, szóval tök8. Pojén
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
mii-chan
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3468 Dátum: 11 júl 27, 14:08:41 »

Ezek szerint vagyunk ám egy páran. Nevet Jah, meg most az a hihetetlen mennyiségű filler adag megy, arra meg már minek erőt pazarolni. Szerintem. Gondolkozik
Hát egyemberre lhet, hogy nem hallgatnak, de sok emberre már kénytelenek lennének.  ikszdé
Naplózva

" border="0

Egy kicsit elszórakoztam vele, hogy megijesztettem az autókat, az utolsó pillanatban futottam át. Az emberek félnek tőle, hogy gyereket találnak gázolni, és élvezet volt érezni, hogy nem voltam mindegy nekik.

Tele volt csodálatos dolgokkal, amikre nincs kifejezés, és így benne maradtak a szívében.
mii-chan
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3469 Dátum: 11 júl 27, 14:47:10 »

Hát egyszer egy lány nekem azt mondta, hogy szerinte Sakura hangja tök jó... Mint kiderült ő még soha nem nézett Narutot eredeti japán hanggal. Megmutattam neki egy részt eredeti japán szinkronnal... Állítása szerint a magyar sokkal jobb. Hát én meg ráhagytam...  Nevet
Naplózva

" border="0

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3470 Dátum: 11 júl 27, 18:37:50 »

Iiigen, az egész jó volt, asszem Csondor Kata vagyki volt az.. Gondolkozik De az még illett is hozzá.
Naplózva

Szeretet
hurka1000
Újonc
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #3471 Dátum: 11 júl 29, 12:12:39 »

sziasztok..lenne egy kérdésem bocs hogy ide írom de nemtom hova kellene...

hol tudom megnézni ezt a részt teljes egészében magyar szinkronnal vagy legalább felirattal?...:

http://www.youtube.com/watch?v=jFOrjyGg0wM&feature=feedlik
Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #3472 Dátum: 11 júl 29, 12:16:31 »

a válasz http://www.naruto-kun.hu/viewpage.php?page_id=471 szerintem ez az
Naplózva
hurka1000
Újonc
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #3473 Dátum: 11 júl 29, 12:56:08 »

nem nem hiszem:)

de ha az is nekem online kellene:(
Naplózva

geryke5
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3474 Dátum: 11 júl 30, 18:18:56 »

Itt van online: p1: http://indavideo.hu/video/Naruto_Movie_part1_magyar_felirat
                       p2: http://indavideo.hu/video/Naruto_Movie_part2_magyar_felirat
                       p3: http://indavideo.hu/video/Naruto_Movie_part3_magyar_felirat
                       p4: http://indavideo.hu/video/Naruto_Movie_part4_magyar_felirat
                       p5: http://indavideo.hu/video/Naruto_Movie_part5_magyar_felirat
                       p6: http://indavideo.hu/video/Naruto_Movie_part6_magyar_felirat
Ugytom, hogy még jók a linkek, régen én is ezeken néztem végig. Remélem ez az, jó szorakozást hozzá.
Naplózva

PSN név: gerykelf
kovifeco
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3475 Dátum: 11 júl 30, 19:48:15 »

én kabuto hangjában tökéletesen egyetértek.szerintem az egész jó.orochimarué meg nem is tom....talán mint gonosz karakter hatásosabb a magyar hangja de a kígyós eredeti se rossz.narutonak a hangja hát...fiúsabb annyi szent mint a japán(állítolag az egy kislány hangja vagyis valahol ezt olvastam)nem tom nekem különösebben nincs gondom a főszereplők hangjával,a pár részes mellékszereplők meg annyira nem érdekelnek.de általában azok se annyira rosszak(bár igaz a lánynak kinéző fiú és fordított gondba párszor még beleütköznek a szinkronosok és sok ilyennél még eredetiben se tudtam eldönteni hogy az most lány vagy fiú,hakuról 3 hónappal ezelöttig végig azt hittem hogy lány bár a jetix is rásegített erre mert a maszk alatt egy eléggé nőinek mondható hangja volt mikor levette utána meg elkezdett mutálni.gondolkodtam is hogy lehet ilyen hangelváltoztatós volt a maszkja.)
Naplózva
Dei(Lulu)
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3476 Dátum: 11 nov 28, 18:25:18 »

