Ha a szekrénybe rejtem jó lesz? Mert akkor én máris igényelnék egy ilyen spéci szemet...
Istenem miért butítják le? Már nem azért, de nem délután adják le...minek ennnyire megvágni? Na meg átírni a szöveget? Lassan az az érzésem, hogy még Akamaru "szövegét" is cenzúrázzák!Az már persze senkit se zavar h, hogy délután kettőkor egy film kellős közepén nagytotálba vetített szexjelenet van...az nyílván nem károsítja a gyerek értékítéleteét... ;D
És még nem is néztünk bele a délutáni sorozatokba...most komolyan! Elég groteszk ez így! Elvégre annyira dúrva jelenetek nincsenek a Naruto-ban...
A másik meg...a filmeket egyenesen szuperül tudjuk szinkronizálni mi magyarok...akkor az anime-ket miért nem megy?
Egyszerű a válasz! A szinkronszínész elvállalja,mert pénzt adnak érte, de annyira látszik, hogy nem veszik komolyan és eszméletlen selejt munkát végeznek! Komolyan! Nem hiszem el, hogy nincs az országban olyan ember, aki ezt szívesen csinálná! Én pl. simán vállalnám még akár ingyen is!
De tényleg, hogy várjuk el tőle, hogy ha ostobaságnak tartja a történetet, ne adj Isten el se olvassa, hogy miről szól, szóval, hogy jól szinkronizálja a karaktert...csak bosszantom magam ezzel, de akkor is egy nagy szar amit szinkronizálás alatt csinálnak itt!