Dani
|
|
« Válasz #3390 Dátum: 10 dec 29, 16:48:51 » |
|
De durva, Ginyuu-re nem is emlékeztem. És tényleg. xD Nah mi a manó?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #3391 Dátum: 10 dec 29, 20:16:52 » |
|
Fekete Zoltán: nekem nagyon bejön a hangja aki ismeri a Dr. House-t az tudja, hogy Dr. Chase hangja hozzá is nagyon illik, mondjuk a Dr. House-ban hallottam először, és meglepődtem, amikor hallottam, h ő Kabuto hangja :o mindenesetre bejön De Foremant nem szeretem, a hangját se, és nem is illik Kakashihoz. Crespo sokkal jobb lehet h ma is megnézem...persze ha apáék megengedik Jiraiyahoz: bakker eszembe se jutott, hogy ő a Pombar maci mindenesetre illik hozzá ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3392 Dátum: 11 jan 01, 20:58:58 » |
|
Perszeeee, tényleg, Holl Nándor azaz a Waverly Placeből Alex apukája. Hogy is felejthettem el? Régen annyit néztem. Sőt, még ma is belenézek, ha látom. Próbálom elképzelni Kakashit az ő hangjával....Háát, szerintem kicsit mélyebb hang illik hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #3393 Dátum: 11 jan 01, 21:51:16 » |
|
Nekem a legnagyobb problémám a magyar szinkronnal,(Animax) hogy túl sokat váltogatják a szinkronszínészeket. Eléggé idegesítő, ha már az 50. rész után változtatnak, amikor mát megszokta az ember a szereplők hangjait. Annak idején Sakura hangján buktam ki (gondolom tudjátok miről beszélek,mert egyáltalán nem illik hozzá). Most meg Kakashin...ez olyan szörnyű!!! Crespo Rodrigo forevör!
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3394 Dátum: 11 jan 01, 22:38:07 » |
|
Mármint Csondor Kata hangja teljesen olyan Sakurás volt, nem? De ez az izé, nem tom hogy hívják, túl öreges.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3395 Dátum: 11 jan 01, 22:45:03 » |
|
Az "új" hangja Wégner Judit. Szerintem is jobb volt az előző, de sajna nem rajtunk múlik a döntés, hogy ki kinek adja a hangját.
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #3396 Dátum: 11 jan 01, 23:06:41 » |
|
A Jetix sokkal többet váltogatta a szereplők hangjait, mint a Gagyimax. De, Crespo kilépése nem várt esemény, nem a stúdió tehet róla. Csondor Katának meg lehet hogy a hangja illett Sakurához, de a színészi játéka hagyott maga után kívánnivalót.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3397 Dátum: 11 jan 02, 11:24:43 » |
|
Ha jól tudom, ő még az X-faktorba is jelentkezett. Az énektudása is hagy maga után kívánnivalót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #3398 Dátum: 11 jan 02, 12:54:13 » |
|
És azt nem tudja valaki h ki Itaschi magyar hangja? (az új) mert az indavideon láttam először szinkronos naruto részeket és az ottani az király az animaxos meg szar...
|
|
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3399 Dátum: 11 jan 02, 13:00:31 » |
|
Azt sajna nem tom, viszont az Animaxon tényleg nagyon rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #3400 Dátum: 11 jan 02, 22:38:41 » |
|
Itachi hangja a Jetixen Jakab Csaba (Chuck Norris legismertebb magyar hangja) volt, a Gagyimaxon pedig Sótonyi Gábor szinkronizálja (Shiba Ganju a Bleachből és Ryuuk a Death Note-ból).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3401 Dátum: 11 jan 02, 23:05:55 » |
|
Azt mondod, Itachi Chuck Norris? *_*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #3402 Dátum: 11 jan 02, 23:32:06 » |
|
Jah, azt. Legalábbis a hangja. (A Walker, a texasi kopóban lévő Chuck Norris hang lett az övé a Jetixes verzióban.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 02, 23:33:02 írta rondár »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3403 Dátum: 11 jan 03, 01:30:30 » |
|
Hűt, ez sok mindent megmagyaráz. Ezek után mondja valaki, hogy Sasuke valaha is túl nő rajta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
neji4
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3404 Dátum: 11 jan 15, 18:23:08 » |
|
Helotok merre leeht megtalálni a Naruto Shippuude részeket elég ha csak magyar feliratos is ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|