A Jetix-es Naruto visszatér, ráadásul új részekkel?
Érdekes.
Hát erre kivi leszek rá ,hogy tényleg vissza fog-e jönni v. sem és újrészekkel-e v. sem.
Mondjuk nekem a Jetix-essel sem volt semmi bajom, sztem egész jó volt. Jó, Naruto hangja, nem a legjobb, meg cserélgették a hangokat is, de a főbb és más mellékszereplők hangjához mondjuk a Jetix-esek nem nyúltak ( Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi, Lee, Neji, Orochimaru stb.)
Azt meg ,hogy vágottan adták le, hát igen, úgy nem olyan, mint az eredetiben, de én így is élveztem a sorozatot, bár tény, hogy vágatlanul még jobban élvezném.
Az Animax-es verzióval sincs különösebb bajom, Naruto hangját már megszoktam, Sakura-ét is, eddig csak Haku és Gaara hangja zavar,
de őket is talán majd megszokom.
Meg még az zavar, hogy egyszer Avarrejteket mondanak, egyszer meg Konoha-t.
De ezek ilyen pici hibák, amik a Jetix-esnél is megtalálhatóak, de egyik sorozat szinkronja sem tökéletes. Tehát tom, sokan mondják ,hogy az Animax-es Naruto szinkronját szúrták el a legjobban ,de sztem legalábis nekem, ez is tetszik, meg a Jetix-es is, nekem csak az a lényeg, hogy a harcok, a poénok, élvezhetőek legyenek.
( bocsi a hosszú szövegért xD )
Ixion: Pontosan hol olvastad ,hogy a Jetix új részekkel folytatja a Narutot áprilisban? A Jetix honlapján? Mert ott én nem találtam semmit sem.