kumiko130
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2865 Dátum: 08 dec 20, 13:26:52 » |
|
<idézet törölve> Legközelebb csak annyit idézz, amennyit feltétlen muszáj (ne egy oldalt) vagy csak írd meg kinek a hsz-ére reagálsz. ^^ - moderátor: ChakraIgen teljesen egyet értek veled!Szerintem jobb ez a szinkron , mint Jetix-es )bár Naruto hangját még szokni kell ) Az a legjobb , h az eredeti opening-et adják le !!!!!!!!!!!! :fun:Nem egy saját kreáltat , mint a Jetix-en. De annak örülök , h sok szinkron maradt a régi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 20, 14:50:31 írta Chakra »
|
Naplózva
|
\"Teszem amit mondok , és amit mondok azt teszem !!!\" \"Védd a földet ,mert az egyetlen hely , ahol lehet csokit kapni.\"
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2866 Dátum: 08 dec 20, 16:32:54 » |
|
Megnéztem a negyedik trsézt és azt kell mondanom a hangok tökéletesek csak a kiejtéssel van nagyon nagy gáz. Hatake Kakasi, ramen, Szaszuke, Hokage stb... De Sakura jól ejtette a saját nevét bukta háháhá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2868 Dátum: 08 dec 21, 01:26:48 » |
|
Ugyanott fenn van már a 3. és 4. rész is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2870 Dátum: 08 dec 21, 09:16:26 » |
|
Nekem tetszik mind a 2 szinkron. Bár az animaxos tényleg színvonalasabb szerintem, de elszúrták naruto hangját, mert az se a japán, se az angol hangra nem hasonlít! Mindazonáltal, a jetixesnél jobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
itachicrying
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2871 Dátum: 08 dec 23, 14:24:01 » |
|
Nem értem miért nem jó a japán szinkron-magyar felirat összetétel! Csak feleslegesn pocsékolnak pénzt az Animax-nél ilyesmire. Mellesleg elzavarnám haza Naruto-t nézni a gyártás vezetőt! Mi lesz még a szinkronban? PL: Temari , hol van Kankuro? Szerintem így kell ejteni , hogy : "Temári , hol van Kánkuro? Animax-nél így fog hangzani majd?: "Te Mari , hol a Kan Kuró?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dixman
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2872 Dátum: 08 dec 23, 14:28:20 » |
|
sok mindenben egyetértek a leírtakkal, sokkal jobb az animaxos verzió, pl hogy nincsenek kivágások meg saját maszek opening ill. ending, szinkronhangokkal sincs különösebb baj, csak egyetlen bajom naruto szinkronja, azt valahogy nem bírja bevenni a gyomrom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
itachicrying
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2873 Dátum: 08 dec 23, 14:29:35 » |
|
hát az 5.1-em is kezdi megadni magát emiatt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dixman
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2874 Dátum: 08 dec 23, 14:38:01 » |
|
abszolut kedvencem az volt még jetixes verzióba mikor az elejn Kurenai szinkronja férfi volt aztán rájöttek hogy nini, ez nő.....eléggé gány, főleg hogyha már ilyen hibát vétek akkor minimum h kijavítom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2875 Dátum: 08 dec 23, 15:31:39 » |
|
Nekem tetszik mind a 2 szinkron. Bár az animaxos tényleg színvonalasabb szerintem, de elszúrták naruto hangját, mert az se a japán, se az angol hangra nem hasonlít! Mindazonáltal, a jetixesnél jobb És az angol hangra miért kéne hasonlítania? Azis úgy szar ahogy van....
Mellesleg ne is említsétek már a Jetixet... most kezdtem kiheverni a jetix által okozott megrázkódtatásokat x"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nicky21
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shugo Hakke Rokujuu Yon Sho
|
|
« Válasz #2876 Dátum: 08 dec 23, 16:01:41 » |
|
Hát mit is mondjak... Ino hangját halottam már valahol de nem emlékszem hogy hol. Sakura-é nem rossz bár lehetne jobb is. Hinata hangja meg egyszerűen sz..r. hogy szépen fejezzem ki magam. kiba-é maradt ha jól halottam a nevetéséből.
|
|
|
Naplózva
|
\\\" A mosolyod mentett meg! Ezért, ha az életembe kerül is, de megvédelek! Mert... Szeretlek! \\\"
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2878 Dátum: 08 dec 23, 16:23:48 » |
|
Inonak tényleg nem rossz, Sakuráé hát elmegy de Hinatáé tényleg sz.ar...Még Molnár Ilona is jobb seiyuu lenne neki mint Szabó Zselyke (akiről még életemben nem hallottam)...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nicky21
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shugo Hakke Rokujuu Yon Sho
|
|
« Válasz #2879 Dátum: 08 dec 23, 16:33:35 » |
|
Ino hangjára értettem hogy nem tudom hol halottam. Sakura-é a totally spies-ból a sam-é.
|
|
|
Naplózva
|
\\\" A mosolyod mentett meg! Ezért, ha az életembe kerül is, de megvédelek! Mert... Szeretlek! \\\"
|
|
|
|