Huh! 6 oldalt olvastam vissza, nem tudom a moderátorok, ezt hogy bírják, de tényleg fárasztó, dícsérjük meg őket!
De milyen furcsa, hogy amióta megnézték az epizódokat, elsősorban arra kiváncsi mindenki, mi lesz a jövőben: új szinkronok hangja, bizonyos dolgokat hogy mondanak animaxos változatban, milyen lesz a szöveg stb. Nekem pl: ebben az animaxos változatban az a rész, amikor a Hokage elmagyarázza, hogy a Hárem jutsuval még őt is meg tudta volna fogni Naruto, az, ahogy mondta, nekem a Jetixes verzió jobban tetszett mint az Animaxos. Most mindent hasonlítunk mindenhez: Jetix-Animax-Japán --->szinkron-szöveg-hangzás. Elsősorban ezért voltunk kiváncsiak, és nem magára a Narutora. Elvégre az első két részt már én is láttam millioszor japánul, jetixen, és most 2* animaxon.
A japánt nem kell senkinek sem fikáznia, mert azaz oroginal, az a szent, az a sérthetetlen, és minden, ami kicsit sem hasonlít rá, az már cseppet sem jó. Vagyis a magyar szinkronok, már ott kezdődnek, hogy magyarul vannak, mert nem találni a japánhoz hasonlító magyar szinkront. Legalább is úgy látom, hogy néhányan így állnak a dolgokhoz. Pedig ez nem helyes: Nem lehet vizet fakasztani a kőből, de az (véleményem szerint) Animax legalább megpróbálta, és ha korsónyit nem is, de legalább pár cseppett sikerült kifacsarniuk belőle. Sztem ennél többet nem tudtak volna kihozzni belőle. Elvégre, írták, hogy az ékezetekkel bajok voltak, ráadásul fél évet késtek az Animével, hogy tökéletitsék a menetét. Én még a Jetixessel is úgy vagyok, hogy nézhető, mert a lényegét annak is értem, csak az nem tetszett, hogy kicsit összecsapták. Az, hogy az Animaxban itt-ott más a szöveg, az tényleg kicsit furcsa, de sztem ez legyen a legnagyobb bajunk, sztem az már csak minimális dolog.
Nézzük a pozitívumot: Legalább annak örülljünk, hogy Konohamaru, nem Avaremaru lett.
Kiváncsian várom mik lesznek még. Elsősorban arra leszek kiváncsi, hogy Neji: Nei, vagy Nedzsi lesz.
Az Animax top listájáról: Erről én nem vonnék le semmi következtetés, hisz, az 1. helyezet 4.5-ös értékelésű, a 10. meg 4.4, és a Naruto is 4.4-es. Szal nagyon szoros. Ráadásul én személy szerint az furcsáltam, hogy még nem is sugároztak sorozatot, de a Naruto már fel is ugrott az 1. helyre.