Szerintem Sasuke hangja a legjobb. Ráadásul Pálmai Szabi nagyon szereti az animéket is, és ez szerintem észrevehető is a "munkájában", hogy próbálja beleélni magát a rá osztott szerepbe.
Am, itt egy szinkronszínész sem hibás, ők csak megkapják a feladatukat, hogy ezt és ezt a karaktert szinkronizáld, kapsz érte xyz összeget. (Ha kevés pénzről van szó akkor nyílván nem fog apait-anyait beleadni, mert valljuk be, ki az aki ócón' akar dolgozni minőségit ??? ).
Nyah szal arra akarok kilyukadni hogy a rendező egy nagy kalap nyúlbogyó. Nem ügyel a fordításra, hogy passzoljon, nem figyel a szinkronra és még sok minden másra sem. Mondjuk most erre is lehetne mondani, hogy kevés pénzt kap, de ha annyira kevés az a pénz akkor meg ne vállalja el. ;D Ilyet nem adhat ki ember a kezei közül, főleg, hogy ő a "főnök" ebben... Na mind1...
Am tökre örülök h van magyar Naruto meg minden, csak annak nem örülök, hogy így lealázzák. Ez olyan mintha a 4 oldalas irodalom érettségimből kiszedné a tanár a nem oda illő részeket, megcsonkítaná 2 oldalasra, kicenzúrázná az egyik oldalt és a maradék 1 oldalt meg átírná kénye-kedve szerint, és úgy küldené el az oktatási minisztériumnak ellenőrzésre
Aztán visszaküldenék a tanárnak az érdemjegyet, aki meg átnyújtaná nekem: "Fiam kapsz egy karót, sz*r lett, elégedj meg vele.. ez van"
(hű micsoda példa xD)
Szóval nem értem a japánokat sem, hogy hogy engedhetik ezt... pedig az a hír járja hogy nagggggggyon kényesek minden anime/manga -vel/val kapcsolatos dologra. Nem karcolom... Ha át lehetne venni a rendező helyét akár ingyen is átvenném xD