jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #2610 Dátum: 08 aug 22, 09:59:01 » |
|
Tényleg! hányadik részben is volt az amikor Sasuke megmondja sakurának, h nem ő mentette meg? mert azt megnézném mégegyszer mert elfelejtettem, h ppntosan hogy is volt :
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 23, 10:18:05 írta jennybaba »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tora-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2611 Dátum: 08 aug 22, 10:01:23 » |
|
Jah az is végképp idegesítő mikor mondják h Tsunade űrnő attól faltra tudnék mászni xd
akkor ahhoz mit fogsz szólni, amikor a Tsunade-himét fogják fordítani, ami viszont hercegnő szó szerinti fordításban
|
|
|
Naplózva
|
GIMP antitálentum
|
|
|
IchigoXd
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2612 Dátum: 08 aug 28, 18:36:16 » |
|
Nekem sok emberrel ellentétben, NAGYON tetszik a magyar szinkron O.O. Szerintem nagyon jó lett! Grat a szinkronosoknak ^3^!
|
|
|
Naplózva
|
ShikamaruxIno4ver
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2613 Dátum: 08 aug 28, 19:34:08 » |
|
Most kukkantottam bele a frissen szinkronizált epizódokba úgy kb. a 100 rész felé, és azt kell mondanom a Jetixesek is tanulnak..! felülmúlta a várakozásaimat annyi bizonyos! ahhoz képest amiket műveltek ott az első részekben...!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 30, 12:17:27 írta Korina »
|
Naplózva
|
[/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2614 Dátum: 08 aug 30, 12:04:42 » |
|
Lehet paráznak az Animaxos szinkrontól. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2615 Dátum: 08 aug 30, 13:35:53 » |
|
megfigyeltem hogy magyarországon általában 4 évados animék vannak (blood +,fma,) vagy kevesebek szal szerintem a narutót is a 4. szezon végéig fógják adni.ami nekem nem igazán tenne jót mert onnantól jönek a jó csaták és én azokat szeretem
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2616 Dátum: 08 aug 30, 17:53:37 » |
|
áhhh, nem hiszem hogy félbe hagynák, és csak úgy hagynák lógni az elvarratlan szálakat a semmiben...
|
|
|
Naplózva
|
[/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2617 Dátum: 08 aug 30, 19:31:43 » |
|
Én egyszer megörültem neki,de valahogy már nem tud lázba hozni ez az új narutós epizódok. Bénák a szinkronok.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #2618 Dátum: 08 okt 24, 15:36:57 » |
|
De asszem az Animax dec 12.-étől adja a Narutot, új szinkronnal Remélem ott ne vágnak ki belöle dolgokat... -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2619 Dátum: 08 okt 24, 16:12:12 » |
|
Te most viccelsz BuBu?Az Animaxosok normálisak.Nem vágják össze az animéket. Habár a szinkronok mások lesznek. Én már hallottam olyat,hogy Naruto lehet,hogy Szalay Csongort kapja.De ezt csak hallottam nem biztos!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #2620 Dátum: 08 okt 24, 16:20:31 » |
|
am. nem december 12,hanem dec. 1 nöeeee csak szalay csongit neee!XD remélem ez csak feltételezés volt , nem tudom elképzelni azt a gyereket úgy visítozni mint naruto (meg,,, nem is akarom elképzelni )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #2621 Dátum: 08 okt 24, 16:25:35 » |
|
jah ok xD am asztse tom ki az a szalay csongor xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2622 Dátum: 08 okt 24, 16:28:16 » |
|
Csonginak jó a hangja nagyon.Nem minden animeszereplőhöz illik a hangja.Mi lesz ha megöregszik?!Na ezt tegyük félre egy kis időre addig míg vlaki nem nyit egy olyan topicot,hogy Szalay Csongor.És BuBu láttál már Sámán Király rész?Ha igen,akkor Lenny hangja.Vagy Bleach Ichigo.Vagy Digimon Frontier Takuya. . . . Sokmindenkinek adja a hangját.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2623 Dátum: 08 okt 24, 16:31:10 » |
|
Az legyen a legkisebb gond hogy elszúrják Naruto hangját .Ha rendesen leadják a részeket kivágás nélkül és magyarul karatyolnak benne én máris nézni fogom....persze hacsak nem ilyen este 8 órakor akarják majd adni .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2624 Dátum: 08 okt 24, 17:10:14 » |
|
El kell, hogy keserítselek, legalább este 8-kor adják majd! De szerintem később. És miért? Mert előbb nincs animax.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
|