Hát én még soha nem láttam a Narutot magyar szinkronnal de most kíváncsivá tettetek!
Szenvedésre felkészülni Hehe
Naplózva

Hmmm
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #3477 Dátum: 11 dec 14, 16:04:14 »

Egyik nap egy nagy hibát követtem el vala, mert animaxot néztem vala. Hogy miért volt hiba Narutót nézni?
1) Sima naruto. szal semmi akatsuki x( a shippu 1000x jobb.
2) nem elég hogy sim, de még FILLER is volt!! Jeee!!!
3) és hogy tökéletes legyen a boldogságom: MAGYAR SZINKRON. amiko még azzal néztem, oké volt, emrt nemismertem a japánt, de mostmár fizikai fájdalom hallgatni ezeket az elb*szott szinkonokat. tisztára felolvasás-szerű a legtöbb. (hallottátok már abarai renji szinkronját?? ikszdé nmint egy 50-es alkesz csöves. szó szeirnt felröhögtem rajta xD)
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Akatsukis
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3478 Dátum: 11 dec 16, 18:22:52 »

A magyar naruto szinkron szó szerint katasztrófális. Alegrosszabbak: Itachi-szöges ellentéte a jappánnak, Itachi japán hangja ku*va  jó.
Kisame-ez egyszerüen SZÖRNYÜ. Emiatt a 2 szörnyü karakterhang miatt nem tudtam élvezni ahogy a kedvenc karim (Itachi) és a legjobb kardforgató lealázzák a konohaiakat. Aztán ott van Naruto, katasztrófálisan idegesítö és semmi köze a japánhoz. Kakashi régi hangja még egész okés volt de az ujj az ..... hogy is mondjam.... szentem nem kell magyaráznom. Összegezve a narutós szinkronhangok: Neeem
Naplózva

AKATSUKI FOREVER!!!!!
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #3479 Dátum: 11 dec 16, 21:51:24 »

Most én is kínoztam egy kicsit magam, és belenéztem a 82. részbe. Hát....
Kakashi: ez a hangja tökéletes, nekem bejön, szerettem hallgatni. szinte jobb is mint a japán, jobbat nem találtak volna. viszont a következőnél kb. felvisítottam, hogy 'MI????????!! a legjobb szinkront lecserélték?
Kisame: a japán hangja olyan szinten zseniális, és illik a kissé cinikus karakteréhez, hogy amellet esélytalen labdába rúgni. Nem jó.
Itachi: a japán hangja kellmes, és lágy. A magyar hangja BORZALMAS. a tökéletes ellentéte a japánnak, és a szövegei is a bunkó végletre lettek fordítva, pedig az udvariasság Itachi egyik fő jellemvonása. Iszonyú volt hallgatni.
Asuma: hrrrrrrööáhhöööáhhöööögrrrr..... Belegondolva, nem tudom elképzelni a shippu 70-es részeit ezzel a szinkronnal  (Bár Itachié sokkal szarabb *belegondol Kaukuzéba és Hidanébe, hogy milyen lesz, majd zokog*)

És a fordítás.... csak összehasonlításként:
*Kakashi összerogy a MS Tsukoyami után, de még beszélget*
Japán Kisame Kakashinak: Oh? Szóval nem kaptál idegösszeroppanást annak ellenére, amin keresztül mentél?
Szinkron Kisame Itachinak: Oh? Úgy látom a jutudnak sikerült megtörnie a pofa harci szellemét.
 Ez meg mi????? O.o Se a tartalom, se a címzett, se a modor nem stimmel. xD és még csodálkoznak, hogy a legtöbben a feliratosat nézik, mert ott a szinkron, és a fordítáás is emberi. Animax, én így szeretlek! ♥ (Y)

Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 230 231 [232] 233 234 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins